Ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων κ. Ν. Φωτόπουλος και ο πολύτεκνος εκπρόσωπος της ΠΡ.Α.Ο.Σ κ. Στάθης Αδαμόπουλος μιλούν για την Κάρτα του Πολίτη

Η πολύτεκνη οικογένεια στο "εκτελεστικό απόσπασμα" των επιτελείων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"
Κατά το παρελθόν,  κάποιοι  εκ των συμπολιτών μας, θεώρησαν  ως υπερβολική την θέση μας πως η "Νέα Εποχή" δια του  πολιτικο- στρατιωτικού  μηχανισμού της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", έχει εξαπολύσει  αδίστακτη επίθεση εναντίον των  εθνών- κρατών και ειδικά εναντίον του  Ορθόδοξου και δημοκρατικού  Ελληνικού λαού.
Τα  τελευταία χρόνια, αυτό που ζούσαμε, υπο την μορφή "θεσμικών  αλλαγών", "μεταρρυθμίσεων",και καθημερινής  τηλεοπτικής προπαγάνδας , δεν ήταν τίποτε άλλο παρά  πράξεις "δολιοφθοράς"  εναντίον του  Ελληνο- Ορθόδοξου  πολιτισμού.
Ο στόχος ήταν, και εν πολλοίς επετεύχθη,να  υποστούν  σοβαρά πλήγματα ή να καταργηθούν,  όσοι  θεσμοί  στήριζαν  το αξιακό σύστημα  της ζωής των Ελλήνων  το οποίο είχε (και ακόμα έχει στην συνείδηση του λαού) τις ρίζες του  στην Ορθόδοξη πίστη και την Ελληνική ιστορία και γλώσσα.
Ένας απο τους στόχους  ήταν και είναι  η  Ελληνική πολύτεκνη οικογένεια  την οποία μάλιστα  ειδικά  τώρα που  δεχόμαστε μαζική και πολυμέτωπη   επίθεση, την αντιμετωπίζουν λές και είναι  κάποιο "δυσβάστακτο" κοινωνικό και οικονομικό βάρος.Αυτά όλα την ίδια στιγμή που χρηματοδοτούν και στηρίζουν  τις εκδηλώσεις "υπερηφανείας" (Athens Pride) των ομοφυλοφίλων που μαζεύτηακαν απο όλον τόν κόσμο για να  διαφημίσουν  την ανωμαλία τους.
 Αυτή είναι η κατάντια  της  σημερινής  ελληνικής πολιτείας, να περηφανεύεται δηλαδή  για την αποστασία, την οποία στηρίζει και εκφράζει,  και να "ντρέπεται" για εκείνους  που κάνοντας το Θέλημα του Θεού, στηρίζουν  με εντιμότητα και εμπράκτως την  τραυματισμένη  ηθικά και κοινωνικά  Ελλάδα.
Οι "πεμπτοφαλαγγίτες" της  "Νέας Τάξης" είτε απο τον Θώκο  κάποιου υπουργείου είτε απο κάποιο βουλευτικό έδρανο, είτε απο  απο  τηλεοπτικά παράθυρα και εφημερίδες, είτε απο  χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ, είτε απο  νεοφανή " κινήματα" (όπως αυτά  που αποδεδειγμένα έχουν δωδεκαθεϊστική προέλευση)  κ.λ.π , δυστυχώς ακόμα και σήμερα  συνεχίζουν  το  πονηρό  τους "έργο" και μάλιστα  πολλοί εξ αυτών  μεταμφιεσμένοι τώρα πιά  και  σε δήθεν "αγανακτισμένους"   καθοδηγητές του δικαιως αγανακτισμένου   και διαδηλώνοντος ελληνικού  λαού.
Για  τον πόλεμο που δέχεται σήμερα  η πολύτεκνη οικογένεια (και όχι μόνο)  καθώς επίσης  και για το "επιχειρησιακό σχέδιο" της  "Νέας Εποχής " με την  ...κωδική  ονομασία  "Κάρτα του Πολίτη" , μίλησε  στην εκπομπή του στο High Channel "Η  ώρα των πολυτέκνων" , ο αντιπρόεδρος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος κ. Νίκος Φωτόπουλος,  ενώ τα στοιχεία  που έδωσε ο καλεσμένος  πολύτεκνος και  εκπρόσωπος της ΠΡ.Α.Ο.Σ  κ. Στάθης  Αδαμόπουλος  δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για  "καλούς λογισμούς" γύρω απο το κυβερνητικό "έργο".
Ευχαριστούμε  τον  "Μέγα Φίλιππο" που  μας έστειλε  το Video με την εκπομπή  του κ. Ν. Φωτόπουλου την οποία σας συνιστούμε να παρακολουθείτε.

Σχόλια

  1. Ο Παπαδημας επεξηγει.
    Τον ρωτουν οι δημοσιογραφοι και αυτος επεξηγει.
    Ποιο μπροστα υπαρχει ερωτηματολογιο και τα χριστιανουλικα λαμογια τα κρυβουν και απομονωσαν μονο αυτο το κομματι που ΚΑΠΩΣ προσφερεται στα δικα τους.
    Ομως ποιο μπροστα ακουγεται η αποτομη διακοπη του βιντεο δυο φορες και ακολουθει αυτη η επεξηγησι του Παπαδημα, που λεει πως προεκυψε, πως ειχε αυτην την εξελιξι το 666, πως κατασκευασθηκε και πως ερμηνευεται αυτος ο χυδηνοχλιστικος θορυβος.
    Και ο ανθρωπος αναγκαζεται να επεξηγησει οτι αυτο προεκυψε απο το φασμα απο το σχημα δηλαδη του μπαρκοουντ που υπαρχει επανω στα προϊοντα.

    "Το 666 έχει προκύψει από το φάσμα, το οποίον υπάρχει πάνω σε κάθε έντυπο, που πρέπει να μπει σε ένα μηχανογραφικό σύστημα, για να γίνει μια αναγνώρισι".

    Προεκυψε δηλαδη ο ολος θορυβος ως εξης, απο το φασμα κλπ.
    Δεν αναγνωριζει ο ιδιος δηλαδη κατι τετοιο οπως εγγραφως επεξηγει στο εγγραφο του.
    Οι αλλοι το λενε, επηλθε, προεκυψε δηλαδη ως εξης...

    Οι Συνωμοσιολογοι χριστιανοι σαν σατανικοι ανθρωποι, ειναι ικανοι να γινουν τα παντα.
    Και λωποδυτες και πλαστογραφοι και απατεωνες και ολα τα των κοινων ανθρωπων "χαρισματα" να αποκτησουν αρκει να εξυπηρετησουν τον σκοπο τους.
    Αρκει να κατασκευασουν και να δημιουργησουν μια αληθοφανη εικονα που εντυπωσιαζει εκ πρωτης οψεως και επιφερει καποιαν ομιχλωδη καταστασι.
    Αυτο τους αρκει.
    Ο σκοπος τους επετευχθη.
    Το σωμα του εγκληματος ειναι πανετοιμο για τους ...χαλβαδοχριστιανους της εποχης μας που αφησαν και παρατησαν τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ, τους Αγιοπνευματικους καθοδηγητες τους και ακολουθησαν ....τα ...ΑΛΑΛΑ και τα ΜΠΑΛΑΛΑ...
    Και ιδου τα αποτελεσματα.
    15 Ιουνίου 2011 1:30 π.μ.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ είπε...
    Ιδου τι πιστευει ο κ. Παπαδημας:

    ....δεν παρέχουν περιθώρια ερμηνειών ή παρερμηνειών σε ότι αφορά την ηθική, την πνευματική και τη θρησκευτική υπόσταση των πολιτών.
    Πολλώ μάλλον δεν μπορούν να δημιουργήσουν συνειρμούς που να οδηγούν σε προσδιορισμούς αντίθετους προς την χριστιανική πίστη....

    Λοιπον;
    Ερμηνειες κακες και παρερμηνειες ειναι ολα αυτα, ασχετα με την ηθικη κλπ.
    Πολυ περισσοτερο οι ....ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ συνειρμοι....μας εξηγει ο κ. Παπαδημας.

    Αντε, λοιπον, οι υιοι του σκοτους αναδεικνυονται και αποδεικνυονται σωφρονεστεροι απο τους λεγομενους υιους του φωτος.
    Να χαθητε ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις