Ραδιοφωνικός σταθμός Πειραϊκής Εκκλησίας ,Κυριακή 5/2/ 2012 ώρα 12.00 π.μ - Ο π. Σαράντης Σαράντος μιλά για την κρίση και την ημερίδα που διοργάνωσε σχετικά με αυτό θέμα η "Εστία Πατερικών Μελετών"


Την Κυριακή  5/2/2012  στις 12.00 το μεσημέρι  
ο π. Σαράντης Σαράντος θα μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκης  Εκκλησίας  για την κρίση  και την ημερίδα που διοργάνωσε  πρόσφατα  η "Εστία Πατερικών Μελετών"  στο Πολεμικό Μουσείο ( τα video και τα κείμενα της ημερίδας μπορείτε να δείτε εδώ και  εδώ)
Για να ακούσετε  απ΄ευθείας   την τον  ραδιοφ. σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας και τον π. Σαράντη  κάνετε  "κλικ"  στην πιό κάτω  εικόνα

Winamp

Σχόλια

  1. Αγαπητό Ο.Π.,
    τελικά, είναι σοφός ο λαός μας και οι παροιμίες του δεν αστοχούν. Να λοιπόν, που "δεν υπάρχει φωτιά χωρίς καπνό"... Η τάχα, αθώα, πρόσκληση του κ. Δ. Καζάκη στην ημερίδα της Εστίας Πατερικών Μελετών της 14.1.2012, αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν ήταν αθώα... Ο σεβαστός μας Π. Σαράντης, "ευλόγησε και έκοψε την πίτα" του Ε.Π.Α.Μ. (κόμματος ΚΑΖΑΚΗ), στις 4.2.2012, και ευχήθηκε "ΑΝΟΙΧΤΑ" για την επιτυχία του κόμματος! Κατά τα άλλα, σας έφταιξαν τα σχόλια του Ορθόδοξου Βήματος και κάποιων Χριστιανών Ορθόδοξων... Λυπάμαι που τόσο απροσδόκητα προσγειώθηκα στη λίαν δυσάρεστη πραγματικότητα, παρακολουθώντας σε βίντεο την κοπή της πίτας του ΕΠΑΜ και την ολόθερμη συμπαράταξη του Προέδρου της Εστίας Πατερικών Μελετών, στο συγκεκριμένο κόμμα... Η όλη κατάσταση μου θύμησε ρήση γνωστής πολιτικού και αρχηγού κόμματος "ακόμα και με τον διάβολο θα συνεργαστώ αν είναι για το καλό της Ελλάδας..." Συμβαίνει κι εδώ κάτι ανάλογο; Γιατί αν είναι έτσι, να ενημερώσετε τους αναγώστες του Ο.Π. για τις κομματικές σας προτιμήσεις, ώστε να γνωρίζουμε και ο καθένας, είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ... Όχι όμως να παρουσιάζεστε "οι μόνοι αγωνιστές Χριστιανοί Ορθόδοξοι" και τα έργα να μη συμβαδίζουν με τα λόγια!
    ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!
    Ο Κύριός μας δεν ευλογεί "μισόλογα"!!! Από τους Χριστιανούς που τον πιστεύουμε ΘΕΛΕΙ "ΤΟ ΝΑΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥ"
    Περιμένω εναγωνίως καθαρή απάντηση-τοποθέτησή σας στο ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΘΕΜΑ, που αφορά την σχέση σας με το ΕΠΑΜ.
    Με Αγάπη αλλά και Πόνο Χριστού,
    Κατερίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις