Το αληθινό πρόσωπο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (Είσαι αυτό που θέλουμε εμείς και όχι αυτό που νομίζεις εσύ)- Video

(Αναδημοσίευση απο το ιστολόγιο "Κλασσικοπερίπτωση" )
Η παγκόσμια ηλεκτρονική  διακυβέρνηση  είναι ένα θέμα για το  οποίο έχουμε μιλήσει δεκάδες φορές  αναφερόμενοι στο  βασικώτερο  "εργαλείο" της που είναι  η  Κάρτα Του Πολίτη  (σήμερα) και  τα  εμφυτεύσιμα  RFID microchips ή τα  υποδόρια  "βιοτατουάζ" (στο εγγύς μέλλον).

Είναι ένα απο τα  κυριώτερα  και πλέον αναγκαία επιτελεία  της παγκόσμιας κυβέρνησης,  στην  ανάδειξη της οποίας στοχεύουν όλες οι τρομοκρατικές ενέργειες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, όπως ο  βομβαρδισμός  μιας πόλης , η εισβολή  σε ένα "ανεξάρτητο" κράτος , η επιβολή μιας στρατιωτικής δικτατορίας, η "δικτατοροποίηση"  μιας ...δημοκρατικά  εκλεγμένης κυβέρνησης, οι κατασκευασμένες  χρεοκοπίες κρατών, οι  αεροψεκασμοί  πληθυσμών, οι απειλες  διαφόρων πανδημιών  και εν γένει κάθε τι που θα συνθλίψει κάθε είδους αντίδραση και αντίσταση εναντίον των  σχεδίων της.

Απαραίτητο στοιχείο  για την ύπαρξη αυτής της παγκόσμιας κυβέρνησης είναι κατ΄αρχάς η αποεθνοποίθηση των κρατών  και η διαγραφή απο την  συλλογική συνείδηση των πολιτών  τους κάθε στοιχείου που θα τους συνδέει με το παρελθόν.

Όλοι πρεπει να γίνουν  "λευκές κόλες χαρτιού" πάνω στις οποίες  τα επιτελεία αυτής της κυβέρνησης θα γράψουν  τους δικούς τους κανόνες, τις δικές τους αξίες και συνθήκες, την δική τους ιστορία.

Το δόγμα της "Νέας Εποχής"  πάνω στο οποίο  βασίζεται  αυτή η διακρινόμενη πλέον  "παγκόσμια κυβέρνηση" είναι  οτι κανείς μας  δεν μπορεί να είναι  αυτό που θέλει  ή αυτό που νομίζει αλλά αυτό που  θέλει και ορίζει  αυτή δαιμονοειδής  εξουσία.

Ξέρουν πολύ καλά ότι για να επιτευχθεί ο τελικός τους σκοπός   βασικό  εμπόδιο είναι   ύπαρξη του  Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας  ως  αναπόσπαστου στοιχείου στο ανθρώπινο πρόσωπο.

Σε αυτό το σημείο  επεμβαίνει η ηλεκτρονική διακυβέρνηση η οποία  με εκβιαστικό και αμείλικτο  τρόπο  μας ζητά να της παραδώσουμε  αυτό το δώρο  στα χέρια της  αποδεχόμενοι  τους όρους  της "νέας κοινωνίας".

Χωρίς ελευθερία και με αυτεξούσιο  περιορισμένο στα αυστηρά πλαίσια των νέων κανόνων, κάθε είδους   αντίρρηση, αντίδραση  ή και αντίσταση  θα είναι εκ των προτέρων  σεσημασμένη  και ασφαλώς καταδικασμένη  πρίν ακόμα αποκτήσει  ...δημοσιότητα.

Η ηλεκτρονική παρακολούθηση  των πολιτών  είναι εδώ και χρόνια υπαρκτή  και  μάλιστα  διαρκώς βελτιούμενη  με την χρήση των νέων τεχνολογιών, όμως για να ολοκληρωθεί  το έργο της  "παγκόσμιας  κυβέρνησης"  πρέπει όλοι  οι "πολίτες" της   να έχουν πάνω τους   ή μέσα τους τον απαραίτητο  αναγνωριστικό  και "πολυσυλλεκτικό"   πομποδέκτη (Κάρτα Του Πολίτη - εμφυτεύσιμο RFID microchip - βιοτατουάζ).

Τότε  όλες οι  μέχρι σήμερα  υποδομές  της  παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης θα λειτουργήσουν  με  απόλυτη αποτελεσματικότητα  και η παγκόσμια  κυβέρνηση θα είναι  ήσυχη αφού δεν θα μπορεί να της ξεφύγει κανείς.

Στο πιο κατω Video  του National Geographic που μας έστειλε ο φίλος μας Βασίλης,παρουσιάζεται  ένα μόνο μέρος απο τις μεθόδους  διαχείρισης της  ελευθερίας  των πολιτών  η οποία βέβαια  είναι  ατελής επειδή ακριβώς  δεν έχει παραδοθεί  ακόμα  "οικειοθελώς" αυτό το Θεόσδοτο δώρο απο τον  πολίτη -υποκείμενο.

Βέβαια  σε αυτό το video  ...διαφημίζεται  και  προβάλεται η  "ανάγκη"  της παρακολούθησης  των πολιτών  για χάρη  μιας δήθεν προστασίας απο τρομοκρατικές ή εγκληματικές  ενέργειες (όχι βέβαια σαν εκείνες  του βομβαρδισμού  της Γιουγκλοσλαβίας, του Ιρακ κ.α).
Σας το παραθέτουμε  για να δείτε  αφ ενός ότι όλα όσα λέμε  εδώ και καιρό  δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας μας και αφ ετέρου για  να  έχετε κατά νού  τι είδους  προπαγάνδα θα υποστείτε  προκειμένου να πειθαναγκαστείτε να  πάρετε  την  Κάρτα του Πολίτη   και αργότερα το  εμφυτεύσιμο microchip ή το  εγχάρακτο βιοτατουάζ.
Σκεφτείτε μόνο ότι αν  είχε έστω και ψήγμα ηθικής  βάσης  (απο οποιαδήποτε σκοπιά)  η μεθοδολογία  της   ηλεκτρονικής  διακυβέρνησης, δεν θα απέκλειε  απο κάθε είδους κοινωνική δραστηριότητα  και συμμετοχή όσους  δεν  θέλουν π.χ να πάρουν την  Κάρτα του Πολίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις