Άρχισαν την απογραφή αναπήρων (μέσω ΚΕΠ) - Την κατάπτυστη υπουργική απόφαση με τις "επιδοτήσεις αναπητρίας" σε παιδεραστές , ηδονοβλεψίες, σαδομαζοχιτές και άλλους ανώμαλους την πήρες τελικά πίσω κ. Κουτρουμάνη;

Ασφαλώς και αυτή  η είδηση  είναι  ήσσονος σημασίας μπροστά  σε αυτές που περιγράφουν  τις "προεργασίες"   της διάλυσης της πατρίδας μας , όπως την έχουν σχεδιάσει  τα επιτελεία της Νέας Εποχής , τα ανδρείκελα του Δ΄ Ράϊχ και οι  δικοί μας δωσίλογοι  της τρικομματικης  "κυβέρνησης'.
 
Ωστόσο  είναι  μία είδηση  που  σχετίζεται  με τον "Ενιαίο Πίνακα Προσδιορισμού Αναπηρίας"  μιας και εκείνου τα  στοιχεία  είναι τελικά που  θα  κρίνουν ποιός  εκ των  απογραφέντων  θα θεωρηθεί ως  επιδοτούμενος ανάπηρος και ποιός όχι.
 
Αν  ισχύσει  η κατάπτυστη  υπουργική απόφαση  του κ. Κουτρουμάνη όπως την είδαμε  τον περασμένο Νοέμβριο στο ΦΕΚ 2611, τότε  αυτοί που  έχουν ήδη στο "τσεπάκι" τους  το επίδομα αναπηρίας,  είναι εκείνοι   που  έχουν μαζεμένες  3-4  ανωμαλίες  κι ας  θεωρούνται απο την δικαιοσύνη ποινικά κολάσιμες.
 
Μετά  απο τον θόρυβο που δημιουργήθηκε  εξ αιτίας  της αποκάλυψης ότι  επιβραβεύονται με ποσοστά αναπηρίας  κάθε είδους ανώμαλοι  κακούργοι , το υπουργείο  διέρρευσε πως θα επανεξετάει το "ζήτημα".Μέχρι στιγμής, εμείς τουλάχιστον ,δεν γνωρίζουμε  αν έχει   υπογραφεί  νέα  αναιρετική  της προηγούμενης  υπουργική απόφαση  ή αν έχει δημοσιευθεί  στην εφημερίδα τς κυβερνήσεως άλλος  ενιαίος πίνακας προσδιορισμού  αναπηρίας. 
Μήπως περιμένουν  να  γίνει πρώτα  η "απογραφή των αναπήρων" και μετά  - όταν θα έχει ξεχασθεί το θέμα- να ...επαναπροσδιορίσουν   ποιός  θα θεωρείται ως ανάπηρος και τι ποσοστό αναπηρίας θα λαμβάνει;
(Όσοι  δεν γνωρίζουν  για την  περιβόητη  αυτή υπουργική απόφαση  μπορούν  να διαβάσουν την σχετική  ανάρτηση  εδώ)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις