Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Επίδειξη δύναμης παραμονή Χριστουγέννων, από το αντίχριστο κράτος που κυβερνά την Ελλάδα. Φυλακίζουν τον Ηγούμενο Εφραίμ τον Βατοπαιδινό


Στη φυλακή ο ηγούμενος Εφραίμ

Προφυλακιστέος κρίνεται, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση της ανταλλαγής ακινήτων της Μονής με το ελληνικό δημόσιο.
  Μετά από διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα, κατά την ολοκλήρωση της απολογίας του πριν λίγες ημέρες για το θέμα της προφυλάκισης, το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε με βούλευμά του, που εκδόθηκε σήμερα, να ταχθεί υπέρ της ανακριτικής άποψης που ζητούσε να οδηγηθεί στη φυλακή ο αρχιμανδρίτης.
    Ο εισαγγελέας Παναγιώτης Ματζούνης ήταν αυτός, μετά την απολογία του ηγούμενου, που έκρινε ότι στον κατηγορούμενο πρέπει να επιβληθούν, αντί της προφυλάκισης, περιοριστικοί όροι (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα) καθώς και χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ.
    Το Συμβούλιο, ενώπιον του οποίου εμφανίστηκε χθες ο ηγούμενος, τάχθηκε τελικά υπέρ της γνώμης της ανακρίτριας, Ειρήνης Καλού, και έτσι ο ηγούμενος πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.

express.gr

Διαβάστε επίσης:


Καλού κακού ας φυλακίσουμε τον Εφραίμ …μην μας φέρει καμιά βοήθεια από Ρωσία!!!

Στοχοποίηση Εφραίμ με διόγκωση ενός κατασκευασμένου σκανδάλου με τη συμμέτοχη της ΕΥΠ, των Αμερικανών και του Παπανδρέου

Υπάρχει σκάνδαλον εις το Βατοπαίδιον; Ἰωάννου Κωστάκη, Θεολόγου

Ολική ανατροπή της πολύχρονης κατασπιλώσεως της υποθέσεως «Βατοπαίδι - Ορθοδοξία»

Δήλωση βόμβα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου για την Μονή Βατοπαιδίου : «Δεν έχουμε απόδειξη δωροδοκίας»

Αφού ψάχνουν – ψάχνουν και δεν βρίσκουν, κατέληξαν στο πόρισμα: Το Βατοπαίδι έγινε για να φάνε οι συμβολαιογράφοι! H ταφόπλακα της αξιοπιστίας των ΜΜE

http://anavaseis.blogspot.com/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.