Ο Δ. Νατσιός εξηγεί και αποκαλύπτει ενώπιον του αναπλ. υπουργού την εσκεμμένη μεταμόρφωση του Υπουργείου Παιδείας σε "εκτελεστικό όργανο" των λεσχών και των επιτελείων της "Νέας Εποχής" (Video)

 Εισαγωγικό σχόλιο απο την "Κλασσικοπερίπτωση"

Κάποιοι  είναι βέβαιο ότι  θα πατήσουν  το play στο παρακάτω video απο την ομιλία  του κ. Νατσιού και λίγο μετά  θα σταματήσουν  την ακρόαση  νομίζοντας  ότι  πρόκειται  απλώς για μία  "φιλολογική φλυαρία"  πάνω σε  δήθεν γνωστά  θέματα.
Λάθος!

Αν  επιμείνουμε  και προσέξουμε  τι  λέει αυτός ο  αγωνιστής  δάσκαλος απο το Κιλκίς, θα  δούμε πως αποκαλύπτει  με  αδιάσειστα  στοιχεία , όχι μόνο  το πώς  ένα υπουργείο, που κάποτε  έστω και προσχηματικά  είχε ως  στόχο  την μέριμνα της ΕΘΝΙΚΗΣ παιδείας και των θρησκευμάτων, κατάντησε να είναι  το "κατηχητικό" της "Νέας Εποχής"  αλλά και το εκτελεστικό όργανο  των λεσχών  και των επιτελείων της.

Αν  πιστεύετε ότι τα παιδιά  δεν μαγαρίζονται και δεν πληγώνονται ανεπανόρθωτα μόνο απο την  σωματική    αλλά  και απο την πνευματική  κακοποίηση, τότε  αφιερώστε  λίγο απο τον  χρόνο σας για  να ακούσετε  τις φρικτές αποκαλύψεις  του  αξιέπαινου για τον πολυετή  αγώνα του  δασκάλου απο το Κιλκίς κ. Δ. Νατσιού.  

Αν  επίσης νομίζετε πως "υπερβάλλουμε",  διαβάστε πιο κάτω  ένα μόνο απο τα πολλά  που  θα ακούσετε στο video της ομιλίας του κ. Νατσιού:

Βιβλίο γλώσσας Α Γυμνασίου.
  Δείτε πως  εξηγούν  στα  παιδιά μας , οι "δια βίου" σεβόμενοι την "διαφορετικότητα" και την "ανωμαλία",  το  επίρρημα "οσάκις" (όσες φορές-συχνά).
ΠΡΟΣΕΞΤΕ!
Είναι κείμενο που διαβάζεται σε  12χρονα παιδιά:
"...Ο  Σάκης ( εννοώντας το επίρρημα "οσάκις") ήταν ηλεκτρολόγος  σε μαγαζί , μεγαλύτερός τους , 20 - 25 ετών.Τα είχε  φτιάξει με την Αλέκα,μιά απο τις μαθήτριες της τάξης, ψηλή κι αδύνατη  με κοντά ξανθά μαλλιά και μεγάλα καστανά μάτια , μακρύ λαιμό  και μακρυά χέρια και πόδια, κάπως ξερακιανή αλλά  ζόρικη.Ήταν η πρώτη που έβγαινε ραντεβού μέχρι τώρα.Ο Σάκης  την περίμενε το μεσημέρι στη γωνία και οι άλλες μαθήτριες έτρεχαν να τον δούνε..."
Ορθώς  ο κ. Νατσιός  απευθύνει το ρητορικό ερώτημα  :
"..Ο δεσμός ενός 2χρονου  με μια 12 χρονη  μαθήτρια, πώς λέγεται,   δεν είναι  το φρικτότερο των εγκλημάτων;"

Τι  να περιμένει όμως κανείς  απο μία  δωσίλογη κυβέρνηση, που  ξεπουλώντας  τη χώρα ΜΑΣ θέλει όχι μόνο  να  μας  παραδώσει ραγιάδες  στα χέρια των αφεντικών  της , αλλά  και μαγαρισμένους απο τη σάπια  και μοχθηρή  "κοσμοαντίληψη" που με  "θρησκευτική ευλάβεια"  υπηρετεί.

Αυτοί που  με  υπουργική απόφαση  επιβραβεύουν  με μεγάλα ποσοστά αναπηρίας  τους παιδόφιλους, τους ηδονοβλεψίες, τους σαδομαζοχιτές, τους  επιδιεξιομανείς, τους φετιχιστές, τους παρενδυτικούς  φετιχιστές (π.χ τραβεστί), τους πυρομανείς και  άλλους  ανώμαλους κακούργους, τιμωρώντας ταυτόχρονα με χαμηλότατα ποσοστά αναπηρίας τους πραγματικά ανάπηρους ( π.χ ηπατομεταμοσχευμένους), είναι   οι "σύντροφοι"   της κ. Διαμαντοπούλου και όλων  των  άλλων  "εταίρων" της.
 Είναι  εκείνοι  που    κακοποιούν πνευματικά τα παιδιά μας με την ίδια  δολιότητα  που κακοποιεί τα  ανήλικα θύματά του  ένας παιδεραστής.

Η ομιλία του κ. Δ. Νατσιού, στην εκδήλωση της Ι.Μ.Πειραιώς για τους Τρείς Ιεράρχες

Δείτε ολόκληρη την ομιλία που πραγματοποίησε ο κ. Δημήτριος Νατσιός, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας και δια βίου μάθησης κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, του Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πειραιώς και φυσικά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ, ο οποίος τίμησε και εφέτος την προσφορά των εκπαιδευτικών στην σύγχρονη κοινωνία.
.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις