Το επίσημο ανακοινωθέν της έναρξης της κατοχής, η Κάρτα του Πολίτη και η ...ηλεκτρονική διακυβέρνηση

Το επίσημο ανακοινωθέν της έναρξης της κατοχής

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ( (Πρόεδρος του Eurogroup):
«Η  εθνική κυριαρχία των Ελλήνων  θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό με την αποδοχή της κοινοτικής βοήθειας».

Με  τόσο απλό  και  λακωνικό τρόπο ο κ. Γιούνκερ,  επι της ουσίας γνωστοποίησε  το πρώτο  ανακοινωθέν της "κομαντατούρας"  λίγες ώρες  μετά την   συνθήκη  παράδοσης της χώρας  μας  την οποία  οι  μαυραγορίτες  της πολιτικής  περιέγραφαν  ως   "οδυνηρή πλην αναγκαστική  πράξη σωτηρίας" (Μεσοπρόθεσμο - εφαρμοστικός νόμος).

Όποιος  εξ ημών  νοιώθει σήμερα "μουδιασμένος"  απο αυτό το  φρικτό  ανακοινωθέν της  επίσημης έναρξης της κατοχής,  μάλλον  τον Φεβρουάριο του  2005 κοιμόταν  τον  "ύπνο του δικαίου".
Μιλάμε για τότε που η τέως  πρόεδρος της Βουλής κ. Ψαρούδα - Μπενάκη προσφωνώντας τον νεοεκλεγέντα  πρόεδρο  της  "Δημοκρατίας"  κ. Παπούλια  έλεγε  χωρίς να έχει υπάρξει κάποια αιτία :
 
«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης. (σχ. Κλασσικοπερίπτωσης: βλέπε "Ηλεκτρονική διακυβέρνηση")»

Αυτή ήταν  η πρώτη επίσημη "κρυάδα" που έπαιρναν  οι Έλληνες,  ανυποψίαστοι βέβαια τότε   για το τί εννούσε   η "Κασσάνδρα" της ΝΔ.

Εμείς και άλλα   ιστολόγια πολύ πιο πρίν είχαμε αρχίσει να καταγγέλλουμε  τα σχέδια  της "Νέας Τάξης Πραγματων" για την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης   μέσω  της  φθοράς και κατόπιν της κατάργησης των Εθνικών κρατών.

Η φθορά βέβαια είχε ξεκινήσει  εδώ και χρόνια μέσω της... συστηματικής  αλλοίωσης του πατριωτικού φρονήματος των Ελλήνων καθώς επίσης και την  μεθοδική απαξίωση όλων εκείνων   των στοιχείων που  κρατούσαν ζωντανές τις βασικές ίνες του   κοινωνικού  ιστού  .

Όταν λοιπόν ξεκίνησε η επίθεση εναντίον της χώρας μας  με πρόσχημα την προκατασκευασμένη  οικονομική κρίση , ο λαός ,  παιδαγωγημένος  συνειδητά ή ασυνείδητα  στα δόγματα της "ΝέαςΕποχής", δεν είχε ούτε την γνώση  αλλά ούτε και το αγωνιστικό φρόνημα για να αντιδράσει  άμεσα και αποτελεσματικά.

Αντιθέτως   για δεύτερη φορά μισοπίστεψε τους  άθλιους ψέυτες που  λίγους μήνες πρίν  του χάϊδευαν τα αυτιά  και ήλπιζε  ότι  ο εξ  Εσπερίας "απο μηχανής  θεός"  θα  τον γλυτώσει απο  τα χειρότερα.

Το ότι εν μέσω αυτής της λαίλαπας  η παρούσα κυβέρνηση  κατασκεύαζε στην Ελλάδα με γοργούς  μάλιστα  ρυθμούς   τα ηλεκτρονικά συρματοπλέγματα  μιας   παγκόσμιας φυλακής (βλ. Κάρτα του Πολίτη- ηλεκτρονική διακυβέρνηση),θεωρήθηκε απο πολλούς   ως ένα  ήσσονος σημασίας  θέμα  για το οποίο   θα μπορούσαμε να μιλήσουμε  μετά την   αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Τι κι αν εκατοντάδες χιλιάδες  πολίτες  είτε μέσω της συλλογής υπογραφών , είτε  με τις  μεγάλες συγκεντρώσεις  εκδήλωναν  πρωίμως και ώριμα  την αγανάκτηση και την  αντίρρησή  τους.Για τους  "νανουρισμένους"   της πολιτικής και της  εκκλησίας καθώς επίσης και για τους κυβερνητικούς   εντολοδόχους  της Νέας Τάξης Πραγμάτων, είμαστε    κάποιοι γραφικοί  θρησκόληπτοι που φοβούνται τον  αντίχριστο και το 666.
Με τέτοιου είδους πονηρές  υπεραπλουστεύσεις  των  επιχειρημάτων  μας , κατάφεραν  να  κρατήσουν  μακρυά απο αυτό το μέτωπο   την πλειοψηφία  των τρομοκρατημένων  συμπολιτών μας.
Φυσικά το έδαφος στην Ελλάδα  είχε προλειανθεί  τους  αιρετούς "εθνοσωτήρες" μας οι οποίοι μέσω  των ευρωπαϊκων συνθηκων (βλ. Σενγκεν) έθεσαν τα θεμέλια, ενώ δεν ξεχνάμε  πως η ανοικοδόμηση  αυτής της   ηλεκτρονικής  φυλακής  (βλ. "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" ) άρχισε όταν η κυβέρνηση της ΝΔ αριθμοποίησε  με εναν ΑΜΚΑ υποχρεωτικά  και με την απειλή  μάλιστα του απόλυτου κοινωνικού αποκλεισμού ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  (ακόμα και αυτούς που δεν έχουν γεννηθεί).

Και φτάσαμε στο σήμερα  όπου  ακούμε   τον  πρόεδρο του  Eurogroup να μας λέει  πως τα ψέματα τελείωσαν  και ότι ήρθε η ώρα να  καταλάβουμε πως  έπαψε η Ελλάδα  να είναι ανεξάρτητο και ελεύθερο κράτος  μιας  και «Η  εθνική κυριαρχία των Ελλήνων  θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό με την αποδοχή της κοινοτικής βοήθειας».Επανέλαβε δηλαδή  ως ανακοινωθέν όσα είχε πεί  η κ. Ψαρούδα-Μπενάκη  πολύ πριν  εκδηλωθεί  η σημερινή επίθεση.
Ο κ. Γιούνκερ  δεν επανέλαβε βέβαια  την υπόλοιπη  "προφητεία" της κ. Μπενάκη  που έλεγε  ότι :
 "...τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης ".
To πιθανώτερο είναι πως θεώρησε περιττό να ανακοινωσει ξανά κάτι για  το οποίο  μας έχει μιλήσει τόσες φορές  το  επιτελείο της κατοχικής  κυβέρνησης  και ο ίδιος ο πρωθυπουργεύων.
Θα λέγαμε  πως ο κ. Γιούνκερ θεωρεί αυτονόητο   το ότι μετά την  απώλεια της εθνικής κυριαρχίας,  ο ελληνικός λαός θα χάσει και την προσωπική του ελευθερία  έχοντας παραχωρήσει  την διαχείριση  των ατομικών του δικαιωμάτων  στα  "άξια" χέρια  των  τεχνικών  της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Τι θα πούμε αύριο στον εαυτό μας και στα παιδιά μας;  Ότι  για χάρη μιας  παπανδρεϊκής  "ευνομίας" και για να μην στενοχωρήσουμε  τους ευρωαντλαντικούς   "εταίρους " μας (μτφ= δημίους), παραδώσαμε αμαχητί  μια χώρα,  για την ελευθερία  και την εθνική κυριαρχία της οποίας   εκατοντάδες χιλιάδες  προγόνων μας  σκοτώθηκαν, βασανίστηκαν διώχθηκαν,ταλαιπωρήθηκαν , έχασαν  το βιός τους ;
Τι άλλο περιμένουμε να δούμε για να  καταλάβουμε πως δεν βιώνουμε απλώς μια  απο τις μεγαλύτερες πολιτικές κρίσεις στην νεώτερη ιστορία,  ή έστω την  χειρότερη οικονομική κρίση απο τότε που λευτερωθήκαμε  απο  τον τουρκικό ζυγό, αλλά  μια επερχόμενη  βαριά και απάνθρωπη  νεοταξική κατοχή;
Δεν έχουμε πλέον   χρόνο  για σκέψεις και κινήματα  γενικής και αόριστης "αγανάκτησης".
Αυτό που χάσκει μπροστά μας δεν είναι  η πύλη του παραδείσου  αλλά   η σιδερένια  πόρτα  μιάς  φυλακής που θα κλείσει  άπαξ και δια παντός  αν δεχτούμε να την διαβούμε .
Θα  γίνουμε όλοι μας σαν  εκείνους που πρόδωσαν  την χώρα τους  και την παρέδωσαν  δεμένη και ταπεινωμένη στους εχθρούς της ;
Θα προδώσουμε  δηλαδή την πίστη   και τις αξίες  μας  και θα παραδώσουμε  την ελευθερία μας  στην διαχείριση  του κάθε  ξένου ή ντόπιου   "σωφρονιστικού  υπαλλήλου"  της ηλεκτρονικής  αυτής φυλακής;

Σχόλια

  1. Όταν η κυβέρνηση μεθοδεύει την πώληση της δημόσιας περιουσίας και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας γιατί να μην πωλήσει και τη προσωπική ζωή των Ελλήνων πολιτών στους δανειστές - κοσμοκράτορες της Νέας Τάξεως Πραγμάτων; Εκτός του ότι δεν υπάρχει ασφάλεια στις ψηφιακές βάσεις δεδομένων, ακόμη και αν μπορούσε η Ελληνική κυβέρνηση να την εγγυηθεί, αναρωτιέται κανείς εάν θα παραμείνουν οι πληροφορίες προστατευμένες από τη στιγμή που δόθηκε στο σφυρί η πατρίδα; Οι δανειστές εποφθαλμιούν την Ελλάδα και το τσιπάρισμα των Ελλήνων πολιτών - δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα αυτό που θυμίζει σφράγισμα δούλων αν και εκλεπτυσμένο όχι με επώδυνα τατουάζ αλλά με κάρτα με πολυδύναμο τσιπάκι. Απορία: Τι θα κάνουμε όταν η κυβέρνηση αυτή εξαρτήσει από τη κάρτα του πολίτη εργασία-συνταξιοδότηση-μισθοδοσία ή ιατρική περίθαλψη ή φορολογική δήλωση ή δίπλωμα οδήγησης ή όλα αυτά μαζί καθώς και άλλα; Άλλωστε ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι ΟΛΑ θα αποτυπώνονται σε αυτή τη κάρτα! Μπορεί να φαίνεται εφιαλτική αυτή η εκδοχή αλλά υπάρχει έστω και ένας που να μην τα περιμένει όλα τα χείριστα από τη τωρινή κυβέρνηση των νενέκων; Ξεπουλάνε τη δημόσια περιουσία 50 δις ευρώ όσο μας κοστίζουν ετησίως οι λαθρομετανάστες: http://koukfamily.blogspot.com/2011/07/50-50.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις