Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Μια Αμερικανίδα θα γίνει τον Απρίλιο του '12, για...20η φορά, μάνα !!!


Μία Αμερικανίδα δήλωσε σήμερα στα MME της Νέας Υόρκης ότι θα φέρει στον κόσμο το...20ο παιδί της στη διάρκεια του Απριλίου του 2012.
Είναι η Μισέλ Ντούγκαρ, 45 ετών, που εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι παντρεμένη με τον συνομήλικο της Τζιμ Μπομπ. Αθλείται πέντε από τις επτά μέρες της βδομάδας και επιμένει στην "υγιεινή διατροφή". Κατά μέσον όρο, τα 23 τελευταία έτη 'εν γάμω', γεννιέται ένα παιδί κάθε...18 μήνες περίπου. Μία εγκυμοσύνη της Ντούγκαρ παρουσίασε πολύ μεγάλο πρόβλημα και το μωρό ήλθε στον κόσμο τουλάχιστον 90 μέρες νωρίτερα κι επέζησε, αρχικά, στη θερμοκοιτίδα. "Μάς ικανοποίησε αυτή η απρόσμενη εγκυμοσύνη. Έλεγα ότι ο Θεός δεν θα με ξανακάνει μάνα, αλλά δεν έγινε, τελικά, έτσι...αισθανόμαστε, ο σύζυγός μου κι εγώ, υπόχρεοι. Πάντοτε υπάρχει ο χώρος για ένα ακόμα παιδί", δήλωσε σήμερα στην εκπομπή Today show του τηλεοπτικού δικτύου NBC η Ντούγκαρ. "Ποτέ δεν θυμάμαι να ήμουνα σε καλύτερη φόρμα, απ' ότι σήμερα", πρόσθεσε. 
Η πολύτεκνη οικογένεια ζει σε μια πολύ φτωχή, συγκριτικά, αμερικανική πολιτεία, το Αρκανσο. Έχει δέκα αγόρια και εννέα κορίτσια. Το μεγαλύτερο από τα παιδιά τους είναι σήμερα 23 ετών, ενώ το μικρότερο μόλις 23 μηνών. Ήδη, το ζευγάρι έχει αποκτήσει και δύο εγγόνια.
(βλ. και http://www.duggarfamily.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.