Δεν ζητούν χρήματα αλλά την προσευχή μας, το αίτημα της οποίας μας θυμίζει πως πρέπει να πιστεύουμε

 Εισαγωγικό σχόλιο  "Ο.Π"
Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνουμε  μία  έκκληση που δεν   αφορά  οικονομική αλλά "πνευματική"  βοήθεια και μάλιστα  με  καθαρά  Ορθόδοξο  εκκλησιαστικό τρόπο.
Μας έκανε εντύπωση  όχι μόνο το περιεχόμενο της  "έκκλησης" της οικογένειας  της  ασθενούς Ελενίτσας, αλλά κυρίως το  Ορθόδοξο εκκλησιαστικό  τους φρόνημα.
Αυτοί οι  εν Χριστώ  αδελφοί μας, μας θύμισαν ότι είμαστε  τα μέλη  ενός σώματος που επικοινωνούν μεταξύ τους,  αναφέρονται, καθοδηγούνται , παίρνουν δύναμη, ζούν και σώζονται δια της  Κεφαλής του , που είναι ο Ιησούς Χριστός.
Δεν μας ζητούν , ούτε  χρήματα , ούτε  καν  να  βρεθούμε   δίπλα  στον πόνο τους ως  φυσικά  παριστάμενα πρόσωπα.
Το μόνο  που ζητούν είναι να προσευχηθούμε  προσέξτε, ούτε καν  για την καλή έκβαση της υγείας του  παιδιού τους  αλλά για  "...να πιάσει τόπο ο πνευματικός λόγος που επέτρεψε ο Θεός μας τούτη τη δοκιμασία στην οικογενειά μας και να σημάνει την Πνευματική μας Μετάνοια".
Ας κάνουμε λοιπόν  αυτό που μας ζητούν, ευχόμενοι  και προσευχόμενοι να αποκτήσουμε  με την Χάρη του Θεού  την δική τους  εκκλησιαστική  συνείδηση  και  πίστη. 
======================================

Η Ελένη Τρίαρου είναι ένα παιδί 5 χρονών από το Παραλίμνι της Κύπρου, που από τις αρχές Αυγούστου νοσηλεύεται στο Great Ormond Street Hospital του Λονδίνου, όπου υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών ύστερα από διάγνωση των γιατρών μιας μορφής Συνδυασμένης Ανοσοανεπάρκειας. Τον τελευταίο μήνα ωστόσο, η μικρή Ελένη εμφάνισε κακοήθη όγκο στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ίδια της η επίγεια ζωή.
Εμείς οι συγγενείς της μικρής Ελένης παρακαλούμε θερμά κάθε προσευχόμενο άνθρωπο να προσευχηθεί τόσο για την Ελένη όσο και για τους γονείς της. Κυρίως όμως να προσευχηθεί για το όποια και να είναι η κατάληξη της Ελένης : " ο Πνευματικός λόγος που επέτρεψε ο Θεός μας τούτη τη δοκιμασία στην οικογενειά μας ...να πιάσει τόπο και να σημάνει την Πνευματική μας Μετάνοια".
Ονόματα Γονέων: Φώτης & Δέσποινα
Αδελφός : Ιάκωβος
... και λοιποί συγγενείς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις