Το φίδι όταν ξεψυχάει είναι πιο επικίνδυνο:Παράταση στην τρικομματική δικτατορία και απαγόρευση συναλλαγών με μετρητά άνω των 100 ευρώ ζητούν βουλευτές του ΠαΣοΚ!

klassikoperiptosi
anavaseis

Σχόλιο "Κλασσικοπερίπτωσης"
Πάλι με πρόσχημα  την Παπανδρεϊκή   "ευνομία" και την  δήθεν ...πάταξη της φοροδιαφυγής , τα  ορνίθια του  ΠΑΣΟΚικού κοτετσιού, άρχισαν να ...κακαρίζουν  καλώντας τον "Μεγάλο Αδελφό" της  "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" να  παρακολουθεί ακόμα και αυτούς που  θα βρεθούν έχουν  πάνω απο 100 ευρώ  και  θα τολμήσουν  να ψωνίσουν 5 κιλά κρέας  3 κιλά μακαρόνια  ένα  μπετόνι λάδι  και  λίγες  φακές  ή φασόλια.

Αυτοί λοιπόν  που  έδώ και χρόνια έχουν μαγαρίσει κάθε τι  που έχει σχέση με το δίκιο, την πατρίδα, τον άνθρωπο, εκείνοι  που  συνέτρωγαν  με Πάγκαλους , Τσουκάτους και Τσοχατζόπουλους , αυτοί  που  έβγαζαν φουσκάλες στις χούφτες απο τα παλαμάκια  στον  αρχι- δωσίλογο  αρχηγό τους,  τολμούν να  προτείνουν   την παράταση  μιας  δωσίλογης  τρικομματικής κυβέρνησης  που διορίσθηκε  με συνταγματική εκτροπή και κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, και  επέκταση  των   δυνατοτήτων  της ηλεκτρονικής παρακολούθησης  των  πολιτών  εισηγούμενοι  επι της ουσίας  την επιβολή  μιας Οργουελικής  "αχρήματης" (πλην  απολύτως ταξικής)  κοινωνίας, με επιστάτη και ελεγκτή  ποιόν άλλον;Τις τράπεζες ή ορθότερα την Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία.
Όπως είναι φανερό  οι άνθρωποι  έχουν χάσει τελείως  την αίσθηση  της πραγματικότητας  και  δεν συνειδητοποιούν  ότι  εξοργίζουν ακόμα περισσότερο  τον ελληνικό λαό.
Δεν χρειαζόμαστε άλλα  υπογεγραμμένα χαρτιά για να τους  κατηγορήσουμε  - μαζί με τους  άλλους  της τρικομματικής -  χούντας  για εσχάτη  προδοσία.
=======================================================


Κείμενο με αίτημα την παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου για έναν χρόνο κυκλοφορεί στους κόλπους της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.
Την πρωτοβουλία έχει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γρηγόρης Νιώτης, και "χρεώνεται" στην Ιπποκράτους. Επισημαίνεται ότι προ ημερών είχε μιλήσει για το θέμα και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στο κείμενο οι βουλευτές ζητούν από τον πρωθυπουργό,
αφού ψηφίσει τα μέτρα που ζητά η τρόικα, να προχωρήσει σε σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών που θα... αντισταθμίσουν τις .... απώλειες!
Μεταξύ άλλων ζητούν να απαγορευτούν οι συναλλαγές σε ρευστό άνω των 100 ευρώ.
Ακόμη, προτείνουν να κουρευτούν και να επιμηκυνθούν τα δάνεια των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.
Για τέλος το καλύτερο: 

 Επιβολή εξοντωτικών ποινών σε όσους κερδοσκοπούν με στόχο τη μείωση των τιμών κατά 40%!

Πρώτο Θέμα

http://anavaseis.blogspot.com/2012/02/100.html 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις