Ο "νέος πατριωτισμός" του Παπανδρέου της Διαμαντοπούλου και των άλλων "δημοκρατικών δυνάμεων" στα ψηφιακά υποκατάστατα των σχολικών βιβλίων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΜΕ GREEKLISH ΣΤΑ DVD ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ!




Τα λόγια είναι περιττά: Πραγματικά συγκρατούμαστε πολύ για να μην εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε, από τη στιγμή που είδαμε το παραπάνω τερατούργημα των μαθημάτων να αναγράφονται στην γνωστή βαρβαρική γραφή "greeklish"!

Και μην τολμήσει κανείς να πει πως "δεν γινόταν αλλιώς", γιατί μια χαρά γράφονται όλα τα αρχεία υπολογιστή στα ελληνικά!

Η Αννούλα της Μπίλντερμπεργκ, ξεκίνησε το τελικό στάδιο της διάλυσης της Παιδείας, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ!

Λέμε μόνο το εξής: Θα μας βρεις απέναντι, όσο και να "συναινούν" ορισμένοι. Ακόμα κι αν έχεις κάνει συμφωνία...με τον διάβολο!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com 
 Σχόλιο  "Κλασσικοπερίπτωσης"
Για όσους  έχουν αδύνατη μνήμη ή νομίζουν  πως  η αγανάκτησή μας με τις  "παιδαγωγικές εφαρμογές" των εντολών της  Νέας Εποχής  είναι  προϊόν   ενός  "εθνικιστικού ιδεολογικού παροξυσμού", όπως θα έλεγε η  Διαμαντοπούλου και οι άλλοι εραστές του "νέου πατριωτισμού",ή μιας   αρρωστημένης συνωμοσιολογικής φαντασίας,  παραθέτουμε  πιο κάτω  την σύνοψη αυτών που έλεγε  η  "μαθητευόμενη μάγος" της Μπίλντεμπεργκ  το 2001  σε συνέντευξή της  στην αγαπημένη  εφημερίδα του Σόρος και της Αμερικανικής πρεσβείας:

«Nα καθιερώσουμε τα Aγγλικά ως δεύτερη επίσημη γλώσσα»

– Aναφέρατε ως πρόβλημα την ενίσχυση της πολυγλωσσίας. Hδη, η Eυρώπη περιγράφεται ως σύγχρονη Bαβέλ. Πόσο θα επιδεινωθεί το πρόβλημα με τη διεύρυνση;

– Δεν εκτιμάται, αλλά είναι μέγα πρόβλημα. Mετά τη διεύρυνση θα μιλάμε πάνω από 20 διαφορετικές γλώσσες. Ποιος μπορεί να φαντασθεί μια διαδικασία με ταυτόχρονη μετάφραση σε 20 -22 γλώσσες. Tο θέμα θα έλθει με ένταση προσεχώς και όλοι αποφεύγουν να το θέσουν. Oφείλω να το πω και νομίζω ότι η χώρα μας εγκαίρως, από τώρα πρέπει να ορίσει ως δεύτερη επίσημη γλώσσα τα Aγγλικά. Kαι το λέω χωρίς να λαμβάνω υπ’ όψιν όσους θα σπεύσουν να πουν ότι θα χαθεί η πολιτιστική κληρονομιά και η εθνική μας ταυτότητα. Nομίζω ότι οι Eλληνες δεν θα πάθουν τίποτε αν μάθουν να μιλούν το ίδιο καλά, όπως τα Eλληνικά και τα Aγγλικά.

Συνέχεια του σχολίου  της "Κλασσσικοπερίπτωσης":

Η πρόταση  της τότε  "επιτρόπου" στην Ε.Ε και  νυν  Υπουργού  Παδείας  και δια βίου  μάθησης   (των δογμάτων  της Νέας Εποχής), δεν ήλθε  ως κεραυνός αν αιθρία αφού  ήδη  για την  παρακμή της ελλήνικής γλώσσας και γενικώτερα του ελληνικού πολιτισμού  είχαν εργαστεί  αόκνως και επι σειρά ετών   όλες οι φανερές  και αφανείς εξουσίες  αυτού του δύσμοιρου τόπου.
Η άναρχη  ανάπτυξη  των ιδιωτικών καναλιών  με την  ισχυρή  προστασία  και επιδότηση   όλων των κυβερνήσεων  ήταν  η απαρχή μιας περιόδου  που ο βασικός της χαρακτήρας  ήταν   η αλλοίωση  της κριτικής σκέψης του λαού και η  επιβολή μιας  άθλιας  και συγκεχυμένης νεοεποχήτικης κοσμοαντίληψης (Μιλήσαμε για  "άναρχη ανάπτυξη" διότι μέχρι και σήμερα  το καθεστώς λειτουργίας των ιδιωτικών ΜΜΕ  δεν  καθορίζεται  τις διατάξεις των  έστω και στα μέτρα τους  κατασκευασμένων νόμων, αλλά απο ένα  αλισβερίσι  μεταξύ των δύο εξουσιών).
Αυτά τα ιδιωτικά κυρίως  ΜΜΕ   με τον  καιρό,  απέκτησαν  την θέση του  "βασικού μετόχου"  σε αυτό που κατ ευφημισμό ονομάζαμε   εκλεγμένη  κυβέρνηση, και ανέλαβαν  εργολαβικά  την  αλλοίωση  της εθνικής συνείδησης   του ελληνικού λαού  καθώς επίσης  και την  μεθοδική αφαίρεση  κάθε στοιχείου απο το παραδοσιακό  του αξιακό σύστημα.Δεν  είναι δική μας διαπίστωση ότι  ο πρώτος στόχος  ήταν η  ελληνική   γλώσσα.
Ακόμα και στις σοβαροφανείς   τηλεοπτικές παραγωγές  οι  προσεκτικά  επιλεγμένοι για την αμορφωσιά  και την δουλικότητά τους  παρουσιαστές , χρησιμοποιωντας  με  βάρβαρο και χυδαίο τρόπο  τον προφορικό λόγο ,  μετέδωσαν στους περισσότερους  το μήνυμα  ότι  η ελληνική γλώσσα είναι κάτι το ευτελές, το άχρηστο  και που  δυστυχώς αφορά μόνο εκείνους τους  οπισθοδρομικούς που δεν γνωρίζουν  τουλάχιστον Αγγλικά.Δηλαδή  εξείνους  που  στα σήριαλ και στις εκπομπές  παρουσιάζονται  σαν μια θλιβερή πλέμπα  ή σαν  κατάλοιπο απο ένα  μίζερο παρελθόν  που κανείς δεν  θέλει να θυμάται.
Και  όταν η  εντολοδόχος  της Μπίλντεμπεργκ  έκανε σαν επίτροπος  την αναίσχυντη  πρόταση  να καθιερωθεί ως δεύτερη επίσημη γλώσσα μας  η Αγγλική  και τώρα  που σαν  υπουργός   παιδείας  την εφαρμόζει de facto  και ύπουλα, η ελληνική γλώσσα είχε ήδη  τραυματιστεί σοβαρά  απο τις απανωτές και οργανωμένες επιθέσεις εναντίον της .Το "σχέδιο Κίσινγκερ"  ήδη είχε τεθεί σε εφαρμογή  και  ασφαλώς συνεχίζει να  εφαρμόζεται  στις μέρες μας ...εμπλουτισμένο.
Ακόμα όμως και στον χώρο της Εκκλησίας , σε εκείνον τον χώρο δηλαδή που είχε απομείνει  αλώβητη  η ελληνική γλώσσα   βρέθηκαν συνοδοιπόροι  του  "εκσυγχρονιστικού  κινήματος" της "Νέας Εποχής"  οι οποίοι   βασιζόμενοι σε μια  δήθεν χριστιανική  αγαπολογία  στράφηκαν εναντίον  των λατρευτικών κειμένων  και άρχισαν  να  χρησιμοποιούν  τις  αποδομητικές τους   παραφράσεις.
Είναι  αυτοί  που τώρα είτε σιωπούν , είτε  με διακριτικό τρόπο  συνδράμουν στο ...εθνοσωτήριο έργο της  παρούσας κυβέρνησης.
Ας το πάρουμε απόφαση ότι  οι Έλληνες  βρισκόμαστε υπο διωγμό και πως   δεν  έχουμε  άλλον δρόμο παρά μόνο εκείνον της  αντίστασης, έτσι  όπως μας τον δίδαξαν οι  πρόγονοί μας  Οσιομάρτυρες και Εθνομάρτυρες.
Οι φωνές  του  Μακρυγιάννη ,του Παπουλάκου   και όλων των  άλλων   αγωνιστών της πίστης και της πατρίδας, έχουν  διαπεράσει  τα στημένα ηχομονωτικά ντουβάρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων  και εχουμε πλέον  βαριά την ευθύνη να επιλέξουμε  με ποιόν θα πάμε και ποιόν θα αφήσουμε.

Σχόλια

  1. 1)
    Αναφέρομαι στο άρθρο : Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή. Θα αντισταθούμε μέχρι τέλους
    ………………………………………………………………….

    « Μια επιβεβλημένη απάντηση προς τον αρθρογράφο ».

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο True Professionals :

    http://images.sodahead.com/polls/000157301/polls_True_Professionals_2229_180420_answer_1_xlarge.gif

    From HEIL GAP ( or mind the GAP )
    Με συγχωρείτε πάρα πολύ κύριε αρθρογράφε μου , αλλά κάνετε ένα τραγικό λάθος , ηθελημένο η όχι ( μάλλον εσείς το γνωρίζεται καλλίτερα ) , καθώς στο παραπάνω κείμενο σας αναφέρετε ότι :

    « Η δοσίλογη κυβέρνηση έχει στόχο να γίνουν οι Έλληνες σερβιτόροι, καμαριέρες και σεκιουριτάδες για τις επιχειρήσεις των κλεπταποδόχων Ευρωπαίων και Αμερικάνων, φίλων, επενδυτών, κερδοσκόπων κτλ »

    Διότι θεωρώ ότι ΤΩΡΑ ΠΙΑ , κάτι τέτοια λόγια , θυμίζουν σε όλους μας τις ανόητες ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ δικαιολογίες , όλων εκείνων των κόμματων , που εξαπάτησαν την εργατική τάξη της Ελλάδας . ( την άνεργη πλέον ) , δια της ΜΗ εγκαίρου αντιδράσεως τους ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ που μας κυβερνά .

    Τώρα εάν εσείς , όπως εξάλλου αποδεικνύουν τα γραφόμενα σας , δεν γνωρίζετε την ελληνική εργασιακή πραγματικότητας και εντούτοις προσπαθείτε να μας πείσετε για κάτι που αγνοείτε ( ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΡΩΣ ) . διαβάστε επιτέλους και λίγες αλήθειες οι οποίες αφορούν την προσφορά εργασίας στην χώρα μας , ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ

    ( Εκτός εάν δουλεύετε υπέρ των γνωστών αποκομμάτων της «ΠΡΩΗΝ» ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , Οπότε αγνοείτε «ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ» την «φρικτή» Ελληνική εργασιακή πραγματικότητα )
    ΤΟΤΕ λοιπόν , μόνο οι φίλοι αναγνώστες ας διαβάσουν ΕΔΩ :

    Παντού εργάζονται αλλοδαποί, ενώ απολύονται Έλληνες

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/09/blog-post_6164.html

    Και κάτι άλλο κύριε μου , όταν διαβάζετε μόνο αποσπάσματα από το δοκίμιο “Ο Άνθρωπος Κάτω από το Σοσιαλισμό”, καλόν θα ήταν να πάτε και λίγο παρακάτω όπου γράφει « Κι όταν ο Σοσιαλισμός θα λύσει το πρόβλημα της φτώχειας και η Επιστήμη το πρόβλημα της ασθένειας, οι αισθηματίες θα εξαφανιστούν» .

    “ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. ”

    Και σας ρωτώ ; « ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ;»
    « Τόση ελευθερία » ο HEIL GAP ( or mind the GAP ) δεν θα την άντεχε ποτέ
    , χα, χα, χα .

    Διότι, κύριε αρθρογράφε μου , αυτά τα παραμυθάκια σας , καλό θα ήταν να τα αφήνατε δια τους σύγχρονους Έλληνες παραφραστές του :
    Avanti o popolo, alla riscossa,
    Bandiera rossa, Bandiera rossa.
    Bandiera rossa trionferà.

    Αυτοί που ως φαίνεται μάλλον θα μυρίστηκαν εκλογές και έτσι λοιπόν τώρα , ξανανοίγουν τις αγκαλιές τους συγχρόνως δε ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ , ώστε να ξαναμαζέψουν την Ελληνική άνεργη ΠΛΕΟΝ εργατική τάξη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις