ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΟΧΙ ΣΤΙΣ "ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ" - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΙΑ

a   p o s t e r i o r i

H πρώτη δανειακή σύμβαση διευκόλυνσης και τα μνημόνια έχουν ως όρους εκτός από τον απεμπολισμό της εθνικής κυριαρχίας μας σε όλα τα επίπεδα και την υποθήκευση όλης της Ελλάδας έναντι του χρέους, και κάτι άλλο, το οποίο το αποκαλούν απλώς "διαρθρωτικές αλλαγές" ώστε να μην ξέρει ο πολύς κόσμος περί τίνος πρόκειται. Γιατί πρόκειται για την ηλεκτρονική "διακυβέρνηση" σε όλους τους τομείς και για την υποχρεωτική χρήση ηλεκτρονικών καρτών του "πολίτη". 
Η πρώτη δανειακή σύμβαση τουλάχιστον, τα μνημόνια και οι εφαρμοστικοί νόμοι, καθορίζουν αναλυτικά την υποχρεωτική εφαρμογή της ηλεκτρονικής δικτατορίας σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στις εμπορικές συναλλαγές και στις απλές αγορές, αλλά και στην άσκηση όλων των επαγγελμάτων,  στην υγεία, στην παιδεία, στην παροχή δημοσίων υπηρεσιών, στην παροχή νερού, τροφίμων και ενέργειας, κλπ.

O πρωθυπουργός Γεώργιος Α. Παπανδρέου,   όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και σχεδόν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ εκθειάζουν την εξυπηρέτηση που "θα προσφέρουν" οι ηλεκτρονικές κάρτες στον πολίτη, αλλά τηρούν σιγή ιχθύος για τις πραγματικές κρυφές σκοπιμότητες που είναι ανατριχιαστικές...
Γιατί η ηλεκτρονική διακυβέρνηση είναι το μέσον για να πετύχουν παγκόσμια δικτατορία την οποίαν αποκαλούν
Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Παρακολουθείστε τις διαμετρικά αντίθετες απόψεις του (τέως) πρωθυπουργού , Γ. Παπανδρέου, και του αναπληρωτή πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Νick Clegg, για την "κάρτα του πολίτη":


H κυβέρνηση συνασπισμού των Cameron και Clegg του Ηνωμένου Βασιλείου κατάργησε το νομοσχέδιο για την  ηλεκτρονική ταυτότητα και τις βάσεις δεδομένων που είχε ήδη δρομολογήσει η προηγούμενη κυβέρνηση του Brown για τους Βρεττανούς πολίτες και απέσυρε από την κυκλοφορία όλες τις ηλεκτρονικές ταυτότητες που είχε εκδώσει η κυβέρνηση Βrown, για τους μετανάστες.




OMIΛΙΕΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Παρακολουθείστε τις ομιλίες από τον σύνδεσμο ΕΔΩ
.
πηγή
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/.

Σχόλια

  1. εφθασε η ώρα που οι αγρότες θα πληρώνουν το νερό που χρησιμοποιούν για την άρδευση. Συγκεκριμένα η κυβέρνηση υποχρεώνει τους αγρότες να τοποθετήσουν μετρητές στις ιδιοτικές γεωτρήσεις για να πληρώνουν το νερό που ξοδεύουν.Δηλαδή αν και το κράτος δεν έκανε καμιά επένδυση για την άρδευση των χωραφιών, όπως θα έπρεπε αν πράγματι ενδιαφερόταν για παραγώγή και όχι για γραφιοκρατία, φορολογεί την κατανάλωση νερού που έγινε μέσω ιδιοτικών επενδύσεων (γεωτρήσεις, ηλεκτροδότηση κ.τ.λ.), αυξάνοντας το κόστος παραγωγής αγροτικών προϊόντων σε δυσβάστακτα επίπεδα. Αραγε πράγματι ενδιαφέρονται για την έξοδο από την κρίση, μήπως το νερό του υπεδάφους δεν ανήκει στον ελληνικό λαό; Σε λίγο αυτοί θα φορολογήσουν και το οξυγόνο που αναπνέουμε. Αυτό μου θυμίζει έντονα αυτό που ψηφίστηκε στην Αμερική που απαγορεύεται να καλιεργείς κήπο στο σπίτι σου. Μήπως αυτά που ίσως δεν φαινονταί σπουδαία οδηγουν σε ολοκληρωτισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον κλειδάριθμο γιατί δεν μας λέτε τίποτε; Πρέπει να τον πάρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις