Οι "βόμβες κρότου- λάμψης" δεν τυφλώνουν ούτε κουφαίνουν τους πιστούς της Εκκλησίας μας

 Τα βιοενεργειακά  γιλέκα  των τηλεμαϊντανών

Η "Νέα Εποχή"   δηλαδή   η αντίχριστη κοσμοαντίληψη   που  επενδύει "ιδεολογικά"  τις σημερινές πολιτικο-οικονομικές εξουσίες,  χθές απο τον "άμβωνα" δηλαδή  την  τηλεοπτική εκπομπή  ενός  "διακόνου" της , πέταξε  στο πρόσωπο  των  ανύποπτων  (;) τηλεθεατών , άλλη μια "βόμβα κρότου- λάμψης", προκειμένου  να  ολοκληρώσει το έργο  της σύγχυσης  που είναι και ο αντικειμενικός της σκοπός.
Σε  τέτοιου είδους   τηλεοπτικές εκπομπές η συνταγή είναι παλιά.

 Αποκαλύπτονται ένα - δύο σκάνδαλα,  η αδιαμφισβήτητη ύπαρξη των οποίων  θα  αποτελέσει  την βάση  της   νεοεποχήτικης τούρτας που θα σερβιριστεί ως   "ηθική - δημοκρατική  ενημέρωση".Αυτή η διαδικασία, εγκλωβίζει τον  τηλεθεατή  και την  κριτική του  σκέψη, αφού τα  "ηθικά πλαίσια" που  τίθενται  απο τις "αποκαλύψεις" των   αληθινών σκανδάλων, είναι απο μόνα τους σαφή και προσδιορισμένα.
Ωστόσο  αυτή  η "βάση"  είναι απλώς το "δόλωμα" για να μπεί ο περίεργος  τηλεθεατής στην "φάκα" του  νεοεποχήτη  "καθοδηγητή- διακόνου".
Απο εκείνη την στιγμή και μετά  είναι  έτοιμος να καταπίνει αμάσητα σχεδόν  όλα  τα κομμάτια  της  "τούρτας" που κατασκευάζονται με μαεστρία  εμπρός στα μάτια του.
Στην  εκπομπή    συμμετέχουν   ειδικά επιλεγμένοι  και συνήθως   "αμύητοι"  προσκεκλημένοι , οι  οποίοι  κολακευμένοι  ή  παγιδευμένοι  απο την  δεδομένη δημοσιότητα,  χρησιμοποιούνται τελικά  σαν  ένα "ζωντανό" τμήμα του σκηνικού  της εκπομπής.
Ο  εκπαιδευμένος  οικοδεσπότης  τηλε- στάρ,  με  κατευθυνόμενες  ερωτήσεις   "εκμαιεύει" τις επιθυμητές απαντήσεις  και  άν κάτι δεν "πάει καλά" διακόπτει  βίαια και  "δημοκρατικά" τον ομιλούντα, ο οποίος αν στην συνέχεια  δεν "συμμορφωθεί" με  το  πνεύμα του κηρύγματος, μπαίνει στον "πάγο" και  ενσωματώνεται  σκηνοθετικά στο άψυχο σκηνικό.Εφ΄όσον ο προσκεκλημένος  στην εκπομπή   αξιολογηθεί ως   "κατάλληλος δια πάσαν  χρήσιν", τότε  θα χρησιμοποιηθεί και σε επόμενες εκπομπές  ανεξάρτητα  απο το εάν  έχει  έστω και την ελάχιστη  γνώση του αντικειμένου της εκπομπής.

 Το   "βιομαγνητικό γιλέκο" πάνω απο το ράσο
 
Χθές σε μία  τέτοιου είδους   εκπομπή, παραβρέθηκε  για πολλοστή  φορά   ένας   ρασοφόρος  που  όπως  έχει δηλώσει  ανήκει  στο "παλαιό ημερολόγιο" (όπως μας πληροφόρησε  φίλος αναγνώστης μετά  την δημοσίευση  της ανάρτησης ο συκεκριμένος κύριος  αλλού δηλώνει  ότι ανήκει στο "παλαιό", αλλού έχει πέι πως είναι με το "νέο ημερολόγιο" και  αλλού ότι δεν ανήκει σε κανένα απο τα δύο). Είναι   ένας απο  εκείνους  που   κάνουν ότι είναι δυνατόν για να προσελκύσουν  το τηλεοπτικό  "ενδιαφέρον" , καλλιεργώντας  συνήθως με χοντροκομένο και άκομψο τρόπο  την  εικόνα  του  "σύγxρονου  Παπαφλέσσα" .
Αυτός λοιπόν ο κύριος  που  τράβηξε την προσοχή  των καμερών   παριστάνοντας τον  φωνακλά   του "κινήματος  των αγανακτισμένων" , κατέληξε  μόνιμος θαμώνας στην  προαναφερθείσα  εκπομπή  του γνωστού  τηλεδικαστή, ως  ένας οιωνεί  εκπρόσωπος  των  "αγανακτισμένων"  Ορθοδόξων  και ειδικά των κληρικών .
 Ο στόχος του δαιμόνιου νεοεποχήτη   τηλεστάρ  και  γνωστού  απο παλιά για την συμμετοχή του στην λασπολογία εναντίον του μακαριστού π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου, ήταν να έχει κάποιον  ρασοφόρο  του χεριού  του, ώστε να δημιουργεί στο  κοινό εσφαλμένες  εντυπώσεις  για την εικόνα της Εκκλησίας.
Το αποκορύφωμα της νεοεποχήτικης  προπαγάνδας ήταν όταν αυτός ο  αφελής (;) ρασοφόρος  σηκώθηκε   όρθιος  όχι  για να πεί κάτι σχετικό  με το θέμα της εκπομπής  αλλά για να διαφημίσει  το  "βιομαγνητικό γιλέκο" που  φορούσε . 
Οι ανοησίες που βγήκαν απο το στόμα  αυτού του   δήθεν αγανακτισμένου  ήταν απίστευτες  και  απολύτως ασυμβίβαστες  με την Ορθοδοξία  για την αλήθεια της οποίας  δήθεν  ...αγωνίζεται στις πλατείες.
Ο οικοδεσπότης  όχι μόνο δεν τον επανέφερε στην τάξη ,  , αλλά  μειδιώντας - προφανώς απο χαρά  που  ξεφτιλίζεται μέσω αυτού το ράσο -  του έδωσε τον λόγο για να διαφημίσει  το   βιομαγνητικό γιλέκο  που  διαφημίζει εξ άλλου και ο ίδιος.
Είπε λοιπόν ο  ρασοφόρος :  "...το γιλέκο είναι πολύ καλό. Λέω στους πιστούς αν με δουν να αιωρούμε την ώρα της Λειτουργίας να μην νομίσουν ότι είναι θαύμα, είναι από το γιλέκο...."
Αυτός ο ρασοφόρος  και κάθε άλλος που είτε με ράσο είτε χωρίς  διαφημίζει  αυτά  τα  "ενργειακά"  θεραπευτικά  γιλέκα ή βραχιόλια  όχι μόνο δεν έχει  καμία σχέση με την Ορθοδοξία  αλλά  υπηρετεί    την χειρότερη και πιο ύπουλη  νεοεποχήτικη  αντίχριστη προπαγάνδα.
Αντί σχολιάσουμε  περαιτέρω  το  "ενεργειακό  γιλέκο"  του  ρασοφόρου θα σας παραθέσουμε  μια παλιά  μας  ανάρτηση σχετική με τις βιομαγντικές  αηδίες  της Νέας Εποχής:

Σάββατο, 28 Μαΐου 2011


Το βραχιόλι της "βιοενέργειας" με τον περίεργο "θεραπευτικό" ...αλγόριθμο διαφημίζεται απο τονίδιο που θέλει να μας περάσει άλλου είδους "βραχιόλια" με τον γνωστό ψυχοκτόνο αριθμό του άλγους



 



Εισαγωγικό σχόλιο απο το "Ο.Π"

Σας παρακαλούμε διαβάστε το πιο κάτω άρθρο που αναδημοσιεύουμε απο το εξαιρετικό "Αντιαιρετικόν εγκόλπιον" και θα αντιληφθείτε πόσο έχουμε τυφλωθεί ως λαός  ώστε πλέον να μην βλέπουμε ούτε τα πιο χοντροκομένα σημεία των καιρών.
Μην βιαστείτε να δεχτείτε τον συνηθισμένο λογισμό ότι όλα αυτά είναι αποκυήματα ευφάνταστων φανατικών οι οποίοι  βλέπουν παντού είτε "σημεία των καιρών" είτε αντίχριστες ενέργειες.
Θεωρείστε ότι έχουμε άδικο και ο λογισμός σας δίκιο, διαβάστε όμως το άρθρο και αφήστε την κριτική σας σκέψη να λειτουργήσει .Σκεφτείτε τί συνέβη και  ξαφνικά τους τελευταίους μήνες γέμισαν τα φαρμακεία με τέτοιου είδους βραχιολάκια, τα οποία επαναλαμβάνουμε βασίζονται στις  ...δυνάμεις ενός αλγορίθμου.
Δείτε πως μεταμφιέζουν τον αποκρυφισμό σκεπάζοντάς τον με ψευτοεπιστημονικές λινάτσες και αναρωτηθείτε γιατί αυτή η ξαφνική μανία να δεχτούμε ως "θεραπευτικό αξεσουάρ" ένα "μαγικό βραχιολάκι".
Μήπως όλα αυτά εντάσονται σε ένα ψυχολογικό "παιχνίδι" εξοικείωσης με την Κάρτα του Πολίτη η οποία θα είναι το αναγκαίο για την επιβίωσή μας ηλεκτρονικό "βραχιόλι";
Αν σήμερα κάποιοι χριστιανοί τρέχουν στα φαρμακεία για να πάρουν το βραχιολάκι με τον θεραπευτικό αλγόριθμο ,με τι ψυχή θα αρνηθούν αύριο το σφράγισμα με το 666 το οποίο ενδεχομένως κάποιοι επιστήμονες θα βεβαιώσουν ότι έχει και ...ιαματικές ιδιότητες;

Η βλακεία πάντα προηγείται της αποστασίας 

Ακούμε λοιπόν κάποιον που μας λέει ότι η "θετική ενέργεια" η οποία βγαίνει απο το βραχιόλι εξαφανίζει την "αρνητική ενέργεια" η οποία  προκαλεί ασθένειες , κακοτυχία , κατάθλιψη κλπ. και λέμε μέσα μας :
"ας το πάρω, τι έχω να χάσω αφού το φοράει και ο πρωθυπουργός και το πωλούν και τα φαρμακεία τότε μάλλον είναι επιστημονικό αυτό το πράγμα".Αν δώσουμε αυτή την απάντηση στον λογισμό μας , τότε αμέσως έχουμε χάσει την κριτική σκέψη η οποία  είναι αποτέλεσμα του Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας και γινόμαστε αυτομάτως οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" του συστήματος το οποίο με κανα- δυό ακόμα κινήσεις θα μας κάνει χωρίς να το καταλάβουμε δούλους του.
Αυτά όλα θα συμβούν φυσικά σε εκείνους που έπαψαν  να ζουν Χριστοκεντρικά  και έβαλαν την καρδιά τους στην κατάψυξη  θεωρώντας  κάθε ανθρώπινο συναίσθημα και ειδικά εκείνο της αγάπης ως ελαττωμα και εμπόδιο στην απόλαυση.
Ας γίνουμε  ξανά  ηγεμόνες  στο μυαλό και στην καρδιά  ώστε να αποκτήσουμε πάλι αυτήν την διάκριση  που θα μας οδηγήσει στην μετάνοια και στην χαρά της Χριστοκεντρικής ζωής .


 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ




     Το νέο «ενεργειακό» βελτιωτικό που υπόσχεται θαύματα σε όποιον το φορά έχει τη δική του φιλοσοφία. «Οι δύο κατασκευαστές του Ρower Βalance, τα αδέλφια Τρόι και Τζος Ρονταρμέλ από την Καλιφόρνια, υποστηρίζουν ότι το προϊόν τους που «γεννήθηκε» το 2006 βασίζεται σε μια τεχνολογία με βάση το Μylar, ένα υλικό που χρησιμοποιεί και η ΝΑSΑ για τη δημιουργία των στολών των αστροναυτών. Το υλικό αυτό αποτελεί τη βάση ενός ολογράμματος στον πυρήνα του βραχιολιού και βρίσκεται σε αρμονία με τις αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, εκπέμποντας ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλής συχνότητας τα οποία παρεμβαίνουν στα κύτταρα του σώματος ισορροπώντας την ενεργειακή ροή του».
Η εταιρία προσπαθώντας να προωθήσει την επιστημονικοφανή ερμηνεία λειτουργίας του προϊόντος ισχυρίζεται : «ότι τα ολογράμματα που χρησιμοποιεί περιέχουν ειδικούς αλγορίθμους. Όταν το προϊόν τοποθετηθεί κοντά στο σώμα ανθρώπων και ζώων, κυρίως σε ενεργειακά «κέντρα» κλειδιά, όπως τα ...χέρια και τα πόδια, εναρμονίζεται με τις φυσικές βιοηλεκτρικές συχνότητες του οργανισμού, ρυθμίζοντάς τες όταν έχουν απορρυθμιστεί. Ουσιαστικώς αυτές οι αναφορές βασίζονται στην ύπαρξη ενός ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου, το οποίο είναι λιγότερο ή περισσότερο ισορροπημένο στον καθέναν μας. Για να επανέλθει λοιπόν η αρμονία, είναι υποτίθεται αρκετό να... συλληφθούν τα «καλά κύματα» που εκπέμπονται από τα αντικείμενα γύρω μας, όπως τα μέταλλα, και να συντονιστούν με εκείνα του οργανισμού μας και την ίδια στιγμή να... εξοβελιστούν τα «κακά κύματα», τα οποία εκπέμπονται κυρίως από συσκευές όπως τα κινητά τηλέφωνα».
Σε διαφήμιση διαβάζουμε:  «Τα ολογράμματα του POWER BALANCE ρυθμίζουν τον τομέα της βιοενέργειας του σώματος. Ο συγκεκριμένος τρόπος ίασης είναι γνωστός στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική ως Qi. Από την άλλη το πυριτικό υλικό wristband με το οποίο είναι κατασκευασμένο το βραχιόλι, είναι σε απόλυτη αρμονία με τις γραμμές του βελονισμού και του πιεσο-βελονισμού».
 Κατά την Κινεζική φιλοσοφία, η ενέργεια Chi (Τσι ή Κι) είναι η βασική κοσμική αρχή η οποία είναι η αιτία κάθε δημιουργικής και καταστροφικής καταστάσεως.  
Στην Κίνα πίστευαν ότι «δρούσαν» αόρατες δυνάμεις τις οποίες προσωποποίησαν με τα «δαιμόνια». Από αυτά, άλλα ήσαν αγαθοεργά, τα οποία η παράδοση αναφέρει με το όνομα Σεν, άλλα δε κακοποιά, τα οποία αποκαλούσαν Κουέι. Η αρρώστια λοιπόν ήταν έργο των Κουέι. Δαιμόνων, δηλαδή εξειδικευμένων ή προορισμένων να προκαλούν αρρώστιες. 
 Η όλη προσπάθεια των ανθρώπων λοιπόν, προκειμένου να αποφύγουν την αρρώστια, εστρέφετο στο να βρουν «μέσα» με τα οποία θα μπορούσαν να καταπολεμούν τα κακά αυτά δαιμόνια, τα Κουέι. Με τον καιρό - υπάρχουν δε πολύ ενδιαφέρουσες σχετικές «ιστορίες» - προέκυψαν περιπτώσεις από τις οποίες σχημάτισαν κάποιοι την εντύπωση ότι, κάποια σημεία του οργανισμού, αποτελούν τα σημεία δράσεως των Κουέι. Ως τέτοια δε ευαίσθητα και ευπαθή σημεία καθόρισαν μέρη στα οποία μπορούσε να βυθίζεται το δάκτυλο. Τις τέτοιες περιοχές τις ονόμασαν Χσυέ - «εντυπώματα» ή «σημεία». «Αποκρύπτοντας δε λάθη, επιπλοκές, δυσάρεστα συμβάματα και αποτυχίες», διέδωσαν τη φήμη ότι, βελονίζοντας στις επίμαχες αυτές θέσεις, εξόντωναν τους δαίμονες Κουέι, που εκεί φώλιαζαν.  Οι κλασσικοί του βελονισμού, περιγράφουν μια σειρά από σημεία με το όνομα Σέν Σαν Κουέι, που σημαίνει «οι δεκατρείς δαίμονες», αναφερόμενοι στα 13 πρώτα σημεία βελονισμού. Αυτά για την …παραδοσιακή Κινεζική «ιατρική».
Η έννοια της ενέργειας όπως αυτή χρησιμοποιείται σε κάθε λογής «ενεργειακούς θεραπευτές» από ομοιοπαθητικούς μέχρι ρεφλεξολόγους και ρέικι μάστερς έχει σχέση με το υποτιθέμενο ωκεανό ενέργειας στον οποίο υπάρχουν όλα τα έμψυχα και άψυχα όντα. Όταν η ενέργεια αυτή «μπλοκάρεται» τότε έχουμε την ασθένεια. Η θεραπεία είναι το ξεμπλοκάρισμα της ενέργειας ώστε αυτή να «ρέει» ασταμάτητα στο σώμα. Αυτό το ξεμπλοκάρισμα της ροής λοιπόν είναι η θεραπεία και αυτό υπόσχονται και τα βραχιόλια ισορροπίας.
 Σύμφωνα με τα δυο αδέλφια: «Τα περικάρπια κατασκευάζονται στην Κίνα, τα ολογράμματα στη Μινεσότα και ο «εμποτισμός» τους στις ειδικές συχνότητες γίνεται σε ένα «μυστικό» δωμάτιο στα γραφεία της εταιρείας στην Καλιφόρνια, πρόσβαση στο οποίο έχουν μόνο τα δύο αδέρφια.
Ο καθηγητής Κυτταρικής Βιολογίας και Ραδιοβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Λ.Μαργαρίτης μιλώντας στο «Βήμα» αναφέρει ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν τέτοια αντικείμενα προσφέρουν κάτι στον οργανισμό, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν συγκεκριμένα επιστημονικά στοιχεία. Σύμφωνα με τον καθηγητή, αν πράγματι το ενεργειακό βραχιόλι εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλής συχνότητας, όπως υποστηρίζουν οι κατασκευαστές του, ίσως έχει κάποια επίδραση, αφού σε παρόμοιες συχνότητες λειτουργούν τα κύτταρα του σώματος. «Και σήμερα στην Ιατρική χρησιμοποιείται σε ορισμένες περιπτώσεις ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία χαμηλών συχνοτήτων για την επούλωση πληγών» λέει ο κ. Μαργαρίτης, αλλά προσθέτει ότι η επίδραση των κυμάτων μπορεί να είναι και αρνητική«Η παρατεταμένη έκθεση του ανθρώπου σε αυτά τα κύματα μπορεί να προκαλέσει βλάβες- δεν είναι τυχαίο ότι οικιακές συσκευές ή πυλώνες που εκπέμπουν τέτοια ακτινοβολία κατηγορούνται για καρκίνους».

Σχόλια

  1. Γιά τήν 'αποκατάσταση τής άλήθειας

    'ο έν λόγω ρασοφόρος π.Ν... (θά πρέπει νά 'εξεταστεί τό άν είναι 'ιερέας ή μοναχός ή μήπως καί τίποτε 'από τά 2), σέ 'ερώτηση μας γιά τό πού 'ανήκει 'εδήλωσε : ''ούτε στό νέο, ούτε στό παλαιό , γιατί ο Θεός είναι άχρονος καί δέν έχει 'ημερολόγια...''. Πιό παλιά μάς είχε δηλώσει ότι βρίσκεται σέ μιά σκήτη πού υπάγεται στήν Μονή .... τού 'Αγίου Όρους κλπ. Μάλλον οί 'απαντήσεις του 'εξαρτώνται κάθε φορά 'από τό ποιοί είναι οί 'ακροατές του.

    'Επίσης είναι 'ανάξιο λόγου νά 'αναφέρουμε τά λάθη καί τίς πλάνες πού μεταφέρει στόν 'απλό καί καλοπροαίρετο κόσμο.

    Τό μόνο σίγουρο είναι ότι δημιουργεί πολύ 'ασχημη εικόνα καί σκανδαλίζει πλήθος πιστών καί μή.

    Καί γιά νά μήν παρεξηγηθώ κατά τήν γνώμη μου, μπορεί ό ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ νά είναι ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ή καί ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ 'αν παραστεί άνάγκη, (κινούμενως όμως μέσα στά πλαίσια τής ευπρέπειας καί τής Χριστιανικής 'Ηθικής καί τών κανόνων),

    δέν μπορεί όμως νά είναι ΤΗΛΕΜΑΙΝΤΑΝΟΣ, ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗΣ, ΑΥΤΟΧΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ καί ΔΙΚΑΣΤΗΣ, καθώς καί ΑΓΩΓΟΣ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΣ πού θά τού κατέβει στό κεφάλι.

    Μόνον ό ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΘΛΗΘΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΤΑΙ...

    όλα τά 'υπόλοιπα είναι έκ τού πονηρού

    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλούμε αν έχετε σχέσεις με τον π.Ιωάννη Φωτόπουλο πείτε του αν γίνει αγρυπνία προς τιμή της αγίας Παρασκευής να την κάνει με σβηστά τα φώτα ωστε να είναι κατανυκτικά. Είναι εκνευριστικοί οι πολυέλεοι σε αγρυπνία και αποσπούν την προσοχή των πιστων. Ευχαριστω
    Γιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναμφισβήτητα ο κλήρος όπως και το πιστό πλήρωμα της Εκκλησίας έχουν αποδείξει ότι έαν χρειαστεί γίνονται και μάρτυρες και αγωνιστές και επαναστάτες "δια την πίστιν του Χριστού την Αγίαν και δια της πατρίδος την ελευθερίαν".
    Συμφωνούμε στις παρατηρήσεις σας και απλώς συμπληρώνουμε λέγοντας ότι δεν θα υπήρχε αυτή η ανάρτηση αν απλώς και μόνο ο συγκεκριμένος ρασοφόρος παρίστανε τον τηλεμαϊντανό του νεοεποχήτη τηλεστάρ.Απο την στιγμή όμως που σηκώνεται όρθιος φορώντας τα βιομαγνητικά γιλέκα της "εταιρείας" που διαφημίζει ο τηλεοπτικός οικοδεσπότης και που επί της ουσίας μαζί με τα γνωστά "βιομαγνητικά βραχιολάκια" παρασύρουν τον κόσμο με δόλιο τρόπο στα νεοεποχήτικα δόγματα των "ενεργειακών πεδίων" τα οποία προέρχονται σαφώς απο τις κακοδοξίες των ανατολικών δαιμονολατρικών θρησκειών, είμαστε υποχρεωμένοι να το καταγγείλουμε.
    Δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς όταν ο κάθε τσαρλατάνος ή πλανεμένος προσπαθεί να παρασύρει στις "αθώες" παγίδες του διαβόλου τον Ορθόδοξο λαό.
    Δεν έχουμε καμία απολύτως εμπάθεια εναντίον του συγκεκριμένου ρασοφόρου, όμως δεν θα τον αφήσουμε να ξεφτιλίζει την εκκλησία ούτε ασφαλώς και να βαφτίζει χριστιανικά τα προϊόντα της σύγχρονης επιστημονικοφανούς μαγείας.
    Σας ευχαριστούμε για τα χρήσιμα και εύστοχα σχόλιά σας.
    Με τιμή
    Ο.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλοπροαίρετα θα ήθελα να μας πείτε τι το κακό έχουν τα βραχιολάκια αυτά, διότι βλέπω φίλους και γνωστούς όλο και περισσότερους γύρω μου να τα φορούν, αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς ποιό είναι το πρόβλημα. Αν είναι μια απλή απάτη δεν με πειράζει αλλά αν είναι κάτι το θρησκευτικά μιαρό ή μαγικό, αυτό δεν το έχω καταλαβει και θα ήθελα να το μάθω! Τι θα μπορούσα να πω και να κάνω δηλαδή για να αποτρέψω κάποιον που δεν ξέρει από το να το πάρει...ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια πρώτη απάντηση δίνεται στην συνέχεια της αναρτήσεως που αναδημοσιεύουμε παλαιότερη αναάρτησή μας για τα "αθώα" βιμοαγνητικά βραχιολάκια.Θα δείτε την φωτογραφία του βραχιολιου (μετά την φωτογραφία του πρωθυπουργού ό οποίος εκτός απο την αθλητικη ενδυαμασία των 2500 ευρώ φοράει και αυτός βιομαγνητικο βραχιολακι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις