Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Η άθλια προπαγάνδα της Διαμαντοπούλου εναντίον των πολυτέκνων που εισήχθησαν στα ΑΕΙ

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/

Σχόλιο Κλασσικοπερίπτωσης
Ακόμα και αν η παρούσα κατοχική κυβέρνηση δεν είχε αναλάβει εργολαβικά την εξόντωση του ελληνικού λαού και δεν είχε παραδόσει με προδοτικό τρόπο την εθνική μας κυριαρχία σε ξένα χέρια,και πάλι δεν θα μπορούσε να σκεπάσει το αληθινό της μισάνθρωπο πρόσωπο.Το πρόσωπο δηλαδή που αποκτά κανείς όταν διαβεί εκείνες τις χάλκινες πόρτες του πραιτωρίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να πάρει την απαραίτητη "πιστοποίηση" της ιδεολογικής καταλληλότητας που θα τον οδηγήσει στην εξουσία.
Ο κοινωνικός αυτοπματισμός την τέχνη του οποίου κατέχει καλά η παρούσα κυβέρνηση και ειδικά η κ. Διαμαντοπούλου, είναι το πιό δόλιο "κόλπο" μιας αυταρχικής εξουσίας.Ο στόχος του είναι να θολώσει τα νερά αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη στρέφοντας την προσοχή της σε ένα σκηνικό φτιαγμένο απο μιά μισή αλήθεια και δέκα ψέματα.
Η δημιουργία "στόχων" είναι η πιο απλή μέθοδος που χρησιμοποιεί αυτή η πρόστυχη τεχνική χειραγώγησης της κοινής γνώμης .Στόχος λοιπόν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι που παρουσιάζονται ως οι "ασφαλείς καλοπληρωμένοι τεμπέληδες εξ αιτίας των οποίων πτωχεύσαμε" ,στόχος είναι τα 20 παιδιά πολυτέκνων εξ αιτίας των οποίων δεν πέρασε το δικό σοπυ παιδί στο πανεπιστήμιο ,στόχος είναι το ελεγκτικό συνέδριο εξ αιτίας του οποίου για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία δεν θα πάρουν βιβλία οι μαθητές (με εξαίρεση το πρώτο φθινόπωρο της προηγούμενης κατοχής), στόχος είναι επίσης και όσοι επιμένουν να μιλούν για γενοκτονία των Ελλήνων στην Σμύρνη και όχι για συνωστισμό,στόχος είναι και εκείνος που αρνείται να γίνει το σφάγιο στον βωμό της ανάπτυξης των αγορών και που αρνείται να παραδώσει το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας και να φορέσει τις ηλεκτρονικές χειροπέδες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (Κάρτα Του Πολίτη).
Στόχος είναι ολόκληρος ο ελληνικός λαός και γι΄αυτό προσπαθούν με χίλια κόλπα να στρέψουν τον έναν εναντίον του άλλου.
Το κέρδος τους θα είναι διπλό αφού απο την μιά θα έχουν εξασφαλίσει την ησυχία τους και απο την άλλη θα μας έχουν μολύνει το πνεύμα με το βασικό δόγμα της "ελεύθερης αγοράς" που είναι "ο θάνατός σου η ζωή μου".
Κάθε χούντα το πρώτο πράγμα που φρόντιζε ήταν να κατασκευάσει εχθρούς και αμέσως μετά ενόχους.

Όταν ο πονηρός νομίζει πως είναι.... έξυπνος.
Αν είναι κάτι στο οποίο η σημερινή κυβέρνηση έχει να επιδείξει έργο και μάλιστα με θαυμαστή αφοσίωση και συνέπεια από όλους τους υπουργούς, είναι το κυνήγι των πολυτέκνων.
Δεν θα αναφερθώ στις επιταγές της Νέας Τάξης που ενστερνίζονται πολλοί θαμώνες της λέσχης Μπίλντεμπεργκ για την ευγονική και τον παγκόσμιο έλεγχο του πληθυσμού. Πάντως όλοι ανεξαιρέτως δεν αποδόμησαν μόνο όσα ο Καραμανλής ο νεώτερος έδωσε παραπάνω, αλλά πετσόκοψαν και όσα κατά καιρούς είχαν δώσει και οι ίδιοι.
Αποφεύγω συστηματικά να δημοσιεύω δελτία τύπου συνδικαλιστικών παρατάξεων και φορέων έστω και αν είναι των πολυτέκνων, αλλά θα μου επιτραπεί να δώσω μερικά στοιχεία από το δελτίο τύπου της ΑΣΠΕ που αναφέρεται στις πανελλήνιες εξετάσεις "Γιατί τόση Λάσπη και Ψευτιά; Φτάνει πια..." 
Στο δελτίο φαίνεται πως το έξυπνο πουλί τελικά είναι χαζοπούλι όπως δείχνουν τόσες και τόσες ενέργειές του, διευθυντές, βιβλία, κ.ά. αλλά έχει ένα τέτοιο μηχανισμό που παρουσιάζει το άσπρο μαύρο και τις αποτυχίες σαν έργα άλλων ακόμα κι αν φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή και τα αρχεία των καναλιών είναι γεμάτα από δηλώσεις και κομπασμούς.
Γράφει λοιπόν:

Η ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΚΟΛΛΕΣ.
 

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ.
ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΚΟΛΛΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 10.

Η δημοσίευση των βάσεων και των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ τόσο με τη γενική σειρά, όσο και με τις ειδικές κατηγορίες (μεταξύ των οποίων και τέκνα πολυτέκνων), απέδειξε ότι η αντιπολυτεκνική και αντιδημογραφική πολιτική της Υπουργού Παιδείας κ. Άννας Διαμαντοπούλου, με το νέο σύστημα που εφεύρε, των δήθεν «αξιοκρατικών κριτηρίων», όπως η ίδια το διετυμπάνιζε, είχε ως αποτέλεσμα τη γελοιοποίηση του θεσμού των εισαγωγικών εξετάσεων, με την εισαγωγή υποψηφίων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ με λευκές κόλλες!!!

Μετά από αυτό το φιάσκο, αντί να εγκαλείται η Υπουργός γι’ αυτό το κατάντημα που η ίδια δημιούργησε, εξαπολύθηκε μια ενορχηστρωμένη ρατσιστική επίθεση κατά των πολυτέκνων, ότι δήθεν – ακούσατε – λόγω της πολιτικής υπέρ των πολυτέκνων, με «μπόνους» δήθεν υπέρ αυτών, ως δημογραφικών δήθεν μέτρων (!!), δημιουργήθηκε το πρωτοφανές φαινόμενο να εισαχθεί με την ειδική κατηγορία των πολυτέκνων υποψήφιος στη Φιλολογία των Αθηνών, όπου η βάση στη γενική σειρά ήταν 17.261 μόρια, με 1885 μόρια κ.λπ.!!! Ούτε καν η ίδια δεν ισχυρίσθηκε ότι το νέο της σύστημα λήφθηκε ως δημογραφικό δήθεν μέτρο υπέρ των πολυτέκνων!!

Ας ιδούμε ποιά είναι η αλήθεια, για όσους βέβαια θέλουν να την ακούσουν και να την πιστέψουν και όχι για τους στρατευμένους καθεστωτικούς κονδυλοφόρους της παραπληροφόρησης.

Ιδού η αλήθεια:1) Η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) ουδέποτε ζήτησε την εισαγωγή των παιδιών των πολυτέκνων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ με λευκές κόλλες, αντιθέτως έχουμε αξιώσει τη θέσπιση της βάσεως του δέκα (10) ως ελαχίστου ορίου εισαγωγής, τουλάχιστον για τα παιδιά των πολυτέκνων, ακριβώς γιατί δεν θέλουμε τα παιδιά μας να εισάγονται ως αγράμματα. Τη βάση του 10 την κατήργησε η Υπουργός Παιδείας σε αντίθεση προς την ΑΣΠΕ, που ζητούσε να μην καταργηθεί και συνεπώς η ίδια ευθύνεται για το φετινό κατάντημα.

2) Το ζήτημα των μετεγγραφών των πολυτέκνων στην αντίστοιχη Σχολή που είναι πλησιέστερη στον τόπο κατοικίας των γονέων τους ή στη Σχολή, που φοιτά ο αδελφός (η) τους, που ίσχυε επί δεκαετίες (Ν.860/1979), ουδέποτε δημιούργησε τέτοια φαινόμενα και ουδέποτε δημιουργήθηκε οποιοδήποτε ζήτημα. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο η ΑΣΠΕ ήταν αντίθετη στην κατάργηση των μετεγγραφών των πολυτέκνων και των τέκνων τους. Συνεπώς η αλλαγή του συστήματος των μετεγγραφών και η κατάργησή τους, που οδήγησε στο γελοίο φετινό φαινόμενο της εισαγωγής με λευκές κόλλες, είναι αποκλειστική ευθύνη της Υπουργού και όχι των πολυτέκνων.

3) Η ίδια η Υπουργός διατυμπάνιζε σε όλους τους τόνους ότι το νέο σύστημά της θεσπίζει «αξιοκρατικά κριτήρια» και ότι –ακούσατε- «ο θεσμός των μετεγγραφών αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία» (όταν είναι γνωστό ότι στη Γερμανία και σε άλλες χώρες οι φοιτητές έχουν δικαίωμα μετεγγραφής σε οποιοδήποτε άλλο Πανεπιστήμιο και σε οποιοδήποτε έτος). Τα «αξιοκρατικά κριτήρια» της κ. Υπουργού οδήγησαν στην «παγκόσμια πρωτοτυπία» της εισαγωγής στη Φιλολογία των Αθηνών με βαθμολογία 2,04!!! Πραγματική παγκόσμια πρωτοτυπία της Υπουργού Παιδείας. Αξίζει πρόταση εγγραφής της στο βιβλίο «Γκίνες»!!!

4) Δήλωσε η κ. Υπουργός ότι δεν φανταζόταν ότι θα δημιουργηθεί τέτοιο φαινόμενο. Αυτό βέβαια που δεν φανταζόταν η κ. Υπουργός, της το είχε επισημάνει η ΑΣΠΕ με επίσημο δελτίο τύπου της 10/5/2010, δηλαδή πριν την ψήφιση του άρθρου 59 του Ν. 3966/2011, όπου ζητούσε να εξαιρεθούν οι πολύτεκνοι και τα τέκνα τους από τις ρυθμίσεις και τις αλλαγές, που επεδίωκε με το εν λόγω άρθρο και αναγράφαμε κατά λέξη:
«Αξιοκρατικό κριτήριο για την κ. Διαμαντοπούλου, είναι: Να μπορεί κάποιος και με λευκές κόλλες να περνά στην Ιατρική των Αθηνών και δεν είναι το ισχύον σύστημα των μετεγγραφών, που ο πολύτεκνος φοιτητής, επιτυχών στην Ιατρική Αλεξανδρουπόλεως, των 18.500 μορίων πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με 19.000 μόρια ή στην Αθήνα με τα 19.100 μόρια»!!!

Αναγράψαμε τότε μία από τις σπουδαιότερες Σχολές την Ιατρική και το ίδιο ίσχυε και για τις άλλες Σχολές.

Αυτό βέβαια που δεν το φανταζόταν η κ. Υπουργός το γνώριζε άριστα και το επεσήμανε η ΑΣΠΕ σε ώτα, όμως, μη ακουόντων. Και ευθύνονται δήθεν οι πολύτεκνοι για το απαράδεκτο φετινό φαινόμενο και όχι η Υπουργός κατά τους έχοντες αναλάβει εργολαβικώς την επίθεση κατά των πολυτέκνων.

Ουδείς, περιέργως, αναρωτήθηκε το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος (που ίσχυε το αποτελούν «παγκόσμια πρωτοτυπία» σύστημα των μετεγγραφών κατά την κ. Υπουργό) τι έγινε με τη Φιλολογία των Αθηνών και με ποιο αριθμό μορίων μετεγγράφετο το τέκνο πολύτεκνης οικογένειας σ’ αυτή από την αντίστοιχη Σχολή που είχε επιτύχει.
Δείτε, λοιπόν, την αποκαλυπτική αλήθεια:

Το προηγούμενο έτος (2010-2011) το τέκνο της πολύτεκνης οικογένειας για να επετύγχανε τη μετεγγραφή του στη Φιλολογία των Αθηνών έπρεπε να συγκεντρώνει τουλάχιστον 15.670 μόρια (που ήταν η μικρότερη βάση στη Φιλολογία Δημοκρ. Παν. Θράκης από όλες τις Σχολές Φιλολογίας της χώρας), ενώ με τα νέα δήθεν «αξιοκρατικά κριτήρια» της κ. Υπουργού αρκούσαν 1.885 μόρια!!! Και έμεινε και μια θέση κενή!!! Απίστευτη επιτυχία Υπουργού Παιδείας σε παγκόσμιο επίπεδο!!

Ακόμη το προηγούμενο έτος το τέκνο πολύτεκνης οικογένειας για να εισαχθεί:

α) Στο Μαθηματικό Αθηνών έπρεπε να συγκεντρώσει 15.067 μόρια (βάση μαθηματικού Αιγαίου-Μυτιλήνης), ενώ εφέτος με τα νέα «αξιοκρατικά κριτήρια» αρκούν 2.664!!

β) Στη Σχολή Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ έπρεπε να συγκεντρώνει 21.449 μόρια (Αρχιτεκτόνων Πανεπ. Θεσσαλίας), ενώ εφέτος με τα νέα «αξιοκρατικά κριτήρια» αρκούν 7.258 μόρια!!

γ) Στο Γεωπονικό Θεσσαλονίκης έπρεπε να συγκεντρώνει 13.015 μόρια, ενώ εφέτος με τα νέα «αξιοκρατικά κριτήρια» αρκούν 2.608 μόρια!!

δ) Στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ έπρεπε να συγκεντρώνει 18.583 (Τμήμα Πολ. Μηχ. Πανεπιστ. Θεσσαλίας) μόρια, ενώ εφέτος με τα νέα «αξιοκρατικά κριτήρια» αρκούν 11.020 μόρια!!

ε) Στους Χημικούς Μηχανικούς ΕΜΠ έπρεπε να συγκεντρώνει 17.865 μόρια (Χημικών Μηχανικών Πατρών), ενώ εφέτος με τα νέα «αξιοκρατικά κριτήρια» αρκούν 9.014 μόρια!!

Το ίδιο ισχύει βεβαίως και σε άλλα τμήματα, όμως αναφερθήκαμε σε αυτά που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να πλήξει τους πολυτέκνους, χωρίς βεβαίως ν’ αναφέρει τις άλλες ειδικές κατηγορίες (μουσουλμάνοι κ.λπ.) με ποιο αριθμό μορίων εισήλθαν.

Ποιος λοιπόν ευθύνεται για αυτή τη γελοιοποίηση; Οι πολύτεκνοι, που ζητούσαν να παραμείνει για τους πολυτέκνους και τα τέκνα τους, όπως έχει το καθεστώς των μετεγγραφών, οπότε δεν θα είχε υπάρξει αυτός ο εξευτελισμός ή η κ. Υπουργός Παιδείας με τα δήθεν «αξιοκρατικά κριτήριά» της;

Ούτε, βεβαίως, σχολιάσθηκε το γεγονός ότι από τα 194 συνολικά τμήματα των ΤΕΙ στα 96 από αυτά η βάση ήταν κάτω του δέκα (10) με μόρια που έφθαναν μόλις στα 3.668!!! Όπως επίσης δεν σχολιάσθηκε και το γεγονός ότι σε συνολικά 18 Πανεπιστημιακά τμήματα και στρατιωτικές Σχολές η βάση ήταν επίσης κάτω του 10, που έφθασαν μέχρι 5.546!!!  
Αυτές οι περιπτώσεις αφορούσαν τη γενική σειρά και όχι τους πολυτέκνους και ακριβώς γι’ αυτό δεν σχολιάσθηκε αυτό το γεγονός. 
Ο στόχος ήταν να πληγεί η εικόνα των πολυτέκνων και μόνον. Εξέλειπε από τους κατευθυνόμενους κάθε ίχνος εντροπής.

5) Επί του προκειμένου συμφωνούμε με τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Πανάρετος στις 31/8/2011 στον ΑΘΗΝΑ 984, σύμφωνα με τις οποίες:
«… Πρέπει να σας πω το εξής: Εδώ και δεκαπέντε χρόνια υπάρχει ειδική μεταχείριση παρόμοιας μορφής με τους μουσουλμάνους της Θράκης. Και αν έχετε δει ποτέ τις βαθμολογίες των φοιτητών αυτών ή των υποψηφίων αυτών, οι οποίοι μπαίνουν στην Ιατρική ή στα Πολυτεχνεία, θα δείτε ότι οι διαφορές είναι αντίστοιχες. Όμως, θέλω να κάνω δύο παρατηρήσεις ακόμη που είναι σημαντικές. Η πρώτη παρατήρηση είναι ότι αυτές οι περιπτώσεις που είναι ακραίες και δημιουργούν εντυπώσεις δεν υπερβαίνουν κατά την γνώμη μου τις 15-20 συνολικά...»

Πράγματι εάν ρίξει κανείς μια ματιά στα φετεινά αποτελέσματα των Μουσουλμάνων (στους οποίους να σημειωθεί - δεν ισχύει ο περιορισμός του ορίου εισοδήματος) κατηγορία 90% - επί 450 θέσεων περίπου που δόθηκαν, μόλις καμιά 30αριά υποψήφιοι ξεπέρασαν τη βάση του 10!

Για τα 20 άτομα των πολυτέκνων γίνεται τόσος θόρυβος (που όπως είπαμε δεν φταίνε αυτοί…) και για τους Μουσουλμάνους ουδεμία κουβέντα ακούστηκε!! Οποίος Ρατσισμός!!!

6) Η φετεινή γελοιοποίηση του θεσμού των εισαγωγικών έγινε γιατί ακόμη η Υπουργός διέπραξε ακόμη και τ΄ ακόλουθα απαράδεκτα:

α) Εντελώς παρανόμως, με την Υπουργική απόφαση που εξέδωσε, στέρησε από τα παιδιά των πολυτέκνων, που κατοικούσαν στην Περιφέρεια, το δικαίωμα να δηλώσουν εκτός της Περιφέρειάς τους θέσεις στην ειδική κατηγορία των πολυτέκνων, με το αιτιολογικό ότι μόνο στην Περιφέρειά τους (χωρίς αυτό να προβλέπεται από το νόμο) είχαν δικαίωμα να δηλώσουν Σχολές στην ειδική κατηγορία των πολυτέκνων!!

Έτσι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας από τη Χίο, που η αδελφή του φοιτούσε στην Αθήνα, ενώ συγκέντρωσε 17.067 μόρια πέρασε με τη γενική σειρά στο Φιλολογικό Πατρών, γιατί δεν είχε το δικαίωμα, κατά την παράνομη Υπουργική απόφαση της Υπουργού Παιδείας, να δηλώσει στην ειδική κατηγορία των πολυτέκνων Σχολές εκτός της Περιφερείας του. Έτσι πέρασε ο άλλος με τα 1.885 μόρια στη Φιλολογία Αθηνών, βάσει των «αξιοκρατικών κριτηρίων» της κ. Υπουργού και όχι το τέκνο της πολύτεκνης οικογένειας από τη Χίο με τα 17.067 μόρια!!! Αυτό ήταν το μέτρο υπέρ των πολυτέκνων, που λήφθηκε ως μέριμνα για το δημογραφικό, κατά τους στρατευμένους κονδυλοφόρους!! Η πολύτεκνη οικογένεια πρέπει να διατηρεί δύο (ουσιαστικώς τρία στην αναφερομένη περίπτωση) σπίτια, για να σπουδάσει δύο παιδιά της!! Και τα όμοια με την παραπάνω περίπτωση παραδείγματα αφθονούν.

β) Απέκλεισαν παρανόμως και χωρίς να προβλέπεται από το νόμο τη μεγάλη πλειοψηφία των τέκνων πολυτέκνων να κάνει χρήση του δικαιώματος της ειδικής κατηγορίας των πολυτέκνων και των τέκνων τους, όταν κάποιο από τα τέκνα της πολύτεκνης οικογένειας είχε υπερβεί το 23ο έτος της ηλικίας του!!!

Κάτι τέτοιο ούτε προβλέπεται από το νόμο και ουδέποτε ίσχυσε!!!

γ) Απέκλεισε από τα τέκνα των πολυτέκνων να μπορούν να κάνουν δήλωση και για τις δύο ειδικές κατηγορίες (των τέκνων πολυτέκνων και του αδελφού (ης) φοιτητή).

δ) Καθιέρωσε όρια εισοδήματος για τους πολυτέκνους και τα τέκνα τους, παρά το γεγονός ότι η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής απεφάνθη ότι η θέσπιση ορίων εισοδήματος είναι αντισυνταγματική.

Όταν, λοιπόν, η κ. Υπουργός Παιδείας διέπραξε όλα τα ανωτέρω οι πολύτεκνοι ευθύνονται, ή αποκλειστικώς και μόνο η ίδια για την γελοιοποίηση της ίδιας της Παιδείας, εξ αιτίας της πολιτικής της, που ως μαθητευόμενη μάγος πειραματίζεται, για να πλήξει μόνον και μόνον τους πολυτέκνους.

Το μόνον, το οποίο έχει να πράξει η κ. Υπουργός, μετά από αυτή την γελοιοποίηση, εξ αιτίας της, του θεσμού των εισαγωγικών εξετάσεων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, είναι να εισέλθει στο γηροκομείο της πολιτικής και εάν δεν το πράξει η ίδια, έχει χρέος να το πράξει ο λαός στις επερχόμενες εκλογές.

Οι πολύτεκνοι ένα μόνον ζητούν: επάνοδο στο καθεστώς των μετεγγραφών, όπως ίσχυε μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 και θέσπιση της βάσεως του δέκα (10) για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ ειδικώς για τους πολυτέκνους και τα τέκνα πολυτέκνων. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.