Πρέπει να πληρώσουμε τα χαράτσια;

Πιό κάτω αναδημοσιεύουμε αυτούσιο  το e-mail που μας έστειλε ο  αναγνώστης μας κ. Αναστάσιος Σεκέρογλου 

 Πρέπει να πληρώσουμε τα χαράτσια;

Τον τελευταίο καιρό, ο Ελληνικός λαός δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα, από αυτούς που τους εμπιστεύτηκε να κρατήσουν το πηδάλιο της πατρίδας, και να την οδηγήσουν με ασφάλεια μακριά από τις συμπληγάδες της οικονομικής κατάρρευσης.
Χρήματα υπάρχουν, μας έλεγε τότε ο υποψήφιος πρωθυπουργός.
Λίγοι όμως καταλάβαιναν ότι εννοούσε τα επανωτά χαράτσια που επιβάλουν τώρα στον λαό.  
Κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, με πρώτο τον πρωθυπουργό, γίνανε μαριονέτες στα χέρια  ορισμένων υπάλληλων της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ. και εκτελούν τις εντολές τους κατά γράμμα χωρίς ίχνος αναστολών και ντροπής προς τους ψηφοφόρους τους.
Φτάσανε στο σημείο να μας λένε ότι είμαστε προνομιούχοι, γιατί σε μεγάλο ποσοστό έχουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας, ενώ οι...
ευρωπαίοι εταίροι μας δεν έχουν, και ότι τα σπίτια αυτά τα κάναμε με τα χρήματα των ετέρων μας από την Ευρώπη. http://www.youtube.com/watch?v=e401UaG70A4
Δε δίστασαν να αυξήσουν με ψεύτικα στοιχεία το έλλειμμα της Ελλάδας, από 12% σε 15,4% ώστε να ξεπεράσει το 14% της Ιρλανδίας και να την σπρώξουν στον Καιάδα του ΔΝΤ για να ληφθούν αυτά τα δυσβάσταχτα μέτρα.
Αυτά  κατήγγειλε  καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία καρατομήθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, μαζί με όλα τα υπόλοιπα μέλη της, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.  http://kanali.wordpress.com/2011/09/16/eurostat-zgeorganta/
Σε κάθε νέο πακέτο που μας δίνουν (χρεώνοντας και τα εγγόνια μας), οι κυβερνόντες και τα παπαγαλάκια τους θριαμβολογούν ότι θα βγει η χώρα από τον κίνδυνο της χρεοκοπίας, για να βρεθούμε μετά δύο μήνες στην ίδια και χειρότερη κατάσταση από πριν.
Σε κάθε μνημόνιο η μεσοπρόθεσμο που υπογράφουν οι  βουλευτές μας, οι εταίροι μας, (κυρίως οι γερμανοί) τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση, γιατί κατάφεραν να μας δέσουν από την μύτη και να μας χορεύουν στον ρυθμό τους, όπως παλαιότερα ο αρκουδιάρης την αρκούδα του.
Σκοπός τους είναι να μας φέρουν σε επίπεδα εξαθλίωσης με μισθούς πείνας, ώστε να έρθουν μετά  σαν σωτήρες και να αγοράσουν με εξευτελιστικές τιμές ότι έμεινε όρθιο από την σημερινή καταιγίδα, και να στήσουν τις επιχειρήσεις τους σε μια χώρα με μεροκάματα σκλάβων.
Παραιτηθήκαμε από τις γερμανικές αποζημιώσεις και τα δάνεια τις κατοχής, και εκεί που μας χρωστάγανε μας φάγαν και το βόδι όπως λέει ο λαός. http://www.aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=386004
Όλοι γνωρίζουν από ποιους απαρτίζεται η σύγχρονη κλεφτουριά, και πόσα άρπαξε τα τελευταία 30 χρόνια από τα  πακέτα Ντελόρ, αλλά κανείς δεν τους τα ζητάει πίσω.
Έχουνε μάλιστα το θράσος οι καταληστεύσαντες αυτή την χώρα, να μας λένε ότι μαζί τα φάγαμε, βάζοντας έτσι στο ίδιο σακί, τους μιζαδόρους των εκατομμυρίων, με τον φουκαρά που δεν απαίτησε κάποια απόδειξη από τον έμπορο.
Οι βουλευτές  που υπογράψανε τα προδοτικά μνημόνιο και μεσοπρόθεσμο, και έβαλαν με αυτά την ταφόπλακα της  χώρας, κυκλοφορούν χωρίς ντροπή σαν να μην συμβαίνει τίποτα, και διαμαρτύρονται μάλιστα εάν τους έρθει κανένα γιαουρτάκι και χαλάσει την εξωτερική άψογη εμφάνιση τους.
Δεν βλέπουν οι εργολάβοι των κατεδαφίσεων την ανεξίτηλη τεράστια κηλίδα που έκαναν μόνοι στην συνείδηση τους, με την υπογραφή τους στα κατάπτυστα αυτά κείμενα,  που θα τους συνοδεύει σε όλη τους την ζωή;
Τι θα πουν στα παιδιά και τα εγγόνια τους όταν αυτά θα διαβάζουν στην ιστορία τον επικήδειο της πατρίδας μας;
Αναρωτιέται ο κάθε ευσυνείδητος Έλληνας, άραγε τα διαβάσανε πριν τα υπογράψουν;
Δεν βρέθηκαν ούτε 10 πατριώτες να τιμήσουν την ψήφο που τους έδωσε ο λαός, και να σταματήσουν αυτό το ξεπούλημα;
Ακόμη και ό πρόεδρος της δημοκρατίας, που θα μπορούσε εάν ήθελε να σταματήσει την παράδοση άνευ όρων της πατρίδας μας στους νέους κατακτητές και  να μείνει γραμμένος με φωτεινά γράμματα στην ιστορία, και αυτός σιώπησε.
Χρησιμοποιούν τους  αστυνομικούς, όχι για την προστασία του λαού από το κοινό έγκλημα, αλλά για την χειραγώγηση του.
Μετά την μεγάλη άσκηση της αστυνομίας στο Πολύκαστρο του Κιλκίς, κάνανε και την άσκηση μέσα στην Θεσσαλονίκη, με την μετακίνηση χιλιάδων αστυνομικών δυνάμεων που κόστισε αρκετά εκατομμύρια εν μέσω κρίσης, με το πρόσχημα της προστασίας του πρωθυπουργού.
Είδαμε εικόνες απείρου κάλους, που θύμιζαν παλαιότερη Αργεντινή και Χιλή στο σύνταγμα τον Ιούνιο, όχι εναντίων κουκουλοφόρων (που παίζουν το παιχνίδι τους και τους αφήνουν ανενόχλητους για να τραβάνε την προσοχή από τα πραγματικά προβλήματα τις χώρας), αλλά εναντίων απλών κυρίως ηλικιωμένων φιλήσυχων συνανθρώπων μας. Χρησιμοποίησαν τις μονάδες καταστολής με πρωτοφανή βαρβαρότητα εναντίων απλών φιλήσυχων πολιτών, που τόλμησαν να βγουν στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για το ξεπούλημα της πατρίδας.
Γέμισαν οι αποθήκες της αστυνομίας με δακρυγόνα και χημικά, που θα χρησιμοποιηθούν για την καταστολή των πολιτών, αντί να γεμίσουν με σύγχρονα αλεξίσφαιρα γιλέκα και εξοπλισμό που να προστατεύουν αυτά τα παιδιά, και να μην χάνουν την ζωή τους για 800ε τον μήνα.
 Φτάσαμε στο έσχατο σημείο, να αυτοπυρπολούνται απελπισμένοι συνάνθρωποι μας έξω από τις τράπεζες, για να μην τους πάρουν το σπίτι που χρωστάνε, γιατί  δεν έχουν να πληρώσουν την δόση. http://www.salonicanews.com/2011/09/46.html
Όλα αυτά περνάνε απαρατήρητα από τα ελεγχόμενα μέσα «ενημέρωσης», και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός μας, ενώ θα έπρεπε να πάρουμε τα κουτιά αυτά της παραπληροφόρησης, και να τα σπάσουμε στις πλατείες της κάθε πόλης μπροστά στις κάμερες τους, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για τα άθλια παραπροϊόντα που μας προσφέρουν.
Γιατί να πληρώσω εγώ, όταν ξέρω ότι το σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ μπήκε στο συρτάρι και θα μείνουν ατιμώρητα τα τρωκτικά που ξεκοκαλίσανε τα εκατομμύρια;
Γιατί να πληρώσω όταν γνωρίζω ότι το φαγοπότι των υπουργών συνεχίζετε εν μέσω ύφεσης, προσλαμβάνοντας αχρείαστους συμβούλους στα υπουργεία, και επιβαρύνοντας με  αρκετά ακομα εκατομύρια το υπερχεομένο κρατος;
Σαν κερασάκι στην τούρτα μας δίνουν τώρα και την φοροκάρτα, που είναι ο πρόδρομος της κάρτας του πολίτη για να μας βάλουν ομαλά στο χέρι και να μας ελέγχουν ανά πάσα στιγμή.
Τι θα κάνουν όμως εάν οι μισοί Έλληνες η και παραπάνω δεν την πάρουμε;
Τι θα κάνουν εάν δεν πληρώσουμε την έκτακτη εισφορά  (όπως ονόμασαν τον κεφαλικό φόρο) και το  άλλο χαράτσι για την ακίνητη περιουσία που θέλουν να εισπράξουν μέσω της ΔΕΗ;
 Μήπως θα κόψουν το ρεύμα στην μισή Ελλάδα, η θα βάλουν στην φυλακή τους μισούς Έλληνες;
 Απειλήσανε, ότι θα κόψουν και το ρεύμα του άνεργου ακόμα και του ανάπηρου εάν δεν πληρώσουν.
Αυτοί που στην ουσία μας κυβερνάνε  (τρόικα και ΔΝΤ) δρουν όπως οι απαγωγείς.
Όσα πιο πολλά τους δίνεις τόσο πιο πολλά ζητάνε, τι θα γίνει όμως εάν δεν τους τα δώσουμε;
Έτσι όπως πάμε σε λίγο, εκ των πραγμάτων και να θέλουμε δεν θα μπορούμε να τους πληρώσουμε (ουκ εάν λάβεις παρά του μη έχοντος) τι θα κάνουν τότε;
Νομίζω πως ο ενεργός και σωστά ενημερωμένος πολίτης είναι αυτός που φοβούνται.
Το έδειξαν με την σπασμωδική και βίαια αντίδραση τους στο σύνταγμα τον Ιούνιο.
Υπάρχουν πολλοί και νόμιμοι τρόποι για να τους δείξουμε ότι δεν θα υποδουλωθούμε με την θέληση μας αμαχητί, και ότι θα θερίσουν πολύ σύντομα ότι τώρα με αφροσύνη σπέρνουν.
Εάν οι επιστολές διαμαρτυρίας φτάνουν κατά χιλιάδες στα βουλευτικά γραφεία  όσων υπόγραψαν μνημόνιο και μεσοπρόθεσμο, και τους υπενθυμίζουν ότι θα δώσουν λόγο για τα έργα τους.
Εάν σε κάθε επίσημη εμφάνιση τους στους νομούς που εκλέγονται συγκεντρώνονται  κατά χιλιάδες οι ψηφοφόροι τους, όχι για να τους επευφημήσουν, αλλά για να τους κράξουν (όπως θα έλεγε και ο λαός μας) νομίζω ότι τώρα δεν θα βρισκόμασταν με το πιστόλι στον κρόταφο.
Τα ίδια ήθελαν να κάνουν πριν λίγα χρόνια με το σχέδιο Ανάν στην Κύπρο.
Όλα τα παπαγαλάκια και οι σημερινοί αρχιτέκτονες αυτής της κατάστασης, κινδυνολογούσαν ότι η Κύπρος θα χαθεί εάν δεν ψηφήσει ο λαός το ναι.
Βγήκε όμως μπροστά ο λεβέντης πρόεδρος της και είπε βουρκωμένος το ιστορικό παρέλαβα κράτος και δεν θα παραδώσω κοινότητα. http://www.youtube.com/watch?v=4iFVwxe8SNM
Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και ο πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας όταν μας έφεραν το μνημόνιο η το μεσοπρόθεσμο για ψήφιση στην βουλή. Θα ήταν ευχής έργο να πει στους βουλευτές, Παρέλαβα κράτος και δεν θα παραδώσω προτεκτοράτο.     Χρειαζόμαστε ηγέτες όπως ο Τάσος Παπαδόπουλος στο πηδάλιο της χώρας.
Οι γερμανοί και οι άλλοι εταίροι μας, τρέμανε μην τυχόν και δεν περάσει από την βουλή το μεσοπρόθεσμο.
Δεν θα είχαμε να πάθουμε τίποτα χειρότερο από αυτά που παθαίνουμε και θα πάθουμε στο μέλλον με την συγκατάθεση μας. Απεναντίας θα μας στήριζαν είτε το θελαν είτε όχι, γιατί εάν μας αφήνανε, θα παρασύρονταν όλη η Ευρώπη στον κατήφορο.   Τώρα με τις δουλικές υπογραφές των 160, κόψαμε μόνοι μας την αλυσίδα που μας έδενε μαζί τους, και τους επιτρέψαμε να μας εκβιάζουν και να μας βυθίζουν όλο και πιο βαθιά στον βούρκο της εξάρτησης και της εξαθλίωσης.
Θα μπορούσαν να απευθυνθούνε στην ετυμηγορία του λαού με δημοψήφισμα. Τι πιο δημοκρατικό.
Αυτοί όμως προτίμησαν να εξοφλήσουν τα γραμμάτια που υπόγραψαν, και να παραδώσουν την Ελλάδα στα αφεντικά τους. 
Ακόμη και οι ποιμένες της εκκλησίας μας, για αυτά τα επανωτά χτυπήματα που δέχεται το ποίμνιο τους εκτός ορισμένων εξαιρέσεων σιωπούν.
Η φοροκάρτα ήδη εφαρμόστηκε και το 2012 θα την καταστήσουν υποχρεωτική.
Η κάρτα πολίτη με τα μικροτσίπς ετοιμάζετε για την πλήρη υποδούλωση μας.
Ο μεγάλος αδερφός και η νέα τάξη δουλεύουν πυρετωδώς και η ιεραρχία της εκκλησίας παραμένει σιωπηλή.
Πότε περιμένουν να μας καθοδηγήσουν πώς να πορευτούμε, και τι να πράξουμε;
Που είναι οι ποιμένες οι καλοί που θα θυσιαστούν υπέρ των προβάτων όπως είπε ο Κύριος;
Το ποίμνιο της εκκλησίας, γδέρνετε αργά και βασανιστικά από τους ντόπιους και ξένους λύκους, και οι ποιμένες κοιτούν  τον αργό του θάνατο χωρίς καμιά αντίδραση.
Ας αναρωτηθούμε λοιπών όλοι μας. Συμφέρει στην πατρίδα να πληρώσουμε τα χαράτσια και να πάρουμε τις κάρτες;
Μας συμφέρει να υποδουλωθούμε οικιοθελώς βάζοντας μόνοι την θηλιά στον λαιμό μας;
Ας  ξυπνήσουμε από τον βαθύ ύπνο που μας έφεραν όσο είναι καιρός και ας αντιδράσουμε, γιατί σε λίγο θα είναι πολύ αργά.
Σεκέρογλου Αναστάσιος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις