Κάρτα του Πολίτη: Τσιπαρισμένα ζώα στο στάβλο της παγκοσμιοποίησης

"Οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες θα είναι εφοδιασμένες με μικροτσίπς τα οποία θα εντοπίζονται από το δορυφόρο Γαλιλαίος που βρίσκεται ήδη σε τροχιά. Μέσω αυτού του δορυφόρου θα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ και θα ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΩΝ."



Οι πολίτες είναι το έμψυχο δυναμικό μιας χώρας, και ως εκ τούτου το σημαντικότερο μέρος της.

Με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση η οποία υλοποιείται για τον κάθε πολίτη προσωπικά με τη κάρτα του πολίτη, όλες οι πληροφορίες της προσωπικής ζωής γίνονται διαθέσιμα στους διαχειριστές των βάσεων δεδομένων στα οποία συγκεντρώνονται και εν δυνάμει στους επίδοξους χάκερς μια που σε καμία ψηφιακή βάση δεδομένων δεν υφίσταται η έννοια της ασφάλειας σύμφωνα με την NSA.
http://id-ont.blogspot.com/2010/12/id-ont-nsa.html
Λόγω της Συνθήκης Σένγκεν που ανήκει στο Πρωτογενές Δίκαιο οι πληροφορίες της προσωπικής μας ζωής θα μπορούν να γίνουν διαθέσιμες από όποιο κράτος το ζητήσει.

Η πρόοδος της τεχνολογίας είναι τέτοια που με την διασύνδεση των ηλεκτρονικών δεδομένων θα είναι δυνατό ανά πάσα στιγμή να εξάγεται ολοκληρωμένο προφίλ του καθενός μας και το σημαντικότερο να προβλέπονται μελλοντικές κινήσεις μας.

Όταν γνωρίζουν τα πάντα για εμάς (ταυτότητα, διαβατήριο, ΑΜΚΑ, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα δημότη, κάρτα εργαζομένου, φοροκάρτα που νομιμοποιεί τη τράπεζα στη ζωή μας καθώς και με ποιους συναναστρεφόμαστε αφού θα έχουν και οι άλλοι αυτή τη κάρτα) θα μπορούν να προβλέπουν τις κινήσεις μας, να εξάγουν ψυχολογικές έρευνες που θα μελετούν την επίδρασή που έχουν στις επιλογές μας οι πληροφορίες με τις οποίες βομβαρδιζόμαστε από τα ΜΜΕ, καταναλωτικές ή και ιδεών-πολιτικής.

Αν πραγματικά ήθελαν να προστατέψουν τους πολίτες θα φρόντιζαν έτσι ώστε οι πληροφορίες που τους αφορούν να μην συγκεντρώνονται αλλά να είναι διασκορπισμένες ώστε αν κάποιες από αυτές γνωστοποιούνταν σε ανθρώπους με κακόβουλες προθέσεις να ήταν η ζημία όσο το δυνατό περιορισμένη.

Επί της ουσίας λοιπόν καταργούνται τα εθνικά σύνορα του κράτους μας μετά την κατά κοινή ομολογία περιορισμού της εθνικής μας κυριαρχίας.

Έτσι υλοποιείται και τυπικά ο απώτερος σκοπός του....

Τεκτονισμού που είναι η διάλυση των εθνικών συνόρων αφού ήδη έχει πραγματοποιηθεί στη καθημερινή μας ζωή με την αθρόα λαθρομετανάστευση που διαλύει την εθνική και θρησκευτική κοινωνική συνοχή.

Όταν γινόμαστε μάρτυρες μεθοδεύσεων κατά του έθνους, της παιδείας, της ιστορίας και της ορθοδοξίας, μπορεί να μας κατηγορήσει κανείς για καχυποψία ότι οι ορθόδοξοι χριστιανοί και όσοι έχουν απομείνει με την αυτοσυνειδησία του Έλληνα θα είναι ο στόχος των νεοεποχιτών Ρότσιλντ- Ροκφέλερ- Μόργαν κ.α. που επιθυμούν τη παγκόσμια κυριαρχία;

Επειδή εκ των πραγμάτων η κάρτα του πολίτη εύκολα χάνεται ή μας την κλέβουν, λογικό επακόλουθο είναι η υποδόρια εμφύτευση του πλινθίου. Με τον τρόπο αυτό όποιος διαφωνεί ή θέλει να διαφωνήσει, θα του σβήνουν το τσιπ και δεν θα μπορεί να... επιβιώσει στην αχρήματη κοινωνία του απόλυτου ελέγχου (που λένε οι θεωρίες συνωμοσίας http://www.youtube.com/watch?v=iILKkP_4fq4&playnext=1&list=PL03A0879B08747171 μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν ήταν μόνο θεωρίες…)

Ήδη υπάρχει νομοσχέδιο που υποχρεώνει την εμφύτευση τσιπ σε όλα τα ζώα! Σήμερα στα ζώα, αύριο στον άνθρωπο…

Αναρωτιέμαι γιατί δεν αρνούμαστε δυναμικά και οργανωμένα την δημιουργία εξάρτησής μας από ένα τσιπ στο οποίο, σύμφωνα με τον λόγο του Πρωθυπουργού, όλα μας τα δικαιώματα (εργασίας, εκπαίδευσης, συνταξιοδότησης, ιατρικής περίθαλψης κλπ) θα αποτυπώνονται στην κάρτα του πολίτη; Αφού αυτά είναι αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα, γιατί πρέπει να τα εξαρτήσουμε από ένα τσιπ;

Γιατί να γίνουμε τσιπαρισμένα ζώα στο στάβλο της παγκοσμιοποίησης;


Η σημερινή κυβέρνηση μας διαβεβαιώνει ότι τα προσωπικά μας δεδομένα θα είναι ασφαλή.

Είναι σε θέση όμως να εγγυηθούν την ασφάλεια – η οποία δεν τεχνικά δεν υπάρχει αλλά και να υπήρχε- αυτοί οι οποίοι εκποιούν τη δημόσια περιουσία της χώρας. Δεν προστάτεψαν την πατρίδα και την εθνική κυριαρχία για την οποία οι πρόγονοί μας θυσιάστηκαν, και θα προστατέψουν τη προσωπική μας ζωή ή μήπως τελικά αυτός ήταν ο τελικός τους σκοπός μετά την εκποίηση της χώρας;

Οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες





"Οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες θα είναι εφοδιασμένες με μικροτσίπς τα οποία θα εντοπίζονται από το δορυφόρο Γαλιλαίος που βρίσκεται ήδη σε τροχιά. Μέσω αυτού του δορυφόρου θα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ και θα ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΩΝ.

Ο δορυφόρος θα έχει τη δυνατότητα να ιχνηλατεί τους κατόχους της νέας ψηφιακής ταυτότητας όπως συμβαίνει σε στρατιωτικές - κατασκοπευτικές εφαρμογές".

Ε.Ι. Γιαννακουδάκη Τα βιομετρικά διαβατήρια Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2007
Ιερό Κελλίο Αγίου Νικολάου Μπουραζέρη Άγιο Όρος
H Ευθύνη της Επιλογής μας σελίδα 103 εκδόσεις Ενωμένη Ρωμηοσύνη ISBN:978-960-99098-3-9
Β Έκδοση 2010 Περισσότερες πληροφορίες: http://id-ont.blogspot.com/
http://orthodox-watch.blogspot.com/
http://norfid.wordpress.com/
http://www-voulgari.blogspot.com/
http://anavaseis.blogspot.com/
http://www.orthros.org/Greek/Eidiseis/E_Arnoumai2.php
http://www.no2id.net/
http://www.suite101.com/content/national-id-card-and-the-believe-program-meets-strong-opposition-a232612
http://beatthechip.blogspot.com/
http://www.wethepeoplewillnotbechipped.com/main/viewpage.php?page_id=2


Θα πούμε το νερό νεράκι…



Οι πολυεθνικές μας πιέζουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Εάν το καταφέρουν, θα πούμε το νερό νεράκι. Γιατί θα πρέπει να χτυπάμε κάρτα με τσιπάκι για να έχουμε νερό, όπως και για να έχουμε τροφή και ενέργεια.

Το θέμα ειναι άκρως επείγον. Το νερό και η ενέργεια είναι απαραίτητα για την επιβίωσή μας, όπως και η ελευθερία για να καλλιεργούμε την γη ώστε να ζούμε από αυτήν (λαχανόκηπος και οικόσιτα ζώα για οικογενειακή κατανάλωση).

Πρέπει πάση θυσία να υπερασπισθούμε ότι το νερό, η ενέργεια και η γη που πατάμε είναι ΜΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ αφού είναι απολύτως αναγκαία για την επιβίωσή μας.

Όσον αφορά την μικροκαλλιέργεια και τα οικόσιτα ζώα, δεν πρέπει να περάσει νομοσχέδιο που να καθιστά απαγορευτική την μικροκαλλιέργεια και την εκτροφή ζώων για οικογενειακή συντήρηση μέσω της υποχρεωτικής υπαγωγής σε επιχειρηματικό καθεστώς με κρατήσεις και φορολόγηση.
http://www-voulgari.blogspot.com/2011/07/blog-post_02.html

Τα χρεωμένα κράτη πιέζονται να εκχωρήσουν τους πόρους επιβίωσης των κατοίκων τους (και μεταξύ αυτών και το νερό και την ενέργεια) στους δανειστές τους, δηλαδή στις μεγάλες τράπεζες και στις πολυεθνικές που τις ελέγχουν πλήρως.

Οι τελευταίες έχουν έτοιμα εξελιγμένα παγκόσμια ηλεκτρονικά δίκτυα διανομής, μεταφοράς και χρέωσης νερού, ενέργειας και τροφίμων και για τους κατοίκους της "νέας εποχής" επιφυλάσσουν τον ρόλο του "χρήστη-καταναλωτή" με την καρτούλα με το τσιπάκι. Και όποιος για οποιοδήποτε λόγο δεν θα έχει "smart-card" να χτυπάει στους ηλεκτρονικούς τους μετρητές, δεν θα έχει ούτε νεράκι να πιεί.
http://www-voulgari.blogspot.com/2011/07/blog-post_03.html


(Το διαβάσαμε στο "Ρεσάλτο" )

Σχόλια

  1. "Οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες θα είναι εφοδιασμένες με μικροτσίπς τα οποία θα εντοπίζονται από το δορυφόρο Γαλιλαίος που βρίσκεται ήδη σε τροχιά. Μέσω αυτού του δορυφόρου θα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ και θα ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΩΝ."

    Συμφωνα με το Spiegel, http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,721761,00.html η Ε.Ε. επροβλεπε περυσι οτι το κοστος του εργου "Γαλιλαιος " θα εκραγη και η λειτουργια του προβλεποτανε για το 2018. Με την οικονομικη κριση που αρχισε περυσι στην Ε.Ε., ειναι αμφιβολο αν θα πραγματοποιηθη. Παντως προκειται για ενα ευρωπαικο GPS και οπως ξερουμε το GPS δεν εντοπιζει οποιον εχει ηλεκτρονικη ταυτοτητα (σε πολλες χωρες οι πολιτες εχουν ηλεκτρονικες ταυτοτητες ) αλλα μονον οποιον εχει το καταλληλο πομποδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως το.... χρήμα έκαμψε τις αντιδράσεις για την κάρτα του πολίτη

    http://www.elora.gr/portal/orthodoxy/6--/3251-2011-07-11-14-20-18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κατάλληλος πομποδέκτης μήπως είναι το Rfid contactless της κάρτας του πολίτη;
    Όσο για το κόστος... είναι ένα λογικό εμπόδιο... όπως και η διατήρηση αυτών των βάσεων δεδομένων αλλά ας μην ξεχνάμε ότι "Λεφτά Υπάρχουν!" και "Πρώτα ο πολίτης!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε επόμενη ανάρτησή μας θα σας λυθούν οι απορίες για το πως ο κάθε "Γαλιλαίος" θα μπορεί να εντοπίζει είτε απ ευθείας είτε μέσω επίγειων αναμεταδοτων data όχι μόνο τα RFID τσιπακια των ΚΤΠ (όχι μόνο των Ελλήνων βέβαια) αλλά ακόμη και των νέων εμφυτευμένων RFID σε ζώα (βλέπε νέον ελληνικό νόμο) αλλά και σε ανθρώπους (εθελοντές και φυλακισμένοι που βρίσκονται σε καθεστώς ηλεκτρονικής παρακολούθησης με εμφυτευμένα microchips).
    Τα στοιχεία και οι τεχνικές πληροφορίες που έχουμε είναι πάρα πολλές και ένα μεγάλο ποσοστό εξ αυτών προέρχονται απο αναμφισβήτητα αξιόπιστες πηγές, ωστόσο έχουμε επιλέξει η όποια ενημέρωση που προσφέρεται απο αυτό το ιστολόγιο να είναι σε θέματα ουσίας και όχι τόσο στην περιγραφή των ειδικών τχνικών λεπτομερειών ένός αναμφίβολα κακού.
    Εξ άλλου το κακό δεν γίνεται λιγώτερο ή περισσότερο κακό αν προστεθεί ή αφαιρεθεί κάποιο απο τα στοιχεία του.
    Είναι λοιπόν πολυ εύκολο να ξεχάσουμε την ουσία ασχολούμενοι με ειδικά τεχνικά θέματα τα οποία όμως παρουσιαζουν με εξαιρετική επιτυχία και ακρίβεια εξειδικευμένα προς τούτο ιστολόγια και ιστοσελίδες.
    Όταν φυσικά κάποια είδηση που περιλαμβάνει τεχνικά θέματα αξιολογηθεί ως σημαντική τότε ασφαλώς την δημοσιεύουμε.
    Σχετικά πάντως με την δορυφορική παρακολούθηση και "αναταλλαγή" δεδομένων αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι ακόμα και αν αύριο "εκρήγνυντο" όλοι οι δορυφόροι και καταστρέφονταν όλες οι βάσεις δεδομένων και τα συνεργαζόμενα με την ηλ. διακυβέρνση συστήματα, πάλι έμείς θα αρνούμαστε να ¨"θυμιατίσουμε" σε ένα νεοεποχήτικο "είδωλο" όπως η ΚΤΠ, θεωρώντας ότι ακόμα και μια φαινομενικά "αβλαβής" συναίνεση μας σε ένα αντίχριστης διάθεσης και λειτουργίας σύστημα, αποτελεί πράξη προδοσίας και επιλογή μιας πορείας που οδηγεί στην αποστασία και την απώλεια της ψυχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις