Ιδού ποιοί κρύβονται πίσω απο το "παγκόσμιο και δήθεν αντικαπιταλίστικό κίνημα των "αγανακτισμένων"

Ο.Π
Πριν  διαβάσετε  το αποκαλυπτικό άρθρο  για το ποιός  κρύβεται πίσω απο  το  "παγκόσμιο αντικαπιταλιστικό κίνημα"  στο οποιο  ανεπιτυχώς  προσπάθησαν  κάποιοι να εντάξουν και τους αγανακτισμένους Έλληνες , είναι απαραίτητο να  δείτε τί έγραψε η "Κλασσικοπερίπτωση" για την  συγκέντρωση  του περασμένου  Σαββάτου   στο  Σύνταγμα:

Το κίνημα των "πολυ-αγανακτισμένων" και η "Ισλαμική αδελφότητα" μαζί χθές στο Σύνταγμα


Να το ξεκαθαρίσουμε πρίν  βιαστεί οποιοσδήποτε  να μας κολήσει τη ταμπέλα του  ρατσιστή , του χρυσαυγίτη, ή του Ελλαδέμπορου,ότι  όχι μόνο δεν έχουμε απολύτως καμία σχέση  με δαύτους,αλλά αντιθέτως έχουμε  αρθρογραφήσει δεκάδες φορές εναντίον τους , καταγγέλοντάς τους  ως πεμπτοφαλλαγίτες της Νεας Εποχής.

Δεν λέμε λοιπόν όχι σε οποιαδήποτε μαζική κινητοποίηση εναντίον αυτού του συστήματος  που έφερε την χώρα μας σε αυτή  την τραγική κατάσταση, όμως για να αποκτήσει  ένα  λαϊκό κίνημα τα στοιχεία της μαζικότητας, θα πρέπει  να έχουν  σχηματισθεί  και εγκολπωθεί  απο τους συμμετέχοντες οι κοινές ιδεολογικές συνισταμένες που το συγκροτούν και το ενισχύουν.


Υπο αυτήν την έννοια  δεν είναι δυνατόν να κατεβαίνουμε στο σύνταγμα  επειδή  κάποιοι , γύρευε να δείς ποιοί και απο πού, αποφάσισαν να βγάλουν τον κόσμο  στους δρόμους  με γενικές και αόριστες  ιδεολογικές κατευθύνσεις,  οι οποίες μάλιστα   έχουν την μορφή ενός θολού και αδιευκρίνιστου χυλού.

Πολλοί  απο αυτούς που κατέβηκαν χθές (Σάββατο 15 /10/2011) στο Σύνταγμα, άκουσαν το κάλεσμα που ήλθε  σαν φωνή  απο το  υπερπέραν και επειδή  σε αυτό δεν υπήρχαν παρά  ψήγματα  απο   αυτά  που  ζητάει σήμερα ο ελληνικός λαός , έβαλε ο καθένας αυθαίρετα   το δικό του "εθνικό περιεχόμεν" και έτσι  κατασκευάστηκαν αυτομάτως  οι "ομοιότητες "  μεταξύ  του  λεγομένου "παγκόσμιου κινήματος  των αγανακτισμένων" και του  εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα  ο οποίος  σχηματίζεται  αυτές τις στιγμές  απο όλο τον  ελληνικό λαό.


Χθές λοιπόν  είδαμε  και μια παρέα  Συρίων αγανακτισμένων , να  φωνάζει  έχοντας  όχι την  κανονική σημαία  της  Πατρίδας τους,  που επίσης υποφέρει απο ένα καθεστώς το οποίο  σκοτώνει τους πολίτες , αλλά μια  Ισλαμική  παραλλαγή αυτής της σημαίας  (η κόκκινη γραμμή είχε αντικατασταθεί απο την πράσινη  της "Ισλαμικής αδελφότητας").


Να θυμίσουμε  ότι  η "Ισλαμική αδελφότητα" είναι αυτή  που καπέλωσε σχεδόν  σε όλες  τις εξεγερμένες χώρες της  Β. Αφρικής  τα λαϊκά κινήματα  και που δεν δίστασε να συνεργαστεί  με το ΝΑΤΟ , την CIA  και τις άλλες  "δημιοκρατικές δυνάμεις" της Ευρώπης  τις οποίες δήθεν μισεί και απεχθάνεται. 

Είναι  εκείνοι που αντικατέστησαν  τη χούντα του Μουμπάρακ  με ένα  "μεταβατικό" στρατιωτικό καθεστώς, του οποίου σχεδόν όλοι  οι  "σύμβουλοι" είναι Αμερικάνοι  πράκτορες και εκπρόσωποι των ίδιων  ιδιωτικών εταιρειών  που αλώνισαν και αλωνίζουν πάνω στα κορμιά και τις ψυχές των κατακτημένων Ιρακινών.

Είναι  αυτοί  που όταν  προχθές  το "επαναστατικό" καθεστώς της Αιγύπτου   σκότωνε εν ψυχρώ  εκατοντάδες  χριστιανούς  διαδηλωτές που  διαμαρτύρονταν για την κατεδάφιση  εκκλησιών, δεν είπαν κουβέντα , ούτε φυσικά "αγανάκτησαν".


Ας  μην μπερδεύουμε λοιπόν  το "Ισλαμικό κίνημα" με τον ξεκάθαρο σε σκοπούς , στόχους , εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων.

Μπορεί  σαν Έλληνες  απο την φύση μας να είμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε λαό που υποφέρει απο την αδικία  και την τυρρανία  του κεφαλαίου και  της σιωνιστικής εξουσίας  της Νέας Τάξης Πραγμάτων , αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα 'Εσελ,Σόρος  ή σε όποιον άλλο "καθοδηγητή"   να μετατρέψει  την δική μας  αγανάκτηση  σε  μία  κοχλάζουσα  ιδεολογικο- πολιτική νεοεποχήτικη  σούπα.


Εμείς δεν  θα συνεργαστούμε ακόμα και με τον διάβολο ( ΗΠΑ ,Ε.Ε, ΝΑΤΟ, EUROGENDFOR κλπ)  προκειμένου να διώξουμε  τους σημερινούς τυρράνους και όλους όσους  τους στηρίζουν.
Ο δικός  μας εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας έχει  ονοματεπώνυμο και ιστορία.
Όποιος  δεν  ξέρει ας ψάξει  στην  ιστορία της  επανάστασης του ΄21.
Τελεία και παύλα.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ(ΣΑΒΒΑΤΟ) ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ!!! 

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!


...ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ "ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ HELLAS ORTHODOXY ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ:

 
Ο Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος στηρίζει οικονομικά το παγκόσμιο κίνημα κατά του «Ναού του Χρήματος», σύμφωνα με το Ρόιτερς. Πριν από μερικές ημέρες, ο ίδιος είχε δηλώσει δημόσια ότι βρίσκεται στο πλευρό των διαδηλωτών, ωστόσο δεν είχε παραδεχτεί ότι γεμίζει και το... πορτοφόλι τους.


Σύμφωνα με το Ρόιτερς, ο Αμερικανός πολυεκατομμυριούχος έχει έμμεσες οικονομικές διασυνδέσεις με την αντικαπιταλιστική οργάνωση. Απόρρητα έγγραφα μεταξύ των ετών 2007-2009 αποκαλύπτουν ότι ο Σόρος έδωσε χορηγίες ύψους 3,5 εκατ. δολαρίων στο Tides Center, μία οργάνωση που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο και λειτουργεί ως «μεσολαβητής» για άλλους χορηγούς, κατευθύνοντας τη συνεισφορά τους σε μη κυβερνητικούς οργανισμούς. Τα έγγραφα αποκαλύπτουν επίσης ότι το Tides Center είχε ενισχύσει με το ποσό των 185 χιλιάδων δολαρίων από το 2001 έως το 2010 τους AdBusters.

Η αποκάλυψη έγινε από τον ραδιοφωνικό παραγωγό Ρας Λίμποου, ο οποίος στη διάρκεια της εκπομπής του άφησε άφωνους τους ακροατές λέγοντας ότι «Τα χρήματα του Σόρος βρίσκονται πίσω από το κίνημα «Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ''». Οπως αναφέρει το αμερικανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, ο Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής χρηματοδοτεί έμμεσα την «πηγή της εξέγερσης» κατά της Γουόλ Στριτ, την αντικαπιταλιστική οργάνωση «AdBusters» (Κυνηγοί των Διαφημίσεων σε ελεύθερη μετάφραση), που εδρεύει στον Καναδά.

Ραντεβού το Σάββατο

Ονόματα από 719 πόλεις απλωμένα σε 71 χώρες του παγκόσμιου άτλαντα περνάνε σαν πορεία μπροστά στα μάτια όποιου επισκεφθεί την ιστοσελίδα «Ενωμένοι για την παγκόσμια αλλαγή» (http://15october.net) της διεθνούς κινητοποίησης που διοργανώνεται αύριο στις 15 Οκτωβρίου και η οποία ξεπήδησε από τα κινήματα των «Αγανακτισμένων» (indignados) και το Occupy Wall Street.

Με διαφορετικούς τίτλους, με διαφορετικές διατυπώσεις της «παγκόσμιας αλλαγής» και σε διαφορετικές γλώσσες, τα υποκείμενα του κινήματος καλούν σε συγκεντρώσεις και σε καταλήψεις δρόμων και πλατειών. Συγκεντρώσεις διοργανώνονται από τη Νέα Υόρκη και διάφορες πόλεις του Μεξικού και της Λατινικής Αμερικής, μέχρι το Μπαμάκο του Μάλι και την πολυτάραχη Αίγυπτο και την Ιορδανία και από τις πλατείες της Ισπανίας και τους δρόμους της Αθήνας, μέχρι τη μακρινή Ινδία και την Τανζανία!

Τα καλέσματα, το καθένα με διαφορετικό χρωματισμό, συμπυκνώνονται στο σύνθημα της ιστοσελίδας γραμμένο στα αγγλικά: «Είναι ώρα για μας να ενωθούμε. Είναι η ώρα γι' αυτούς να ακούσουν. Λαοί του κόσμου, ξεσηκωθείτε»!

Πιο διαφωτιστικό είναι το κείμενο της αρχικής σελίδας, στο οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα: «Η εξουσία εργάζεται για τα κέρδη των λίγων, αγνοώντας την πλειοψηφία και το ανθρώπινο και περιβαλλοντικό κόστος που καλούμαστε να πληρώσουμε. Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση πρέπει να σταματήσει. Ενωμένοι, με μια φωνή, θα κάνουμε τους πολιτικούς και την οικονομική ελίτ που υπηρετούν να καταλάβουν ότι εμείς, ο λαός, θα αποφασίσουμε για το μέλλον μας. Δεν είμαστε προϊόντα στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών που δεν μας εκπροσωπούν. Στις 15 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε στους δρόμους για να ξεκινήσει η παγκόσμια αλλαγή που θέλουμε.

ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!!

πηγή 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις