Μουσουλμάνος λαθρομετανάστης απαίτησε (και κατάφερε) να κατέβει εικόνα της Παναγίας από Νοσοκομείο Πατρών. Αλλά ...!


Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημόσιο μαιευτήριο ή κάποιο Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής των Πατρών (οι μετανάστες συνηθίζουν και πηγαίνουν σε Κέντρα Υγείας ακόμα και σε Αγροτικά Ιατρεία και δέχονται να ξεγεννήσουν τις γυναίκες τους ακόμα και γιατροί άσχετων ειδικοτήτων π.χ. οφθαλμίατροι! αρκεί να θεωρηθεί έκτακτο περιστατικό για να μην πληρώσουν τίποτα απολύτως).....

Μόλις έβαλαν τη γυναίκα του στον θάλαμο για να γεννήσει, πρόσεξε ο μουσουλμάνος την εικόνα της Παναγίας στον τοίχο και αμέσως είπε στον υπεύθυνο γιατρό:

- Αυτό το κάδρο (εννοούσε το εικόνισμα) κατέβασέ το αμέσως από κει. Δεν θέλω μόλις γεννηθεί το παιδί μου να δει αυτό το πράμα!
Έγινε μια σχετική φασαρία, η γυναίκα αγχώθηκε και για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα, οι υπεύθυνοι δέχθηκαν να κατεβάσουν την εικόνα της Παναγίας (κακώς) με σκοπό να την ανεβάσουν αμέσως μετά.
Ο μουσουλμάνος έμεινε να περιμένει στην αίθουσα αναμονής πότε θα τελειώσει ο τοκετός.

Μετά από ώρες βγήκε ο γιατρός και του ανακοίνωσε:
- Η γυναίκα σου γέννησε φυσιολογικά. Εκείνη είναι καλά,το παιδί σου όμως γεννήθηκε τυφλό!
  Αναδημοσίευση απο  anavaseis.blogspot.com


Σχόλιο Κλασσικοπερίπτωσης 

Είμαστε  μια χώρα που ακόμα  το Σύνταγμά της  αναγνωρίζει  ως επίσημη θρησκεία  την Ορθόδοξη Χριστιανική  και  που  το  99% του   λαού της   όχι μόνο την ασπάζεται αλλά  ακόμα και σε αυτές τις περιόδους  της πνευματικής παρακμής , έχει  την ελπίδα του  στον Χριστό και την Υπεραγία  Θεοτόκο Μητέρα Του.
Δεν υπερασπιζόμαστε  τις γνωστές  νεοφασίζουσες απόψεις  περί "καθαρότητας της φυλής" ούτε ασφαλώς  θεωρούμε  ως  πνευματική απειλή  το Ισλάμ  και κάθε άλλη  κακοδοξη  ή καταστροφική λατρεία .Ωστόσο  έχουμε κάθε δικαίωμα  να απαιτούμε  απο κάθε  αλλόδοξο  ή  ετερόδοξο  να σέβεται  την πίστη μας , τα  Ιερά  Σύμβολα και τις εικόνες μας καθώς επίσης  και την φιλοξενία  που  τους παρέχει  η χώρα μας.
Φαντασθείτε να είχατε μπεί παράνομα  π.χ στην  Σαουδική Αραβία  και πηγαίνοντας τη ετοιμόγεννη γυναίκα σας σε  δημόσιο  μαιευτήριο να απαιτούσατε  να κατεβάσουν απο το δωμάτιό της  κάποιο ισλαμικό  σύμβολο.

Δεν  συζητούμε  το γεγονός ότι   η σύζυγός σας για να φτάσει  μέχρι εκεί  θα έπρεπε να είναι σκεπασμένη με μπούργκα, ούτε φυσικά ότι  αν  κατά τύχη  φαινόταν  ο βαπτιστικός Σταυρός  στο στήθος  δεν  θα προλαβαίνατε  ούτε  να βγείτε απο το σπίτι σας.
Ο καιρός  της Τουρκοκρατίας  και της εικονομαχίας  έχει  περάσει  και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν  να μας επαναφέρει  σε αυτές τις  τυρρανικές εποχές.
Σε όσους λοιπόν  βιαστούν να μας  βάλουν στο ίδιο  "τσουβάλι" με τους  τυφλούς  αντι- ισλαμιστές, ελλαδέμπορους καιψευτοπατριώτες, θα τους πούμε μόνο  ότι  κοιμούνται με ανοιχτά   τα μάτια.Στους άλλους  της  μεταλλαγμένης  αριστεράς που  έχουν  τελευταία αποκτήσει  ειδικού τύπου  "ευαισθησία"  σχετικά με το κοράνι  θα τους αφιερώσουμε την παρακάτω   αναδημοσίευση  (Το περιεχόμενό της είναι  τόσο  σκληρό όσο και η ισλαμική παράδοση  και πίστη , γι΄αυτό  θεωρούμε πως είναι ακατάλληλο για παιδιά)

ΦΡΙΚΗ! Λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου 13χρονο κορίτσι στη Σομαλία! (Το άρθρο αυτό είναι για άνω των 18)


«ΜΗ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ, μη με σκοτώσετε», έλεγε το κορίτσι λίγο πριν οι 50 και πλέον άνδρες που ήταν συγκεντρωμένοι γύρω του αρχίσουν να το λιθοβολούν. Ο λιθοβολισμός έλαβε χώρα στη Σομαλία και η Διεθνής Αμνηστία ανακοίνωσε χθες πως το θύμα ήταν 13 χρόνων και είχε πέσει θύμα βιασμού.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο για μια 23χρονη γυναίκα, η οποία είχε δηλώσει ένοχη για μοιχεία ενώπιον ενός ισλαμικού δικαστηρίου.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τη σκηνή στο ΒΒC, με την προϋπόθεση να μην κατονομαστεί. Έριξαν, είπε, το κορίτσι μέσα σε μια τρύπα, την οποία γέμισαν με χώμα ώς τον λαιμό του και μετά άρχισαν να του πετούν πέτρες μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή, μπροστά σε 1.000 και πλέον ανθρώπους.

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/ 

Σχόλια

  1. Καλά από πότε αποφάσισαν οι θεοσεβούμενοι ότι ο θεός κάνει διακρίσεις σε πολίτες και λαθρομετανάστες, από τότε που καταρίφθηκαν τα τείχει της Ιεριχώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις