Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011

Εμφυτευσιμα μικροτσίπ - Βιάζονται να πουλήσουν το τομάρι πρι ν ακόμα σφάξουν το ζώο

Εφαρμογή μικροτσίπ στο χέρι των δημοτικών υπαλλήλων
Εκεί που περιμένουμε  να μας φορέσουν τις  ηλεκτρονικές χειροπέδες  με την κάρτα του πολίτη ,διαβάζουμε ότι  δημόσια υπηρεσία  κάνει  "έρευνα αγοράς"  για την  αγορά εμφυτεύσιμων  μικροτσίπ σε υπαλλήλους της.
Ήδη εφαρμόζεται  το "δόγμα του σόκ"  της "Νέας Εποχής" μέσω της γνωστής και σε εμάς  πλέον μεθόδου της οικονομικής τρομοκρατίας , και  είδαν  ότι είναι ο καταλληλότερος χρόνος για να περάσουν   "αβρόχοις ποσίν"  τα επαχθεστερα  δάνεια και τα απεχθέστερα μέτρα.

Μέσα λοιπόν σε αυτόν τον νεοταξικό  ορυμαγδό   και την ώρα  μάλιστα που  οι περισσότεροι   των συμπατριωτώνμας προσπαθούν  να πάρουν  δυνάμεις  για τον "πόλεμο" που έρχεται, φρόντισαν να  περάσουν  τον χειρότερο  απο όλους τους δαίμονες  μεταμφιεσμένο σε λαγό  που ψάχνει  "καινοτόμες" λύσεις.

Λίγο πρίν  την  επιβολή  της καρτας του πολίτη  η οποία όχι μόνο θα ισχυροποιήσει σε απόλυτο βαθμό την αστυνομομοκρατούμενη   κοινωνία της παγκόσμιας κυβέρνησης αλλά θα κάνει ακόμα πιο πλούσιες τις  βιομηχανίες  ελέγχου και διαχείρισης  της ελευθερίας των πολιτών, μας παρουσιάζουν δήθεν  σαν "καινοτόμα" πρωτοβουλία  την πρόθεση ενός  δήμου της περιφέρειας να κάνει ότι και οι αμερικανικές φυλακές  υψίστης  ασφαλείας.,να  εμφυτεύσει δηλαδή στους  υπαλλήλους  (που δεν θα απολυθούν)  μικροτσίπ.

Αυτή είναι η πρώτη  απο τις "πρωτοβουλίες" που θα δούμε τους επόμενους μήνες και οι οποίες με "άνωθεν εντολές"  θα έχουν ένα και μόνο στόχο , την εξοικείωση   με αυτό που μας περιμένει αμέσως μετά την κάρτα του πολίτη.

Βλέποντας έναν λαό τρομοκρατημένο και αναποφάσιστο επιτίθενται  πλέον με όλα τους τα όπλα  δείχνοντας χωρίς πρόσχημα  το αληθινό πρόσωπο της   νέας παγκόσμιας εξουσίας.

Σου λένε,  τώρα  που είναι   ακόμα όλοι μουδιασμένοι θα επιβάλλουμε ως  σωτήριο και αναγκαίο  κάθε είδους  εθνοκτόνο και λαοκτόνο μέτρο  αναγκάζοντάς τους  να  παρακαλούν  να μας  παραδώσουν την ελευθερία  τους  για ένα κομάτι μουχλιασμένο  ψωμί.
Χωρίς άλλα  σχόλια  αναδημοσιεύουμε  το  άρθρο του id-ont

Δήμος Τρικάλων: Ελέγχουν υπαλλήλους με μικροτσίπ

σχόλιο ID-ont: Εάν αληθεύει το δημοσίευμα του news247.gr, τότε, ο δήμος Τρικάλων αποφάσισε να περάσει στην "ΜΕΤΑ-Κάρτα του Πολίτη" εποχή. Προφανώς βαρέθηκε να περιμένει την Κυβέρνηση να εκδώσει πρώτα την Κάρτα του Πολίτη και είπε να πάει κατευθείαν στο επόμενο στάδιο... Εμφύτευμα(;), κάτι άλλο (πιθανόν ένα λουράκι) με microchip, προφανώς RFID. 

Μήπως σκέφτηκαν οι αρμόδιοι του Δήμου: Γιατί να πετάμε λεφτά για Κάρτες και μετά να τις αντικαταστήσουμε με τα επόμενα συστήματα; Δεν πάμε καλύτερα στο επόμενο στάδιο, αντί να πληρώνουμε για 2 συστήματα;

Βεβαίως δεν θα είναι οι πρώτοι που το σκέφτηκαν. Ήδη στην Αμερική , επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τέτοια συστήματα ελέγχου των υπαλλήλων τους ...

Ελέγχουν υπαλλήλους με μικροτσίπ

Σε νέες δραστικές λύσεις αποφάσισε να προβεί ο δήμος Τρικάλων, προκειμένου να ελέγξει τους πραγματικά φιλότιμους εργαζομένους. Εφαρμογή μικροτσίπ στο χέρι των δημοτικών υπαλλήλων
Αποφασισμένη να σφίξει τα λουριά στους Δημοτικούς Υπάλληλους η Δημοτική Αρχή Τρικάλων.
Ο Δήμος Τρικκαίων έχει ξεκινήσει έρευνα αγοράς για να προμηθευτεί το καλύτερο μηχάνημα σε προσιτή τιμή, προκειμένου να ελέγχει με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων.

Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας, και συνέχισε λέγοντας πως "Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του Δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος.

Πιστεύω πως με την προμήθεια τέτοιου υπερσύγχρονου μηχανήματος θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την προσέλευση και την αποχώρηση των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στο σύνολο των υπηρεσιών".

1 σχόλιο:

  1. Κοιτάξτε τι αντίχριστους ‘άρχοντες έχουμε!! Ποιος τους ψηφίζει αυτούς απορώ. Ας πληροφορηθεί ο κόσμος να ξέρει ποιον να ψηφίσει. Όποιος πολιτικός άρχοντας είναι κατά του Χριστού να διώκεται από τον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.