ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

(Φεβρουάριος 2011 - Σύνταγμα:Συγκέντρωση εναντίον της Κάρτας του Πολίτη)


"...Οπωσδήποτε πρέπει να βγει ξεκάθαρη και γρήγορη απόφαση της Εκκλησίας, διότι αν το επικείμενο δημοψήφισμα του Φθινοπώρου γίνει στο διλημματικό σκεπτικό: «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση», ακριβώς για να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή, που μας έφερε σ΄ αυτά τα χάλια όλα τα προηγούμενα χρόνια, καταλαβαίνουμε ότι πολύ λίγοι θα πούνε ΟΧΙ. Όσοι δε δεν πάρουν την ΚτΠ θα θεωρηθούν ότι ευνοούν τη φοροδιαφυγή και ότι είναι εχθροί του λαού  σε μια δύσκολη μάλιστα οικονομική κατάσταση της χώρας. Θα μας αναγκάσουν με πολύ πονηρό τρόπο να υποδουλωθούμε από μόνοι μας στην ηλεκτρονική δικτατορία!..."

Η ΚΑΡΤΑ του ΠΟΛΙΤΗ (ΚτΠ) – στην οποία θα ενσωματωθεί προσεχώς και η Φοροκάρτα και η οποία θα είναι προαιρετική μόνο για τον πρώτο χρόνο (η Φοροκάρτα) – αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο επικίνδυνο όπλο – μέσο της Παγκοσμιοποιήσεως και την  αιχμή του δόρατος της Νέας Εποχής, της αντιχρίστου πραγματικότητος.
Οι άνθρωποι που την προωθούν – εδώ στην Πατρίδα μας - βιάζονται τόσο πολύ ώστε έχουν ετοιμάσει από πρίν τα πάντα. Έχουν ....αγοράσει όλο το απαιτούμενο υλικό (το φυλάσσουν στο Αστυνομικό Κέντρο της Καισαριανής. Βρήκαν τα λεφτά για την προμήθειά του εν μέσω κρίσεως!), ιδρύθηκε ειδικό Υπουργείο, μεταφέρθηκε εκεί το πρωθυπουργικό γραφείο και τα έχουν όλα προγραμματίσει με κάθε προφύλαξη και κρυψίνοια, τα πάντα ερήμην του λαού και εν αγνοία της Ιεράς Συνόδου, δηλαδή χωρίς να ανοίγουν τα χαρτιά τους σε κανέναν.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το ίδιο πολιτικό σχήμα που επενόησε και μεθόδευσε με την υπόδειξη – απαίτηση των Εβραίων την αφαίρεση του θρησκεύματος από τις Αστυνομικές Ταυτότητες, το ίδιο χρησιμοποιείται τώρα με την υπόδειξη – απαίτηση των μαμμωνιστών για την επιβολή της ΚτΠ. Είναι ο χώρος με τις λιγότερες θρησκευτικές ευαισθησίες και τις λιγότερες αντιστάσεις σε τέτοια θέματα.
Δεν στερείται θεμελίωσης ο λόγος σύμφωνα με τον οποίο δικοί μας και ξένοι οικονομικοί επιστήμονες και αναλυτές μιλάνε για στημένη ελληνική οικονομική κρίση προκειμένου να περάσει στον ελληνικό λαό η υπόθεση της ΚτΠ. Ξεκινάνε πρώτα από τον ελληνικό λαό, διότι υπήρξε πολλή μεγάλη αντίδραση στο παρελθόν σε θέματα πίστεως και ελληνοορθοδόξου αυτοσυνειδησίας από την Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία. 
 Το δόγμα Κίσσιγκερ σε βάρος μας τώρα θριαμβεύει.
Επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός που ο πρωθυπουργός της χώρας έχει μιλήσει στο παρελθόν και έχει ζητήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση. Αυτή ξεκινά από πολύ μακριά – πέραν του Ατλαντικού  - και είναι ο βασικός στόχος των μεγάλων τραπεζών, των πολυεθνικών εταιρειών και κυρίως των σιωνιστών που διοικούν υπογείως αυτή τη στιγμή τις ΗΠΑ. Δυστυχώς εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι αυτή την παγκόσμια κυβέρνηση. υπηρετεί ουσιαστικά και το κατέχον την εξουσία  καθεστώς μέσω των διασυνδέσεών του και των συμβούλων του από το εξωτερικό.
Το κυβερνητικό πολιτικό σύστημα τρέφει μεγάλο μίσος προς την Ορθόδοξη Εκκλησία, το οποίο όμως με τέχνη επικαλύπτει, αλλά και προς κάθε τι το ελληνικό και παραδοσιακό, λόγω των προσωπικών πεποιθήσεων των μελών του, της ενυπάρχουσας και εκπεφρασμένης αθεϊας τους, των αντανακλαστικών του παρελθόντος και των διασυνδέσεων με σκοτεινές δυνάμεις και κρυφές παγκόσμιες οργανώσεις (Χιλιασμός, Λέσχη Μπίλτεμπεργκ…)
΄Ηδη η οργάνωση της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι απόλυτα έτοιμη, σήμερα, εδώ στον τόπο μας. Μάλιστα έχει στηθεί τόσο ύπουλα και με θρασεία παραβίαση κάθε έννομης διαδικασίας (Ανύπαρκτα Νομοσχέδια, Παράκαμψη Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Παραίτηση Προέδρου Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Παραπλάνηση Ι. Συνόδου, παραίτηση μελών Συνοδικής Επιτροπής, μελλοντικό δημοψήφισμα… - δήθεν δημοκρατικές διαδικασίες -) ώστε κανένας πλέον να μπορεί να απορρίψει το ενδεχόμενο ότι κάτι πολύ κακό ετοιμάζεται. Όλοι πλέον το έχουν καταλάβει.
Το σκεπτικό της σχετικής κρατικής νομικής στήριξης για την ΚτΠ απηχεί το δαιμονικό πνεύμα του αντιχρίστου, ακόμη και στην ορολογία του, όπως περιγράφεται στην Ιερή Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, περί των συνθηκών διαβιώσεως των χριστιανών εκείνη την εποχή, που δεν αφήνει καμμιά αμφιβολία ότι περί αυτού πρόκειται και εκείνο που λείπει αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο βέβηλος αριθμός του θηρίου (εξηγείται, διότι δεν έχει παρουσιασθεί ακόμη προσωπικά ο υπέρτατος σατανικός αρχηγός), θα μπεί όμως εκ των υστέρων, διότι το σύστημα της ΚτΠ επαναπρογραμματίζεται και «φορτώνεται» από μακριά.
Η Εκκλησιαστική αντίδραση – αντίσταση έχει καθυστερήσει πολύ. 

Η σχετική με το θέμα συσταθείσα Ιεροσυνοδική Επιτροπή εδώ και μήνες έχει μείνει άκαρπη για συγκεκριμένους λόγους (παραίτηση του βασικότερου επιστημονικού μέλους της). Η απόφαση του Αγ. Όρους περί μη λήψης της ΚτΠ είναι κάτι το σημαντικό, αλλά δε φτάνει από μόνο του. Η δράση των Αδελφοτήτων και Συλλόγων συνιστά θετική συμβολή στο όλο θέμα, αλλά εύκολα θα υποβαθμισθεί από τους  κύκλους της ανωμαλίας, διότι έχουν συκοφαντηθεί στο παρελθόν οι εκκλησιαστικοί αυτοί θεσμοί – δυστυχώς - ακόμη και από εκκλησιαστικούς φορείς. Οι παλαιοημερολογίτες χαρακτηρίζονται φανατικοί και γραφικοί. Δυστυχώς και μέσα στην Ι. Σύνοδο και τους θεολογικούς φορείς δεν υπάρχει ενιαία άποψη. Επείγει λοιπόν ενιαία τοποθέτηση όλης της Ιεραρχίας άμεσα. Αυτό θα βοηθήσει το λαό μας να αγωνισθεί μέχρι τέλους.
Η Εκκλησία έχει τώρα μπροστά της μια χρυσή ευκαιρία να αντιδράσει στην ΚτΠ, να ξεπλύνει τη ντροπή του χαμένου αγώνα των ταυτοτήτων, να ενημερώσει σχετικά τον κόσμο και να δώσει ένα ωραίο αγώνα υπέρ της ελευθερίας του ανθρωπίνου προσώπου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προσωπικών δεδομένων. Αυτό θα την υψώσει πολύ στα μάτια του λαού. 
 Ακόμη κι αν η ΚτΠ δεν έχει προς το παρόν το 666 η Εκκλησία οφείλει να εκφράσει την έντονη επιφύλαξη και αντίθεσή της, να κινητοποιήσει το λαό στη σωστή κατεύθυνση, ώστε  να αρνηθεί να παραλάβει την ΚτΠ, να καταργηθεί το νομοσχέδιο, όπως στην Αγγλία ή έστω να γίνει προαιρετική, όπως στη Ρωσία. Να απαιτήσει η Εκκλησία αυτό να θεσπισθεί νομοθετικά.

Τα πράγματα δεν είναι απλά: 

το σύστημα είναι πολύ καλά οργανωμένο για αυτή την ημέρα και ώρα του γενικού φακελλώματος. Δεν ξέρουμε αν έχει έλθει ο Αντίχριστος, ξέρουμε όμως ότι το αντίχριστο πνεύμα της πλάνης κυριαρχεί και θέλει να πλανήσει ακόμη και τους εκλεκτούς. Ένα σύμπτωμα αυτής της εμφιλοχωρήσεως του πονηρού πνεύματος – είναι όντως σημείο των καιρών – είναι και η ασυμφωνία των πνευματικών πατέρων. Χρειάζεται όντως σοφία και σύνεση, σχολαστική ανάλυση των δεδομένων, βαθιά γνώση του θείου λόγου, πολλή προσευχή, διότι η σύγχυση και η εξ αυτής προερχομένη διάσπαση των εκκλησιαστικών δυνάμεων θα έχει ως αποτέλεσμα την ακινησία και αδράνεια της Εκκλησίας.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι θα είναι τόσο μεγάλη η πλάνη περί του προσώπου του Αντιχρίστου - αυτή που ξεκινά από τώρα - ώστε θα χρειασθεί τότε η αποστολή των δύο προφητών τον Ηλία και τον Ενώχ, για να «ξεμπερδέψουν» τον κόσμο, όπως απεστάλη ο Δανιήλ στην περίπτωση της Αγ. Σωσάννης και όπως απεστάλη ο άγιος Θεόδωρος ο Τήρωνας, να προφυλάξει τη συνείδηση των Χριστιανών της Κων/λεως, που ανυποψίαστοι θα έτρωγαν μολυσμένα από τις ειδωλολατρικές θυσίες προϊόντα. Χρειαζόμαστε λοιπόν πολλή προσοχή και φωτισμό Θεού.
Οπωσδήποτε πρέπει να βγει ξεκάθαρη και γρήγορη απόφαση της Εκκλησίας, διότι αν το επικείμενο δημοψήφισμα του Φθινοπώρου γίνει στο διλημματικό σκεπτικό: «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση», ακριβώς για να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή, που μας έφερε σ΄ αυτά τα χάλια όλα τα προηγούμενα χρόνια, καταλαβαίνουμε ότι πολύ λίγοι θα πούνε ΟΧΙ. Όσοι δε δεν πάρουν την ΚτΠ θα θεωρηθούν ότι ευνοούν τη φοροδιαφυγή και ότι είναι εχθροί του λαού  σε μια δύσκολη μάλιστα οικονομική κατάσταση της χώρας. Θα μας αναγκάσουν με πολύ πονηρό τρόπο να υποδουλωθούμε από μόνοι μας στην ηλεκτρονική δικτατορία!
Κανένας λόγος όμως δεν συντρέχει και οπωσδήποτε δεν επιβάλλει να πάρουμε την ΚτΠ. (Υπάρχουν και άλλοι τρόποι). Οπωσδήποτε πρέπει να κινητοποιηθεί ο λαός ώστε να μη πάρει - ούτε προαιρετικά - καμμιά κάρτα. Το λαϊκό αίσθημα στην πλειοψηφεία του είναι αρνητικό. Θα είμαστε διαρκώς εκτεθειμένοι μετά στα σκοτεινά και ύπουλα σχέδια των παγκοσμιοποιητών, αν δεν κάνουμε κάτι κι αν δεν πούμε τίποτε. 
Και το μόνο που μπορούμε να πούμε σε κάθε περίπτωση είναι το ΟΧΙ στην ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
Ελπίζουμε ότι ο Θεός της Αληθείας και της Αγάπης δεν θα αφήσει τα παιδιά Του που Τον αγαπούν, να πλανηθούν, αλλά από ψηλά θα φωτίσει το σκοτάδι και την άγνοιά μας. Ας Τον παρακαλέσουμε «να υψώση κέρας Χριστιανών Ορθοδόξων» προς δόξαν του Αγ. Ονόματός Του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις