Ο ειδικά εντεταλμένος "νέος" υπουργός για την Κάρτα του Πολίτη

Πριν ακόμα  ψηφιστεί   το νομοσχέδιο  της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που όπως ομολόγησαν και οι εμπνευστές του είναι  το απαραίτητο  θεμέλιο  για να  λειτουργήσει   η Κάρτα  του Πολίτη,  τονίζαμε  με κάθε τρόπο πως η παρούσα κυβέρνηση είχε απο την αρχή  θέσει  ως βασικό στόχο (βλέπε  βασική εντολή)  την  επιβολή  της  ηλεκτρονικής δικτατορίας  μέσω μιας   χαφιεδοκάρτας  που για  λόγους  παραπλάνησης    ονόμασαν  "Κάρτα του Πολίτη".Τωρα  που όλα   γκρεμίζονται και  θα παιχτεί αν το επιτρέψει ο Θεός η τελευατάι πράξη της τραγωδίας  το αρμόδιο υπουργείο  απέκτησε  "εξειδίκευση" και  αρμοδιότητες για αυτό το θέμα.
Ο "νέος" υπουργός  κ. Δ. Ρέππας  δήλωσε  μάλιστα  λακωνικά:

«Ζούμε σε ψηφιακό κόσμο και πρέπει σιγά-σιγά να προσαρμοστούμε στις ανάγκες του. Γνωρίζω τις ευαισθησίες της Εκκλησίας. Πρόθεσή μας είναι η κάρτα του πολίτη να διευκολύνει τον πολίτη και όχι να του δημιουργεί προβλήματα»

Αυτά ας τα έχουν υπ΄όψη τους μερικοί που  φαντάσθηκαν πως  το θέμα ξεχάστηκε  εξ ατίας  των άλλων  προβλημάτων.

Σχόλια

  1. Πρεπει ολοι μας σαν χριστιανοι ορθοδοξοι να κρατησουμε θερμοπυλες,μεσοπροθεσμο και στημενα παιχνιδια στο ποδοσφαιρο οχι πως δεν ειναι σημαντικα απροσανατολιζουν τον κοσμο και μπορει την ΚτΠ να την περασουν για πλακα στυη βουλη χωρις να το παρουμε χαμπαρι.αφυπνιση τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις