Επιδοτούμενα κόμματα - Τα παράσιτα που έγιναν τσακάλια

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/

Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του διαρκούς εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας, που σκότωσε την ελπίδα και τα όνειρα των παιδιών μου , που ωθεί κάθε μέρα στην αυτοκτονία δυό - τρείς συμπολίτες μου , που καταδίκασε σε αργό θάνατο εκατομμύρια συμπατριώτες μου , που ξεπουλάει την πατρίδα μου και το αυτεξούσιο ενός ολόκληρου λαού, τολμά και μιλά ακόμα για κρατική επιδότηση;
 
Όχι δεν είμαι απο εκείνους  που ουρλιάζουν  το παραπλανητικό σύνθημα του  νεου φασισμού  "να καεί το  μπ.....ο  η  Βουλή".
Δεν είμαι  απο αυτούς   που πιστεύουν  πως για να  νεκραναστηθεί η δημοκρατία  στον  τόπο μας, αρκεί  να  "γυρίσουμε το μέσα - έξω "  στο  χιτώνιο  του ταγματασφαλίτη ή στην κουκούλα  του δωσίλογου.
Η βουλή  για να ξαναλειτουργήσει  ως "κοινοβούλιο" , τιμώντας  με καθαρό και ευθύ τρόπο  την  λαϊκή βούληση και κυριαρχία , για χάρη της οποίας εξ΄αλλου  και υπάρχει, πρέπει να  πάψει να είναι:
  1. Η βιτρίνα  της δημοκρατίας πίσω απο την οποία  υπάρχει  ένα τεράστιο πλυντήριο αμαρτιών  και βρώμικου χρήματος.
  2. H Α.Ε που προωθεί τα ξένα και ντόπια  συμφέροντα  της οικονομικής ολιγαρχίας.
  3. Ο "αιρετός" μαγαριστής  αξιών και ιδεολογιών.

Τα επιδοτούμενα κόμματα της βουλής, που μέχρι τώρα ζούσαν σαν παράσιτα  στο ταριχευμένο  πτώμα  της δημοκρατίας τρεφόμενα  με το αίμα  και την  αφέλειά  μας , σήμερα  και λίγο πρίν  καλοδεχτούν  ή  "κακοδεχτούν" (ανάλογα  με το  σε ποιά έδρανα  στρογγυλοκάθονται) τον  ύπατο αρμοστή  (επίτροπο)  της φραγκοκρατούμενης  Ευρώπης, αποφάσισαν  λέει  να  "μειώσουν"  το ποσό που λαμβάνουν  ως  επιδότηση  απο το κράτος, αφού πρώτα το είχαν "φουσκώσει" κατά  7 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτοί λοιπόν  που στήριξαν, ανέχτηκαν  και εν τέλει δια της ψήφου ή της παρουσίας τους  νομιμοποίησαν  τη μονοκομματική  δικτατορία  του Παπανδρέου και την τρικομματική  του Παπαδήμιου,κάνουν "σκόντο" και δέχονται να παρουν απο  το  πορτοφόλι μας  λιγότερα, αρκεί  να συμφωνήσουν  τα αφεντικά τους , δηλαδή οι τράπεζες, να εξοφληθεί  το χρέος  τους προς αυτές   μέσω  της είσπραξης  του  40% της  ...μειωμένης  κρατικής επιδότησης.

Πρίν απο λίγες ημέρες  στην πλατεία "Συντάγματος" (;;;) εκατοντάδες  "κοπρόσκυλα"  και "διεφθαρμένοι",  επειδή  σταμάτησαν  να συντρώγουν  με τον  παχύσαρκο  αντιπρόεδρο,πείνασαν και στάθηκαν  στην ουρά για μία σακκούλα πατάτες.
Την ίδια στιγμή, λίγα μέτρα μακρυά , εντός της καλώς θερμαινόμενης αίθουσας συνεδριάσεων του σκυλοβουλίου, οι επιδοτούμενοι   "διάκονοι" της δημοκρατίας   μετά απο δύο  ημέρες (!) σκυλοσυζήτησης και σκυλοκαυγά ,  ψήφιζαν   νόμο  για  "ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ".
Έξω  κλαίγαμε με την κατάντια  μας   και αυτοί  οι επιδοτούμενοι λακέδες συζητούσαν  για σκύλους  και γάτες.
Δεν χρειάζεται να αιματοκυλιστούμε  για να τους πετάξουμε  στην χωματερή  της  σύγρονης πολιτικής ιστορίας, ούτε  είναι ανάγκη να κάψουμε  το πρώην παλάτι  του Όθωνα για να το απεντομώσουμε απο τα παράσιτα.
Αυτό που χρειάζεται  είναι να ξαναβάλουμε  στην ζωή μας τον Θεό και να πάψουμε να οργιζόμαστε  με μιζέρια και κακομοιριά.
Δεν χρειαζόμαστε  "περισσότερη δική τους δημοκρατία"   αλλά  Δημοκρατία.
Δεν χρειαζόμαστε  αυτοκαταστροφική  τυφλή εξέγερση αλλά  λεβέντικο , ειρηνικό  και επίμονο   εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.  
Ο Μακρυγιάννης  όταν  προσευχόταν  πριν την  επανάσταση της 3ης του Σεπτέμβρη δεν ήταν  ένας  "θρησκευόμενος  οπιομανής" ( αφού κάποιοι ακόμα επιμένουν πως "η θρησκεία  είναι  το όπιο τουλαού"), ούτε  δείλιασε όταν  ήλθε  αντιμέτωπος  με τις βαυαρικές ξιφολόγχες.
Αυτός  και δεκάδες χιλιάδες άλλοι   πολίτες και στρατιώτες  ξεσηκώθηκαν  και είπαν  στους τότε  "τροϊκανούς" τυρράνους μας "Φτάνει πιά!Ξεκουμπιστείτε τώρα ήσυχα και ήρεμα  γιατί  δεν σκούριασαν ακόμα ούτε η πίστη μας, ούτε  τα μυαλά μας, ούτε τα καρυοφίλια μας." 
Αυτό το φρόνημα χρειαζόμαστε  και όχι μία  ξεκούδουνη  παγκοσμιοποιημένη και ευνουχισμένη επαναστατικότητα .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις