ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ :Είναι αλήθεια ότι οι Κάρτες Του Πολίτη είναι έτοιμες;

Η πληροφορία  που  μας ήλθε είναι ότι οι  Κάρτες του Πολίτη είναι έτοιμες , τα  microchips έχουν ενσωματωθεί και το μόνο που  απομένει είναι να τυπωθούν  πάνω τους  οι φωτογραφίεςκαι όλα  τα  φανερά στοιχεία   του κατόχου.
Αν  αυτή η πληροφορία  που έφτασε  προ όλίγου  σε μας , είναι  ακριβής τότε μάλλον  μέσα στο καλοκαίρι εκτός απο  το πογκρόμ  με τις απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα  και την   λαοκτόνα  φοροκαταιγίδα , θα επιβληθεί  και η Κάρτα του Πολίτη.
"Στρατηγικά" είναι  η καταλληλότερη  στιγμή  για να ρίξουν και αυτήν  την  "βόμβα" εναντίον του Ελληνικού λαού.
Καλούμε λοιπόν  την διοικούσα Εκκλησία και τον πιστό λαό σε  εγρήγορση μιας και όπως όλα δείχνουν  η τελική  "έφοδος"  των  επιτελείων  της Νέας Εποχής  θα γίνει  σύντομα.

Σχόλια

  1. μακαρι να μην αληθευει...Ο Θεος να βαλει το χερι Του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν θα επρεπε να ψηφιστει πρωτα? ή των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, ειδικά η Διοικούσα Εκκλησία... θα έρθει ο Αντίχριοτος και ακόμη θα βγάζει πόρισμα.
    Με συγχωρείτε αλλά όταν σαν λογικό πρόβατο νοιώθω τον ποιμένα να έχει εγκαταλείψει το κοπάδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΡΑΓΕ?
    < Είναι οι λύκοι, που ντύνονται με προβιά προβάτου, όπως είπε ο Χριστός (Ματθ. 7,15)
    ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΟΙΜΕΝΑ...
    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ Κ Ο ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ.ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΗΚΑΜΕ....ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ηγεσία της Εκκλησίας σφυρίζει αδιάφορα!
    Τελικά ποιος είναι με τον λαό;
    Μας πρόδωσαν όλοι τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναρωτιέμαι ιερείς ή καλύτερα κάποιος από τους 40 Μητροπολίτες δεν έχει ανεπίσημα μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο; Να του πει Μακαριώτατε, τι θα γίνει; Πότε η Ιερά Σύνοδος θα βγάλει απόφαση για τη κάρτα του πολίτη;
    Θεωρώ ότι υπάρχει ανεπίσημα κάποια επικοινωνία οπότε ρωτάω πότε θα ανακοινωθεί κάποια απόφαση; Μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου υποχρεωτικής αντικατάστασης της αστυνομικής ταυτότητας με τη κάρτα του πολίτη;
    Αν πάλι, δεν υπάρχει κάποια επικοινωνία, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;
    Διάβασα σε κάποια ανάρτησή σας ότι 40 Μητροπολίτες αντιδρούν στη Κάρτα του Πολίτη. Αν είναι έτσι, αυτοί δεν ζητούν από τον Αρχιεπίσκοπο να πάρει θέση ή δεν βγάζουν κάποια επίσημη εγκύκλιο για τους πιστούς της Μητροπόλεως τους στην οποία να τους καλούν να μην παραλάβουν καμία κάρτα με τσιπ ερχόμενη σε συμφωνία με την ανακοίνωση του Αγίου Όρους;
    Συγνώμη για τις ερωτήσεις μου αυτές αλλά αν μη τι άλλο στο Άγιο Όρος θα είναι πιο εύκολο για κάποιον μοναχό να μην παραλάβει τη κάρτα από ότι εδώ στη κοσμική ζωή και ως εκ τούτου οι πιστοί ανησυχούν, προβληματίζονται και το χειρότερο δεν βλέπουν ιδιαίτερη συμπαράσταση από την διοίκηση της Εκκλησίας... Τα λόγια του Γέροντος Παΐσιου προφητικά πιστεύω για τη σημερινή κατάσταση, η Εκκλησία πρέπει να βγάλει κάποια απόφαση σωστή λέγοντας ότι αν την πάρουν αυτό θα είναι πτώση και να ζητήσει από το κράτος τουλάχιστον να είναι προαιρετική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα "τσιπακια" και η "καρτα" του πολιτη!!!!!

    http://www.greektube.org/content/view/126983/2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ μας φίλε.
    Με μεγάλο ενδιαφέρον διαβάσαμε το σχόλιό σας και δεν σας κρύβουμε ότι σε πολλά σημεία συμφωνούμε.Όμως υπάρχουν και μερικά στα οποία πρεέπι να λέμε τα πράγματα όπως έχουν.
    Αναφορικά με τους διαφωνούντες Ιεράρχεςσας λέμε ότι την διαφωνία τους δεν την κράτησαν μυστική αλλά αντιθέτως έγραψαν έβγαλαν εγκυκλίου δημοσίευσαν άρθρα έβγαλαν μαζί με τους κληρικούς της Μητρτρόπολής του ανακοινώσεις και ας μην ξεχνάμε πρόσφατα είχαμε και το λαμπρό παράδειγμα των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.Ανδρέα και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, οι οποίοι διοργάνωσαν στις Μητροπόλεις τους συγκεντρώσεις και ομιλίες για αυτό το θέμα.
    Σχετικά με τους Αγιορείτες αδελφούς μας,να είστε βέβαιος πως δεν μιλούν "εκ του ασφαλούς" ΄πως εμμέσως εννοείτε, αφού οι συνέπειες της άρνησής τους να υποταχθούν σε αυτό το αντίχριστο σύστημα θα είναι σε κοσμικό επίπεδο επίσης επώδυνες και καθοριστικές.Η βασική διαφορά σε σχέση με εμάς τους λαϊκούς είναι ότι εκείνοι δεν έχουν τις δικές μας οικογενειακές υποχρεώσεις , όπως βέβαια και εμείς δεν έχουμε εκείνες τις υποχρεώσεις που εκπορεύονται απο το βαρύ "συμβόλαιο" που έκαναν κατά την κουρά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ,ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ!
    http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/07/blog-post_3645.html

    ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ!
    http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/07/blog-post_7475.html

    Talmud
    http://www.youtube.com/watch?v=LwT8f6Tqzy4&feature=player_embedded

    Απορία: Τελικά είναι ή δεν είναι θέμα Πίστεως η υποταγή σε κυβέρνηση που υπακούει στους εχθρούς του Κυρίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις