"Μία σταγόνα πίσα αρκεί να καταστρέψει ένα βαρέλι μέλι"

Με αυτήν την φράση που είπε κάποτε ο μαρξιστής Τρότσκι ( η επιλογή μας δεν είναι τυχαία) απαντούμε και εμείς μετά το αδελφικό μας ιστολόγιο "Αναβάσεις" στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς σχετικά με το περιεχόμενο της σημαντικής κατά τα άλλα ανακοινώσεως που εξέδωσε για τον ρόλο της "Λέσχης Μπίλντερμπεργκ".
Χθές αναδημοσιεύσαμε και εμείς το ανακοινωθέν της Ι. Μ Πειραιώς που περιείχε μια εκτενή αναφορά στον ρόλο του Σιωνισμού , της "Λέσχης Μπίλντερπεργκ" και των άλλων ...δημοκρατικών δυνάμεων στον σχεδιασμό της εθνικής , κοινωνικής και οικονομικής εξόντωσης της πατρίδας μας (βλ. εδώ).
Είναι αλήθεια ότι απο την πρώτη στιγμή διαπιστώσαμε τα σημεία που μας κέντρισαν και εν πολλοίς μας πίκραναν ως Ορθοδόξους Χριστιανούς.Μεταξύ λοιπόν πολλών ορθών και ευστόχων παρατηρήσεων και επισημάνσεων διαβάσαμε και τα εξής απαράδεκτα:

«Νά λοιπόν, γιατί συγχαίρω ἀπό τά βάθη τῆς ψυχῆς μου τό κίνημα «ἀγανακτισμένων», νά γιατί σπεύδω νά ἀσπασθῶ μετ’ εὐλαβείας τόν μαΐστορα τοῦ τόπου καί τοῦ τρόπου μας κυρ Μίκη Θεοδωράκη καί τούς πανεπιστημιακούς μου δασκάλους Γ. Κασιμάτη καί Αἰδεσιμ. Κωνσταντῖνο Μπέη πού ὑψώνουν ἄφοβα τό λάβαρο τῆς ἀντίστασης στήν ἄθλια σιωνιστική καταιγίδα καί πού χρεωστοῦν στήν ἱστορία τους νά κατονομάσουν καί νά καταδείξουν ὅλους τούς ἀνωτέρω στυγνούς ἐγκληματίες τῆς γῆς.»


Με κάθε σεβασμό στο πρόσωπο του προσφιλέστατου Μητροπολίτου Πειραιώς δεν πρόκειται να "ασπασθούμε" και μάλιστα "μετ΄ευλαβείας" τον "μαϊστορα" της "Νέας Εποχής" "κυρ Μίκη Θεοδωράκη" ούτε φυσικά τον π. Κωνσταντίνο Μπέη για τον οποίο όμως θα γράψουμε σε επόμενη ανάρτησή μας.

Δεν πρόκειται λοιπόν να ασπασθούμε τον "κυρ Μική Θεοδωράκη" διότι τότε θα ασπασθούμε και τα όσα βλάσφημα έχει ξεστομίσει εναντίον του Χριστιανισμού και της πίστης μας.

Το λάβαρο που όντως σηκώνουν όλοι αυτοί οι "οψίμως" "σπινθηρίζοντες επαναστάτες" της πνευματικής και καλλιτεχνικής ελίτ και που με την βοήθεια πολλών ΜΜΕ, οργανώσεων και συλλόγων ίσως καταστεί και λάβαρο των "αγανακτισμένων", μπορεί να έχει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της "αντίστασης" αλλά επί της ουσίας υπηρετεί το βαθύ Σιωνιστικό σχέδιο όπως αυτό περιγράφεται ΚΑΙ στο 10ο πρωτόκολλο των σοφών της Σιών.

Πρωτόκολλο Δέκατο

...Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημά μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες "όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.
Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή. Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;" Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις...
... Η Βουλή θα καλύψει, θα υπερασπίσει, θα εκλέξει τους Προέδρους, αλλά εμείς θα της αποσύρουμε το δικαίωμα να προτείνει νόμους ή να τους μεταβάλλει. Το δικαίωμα αυτό θα απονεμηθεί στον υπεύθυνο Πρόεδρο, ο οποίος θα είναι ένα παιχνιδάκι μέσα στα χέρια μας.
Έτσι θα προχωρήσουμε στην κατάργηση κάθε συνταγματικότητας, όταν θα έχει έλθει ο χρόνος να συγκεντρώσουμε όλες τις κυβερνήσεις κάτω από τη Μοναρχία μας.
Η αναγνώριση της Μοναρχίας μας μπορεί πιθανόν να επέλθει πριν την κατάργηση του Συντάγματος, αν οι λαοί, αγανακτισμένοι από τις ταραχές και την ανικανότητα των κυβερνητών τους, αναφωνήσουν: "Διώξτε τους και δώστε μας γενικό βασιλιά που να μπορεί να μας ενώσει και να καταστρέψει τα αίτια των διαφωνιών μας, τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των Κρατών. Βασιλιά που να μας εξασφαλίσει την ειρήνη και την ανάκαμψη, τις οποίες δε μπορούμε να απολαύσουμε με τους κυβερνήτες μας και τους αντιπροσώπους μας".
πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι Χριστιανοί άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας.

Αυτός που βιάζεστε Σεβασμιώτατε "να ασπασθείτε μετ΄ευλαβείας" δείτε τί είχε πεί στο νεοειδωλολατρικό περιοδικό "Δαυλός" τον Ιούνιο του 1996:

Θεοδωράκης:...Τα έβαλε ο Μάρξ σε μία κατσαρόλα και έφτιαξε την σούπα του σοσιαλισμού.Ο άνθρωπος όμως δεν είναι αυτό.Είναι λογικός κατα το ήμισυ και υπελογικός κατα το άλο ήμισυ.Δηλαδή η εφεύρεση της θρησκείας δεν είναι εφεύρεση των παπάδων ,καθώς λέγεται, είναι μια έφεση.Οι αρχαίοι Έλληνες όλα αυτά τα είχαν σε ένα ενιαίο μοντέλο σκέψης,θρησκείας, φιλοσοφίας,έρωτα, τέχνης,ήταν όλα ένα σύστημα.Έρχεται τώρα ο Απόστολος Παύλος και φέρνει το τελείως αντίθετο απο την Ελληνική φιλοσοφία τον Ιουδαϊσμό.

Δαυλός:Τι σχέση 'εχει ο Ιουδαϊσμός με τον Ελληνισμό;

Θεοδωράκης:.Είναι δύο αντίθετα πράγματα τα οποία συγκρούονται κατ΄αρχήν στο γεγονός ότι ο Ιουδαϊσμός έχει έναν Θεό και αυτός ο Θεός, που έπλασε τον άνθρωπο ,ζεί για να μισεί τον άνθρωπο.Είναι εκδικητικός και μισεί τον άνθρωπο...

Δαυλός:Ποιό κατα την γνώμη σας είναι το κύριο στοιχείο του Ιουδαϊσμού;

Θεοδωράκης:.Το πόσο παρανοϊκά κτίζεται ένας οπαδός του Ιεχωβά ή του Αλλάχ ή και του Χρστού ακόμη.Γιατί και ο Χριστιανισμός και ο Μωαμεθανισμός απο τον Ιουδαϊσμό βγαίνουν.Σχιζοφρένεια....Και να σας πώ και κάτι άλλο:Κατ΄ευθείαν απο τον Ιεχωβά της Βίβλου βγαίνει ο Χίτλερ.Κατ΄ευθείαν.Και τρώει τους Εβραίους.Δηλαδή ο Χίτλερ είναι δικό τους δημιούργημα.

...Βρέθηκε κάποιος πονηρός ,ο οποίος έκανε αυτόν τον Θεό,ο οποίος είναι φοβερός.Και μέσα απο την Βίβλο πήρε μια παγκοσμιότητα...

(Περισσότερα στις παλαιότερες αναρτήσεις μας εδώ και εδώ )

Για τους "αγανακτισμένους" πολίτες θα το ξαναπούμε για άλλη μια φορά. 
Συμφωνούμε απόλυτα με τα όσα είπε πρόσφατα σε τηλεοτική του συνέντευξη ο π. Σαράντης Σαράντος :
"..εμείς ως Ορθόδοξοι Έλληνες πολίτες δεν έχουμε πλέον διλήμματα , τριλήμματα ή πολυλήμματα και συμμετέχουμε σε αυτές τις ειρηνικές όπως όλα δείχνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κάνοντας το χρέος μας..".
Η συμμετοχή μας όμως σε αυτές τις μαζικές συγκεντρώσεις δεν σημαίνει ότι ασπαζόμαστε και τα όσα ακούγονται σε αυτές είτε ως συνθήματα είτε ως "ψηφίσματα" ομάδων.
Αντιθέτως και απο αυτό το ιστολόγιο, έχουμε καταγγείλει την υποκρυπτόμενη πρόθεση κάποιων σιωνιστικογενών κέντρων να περάσουν σε πολλά κρατη το κίβδηλο μήνυμα πως "οι λαοί τελικά για χάρη ..περισσότερης δημοκρατίας και ...ισότητας δεν θα έλεγαν όχι σε μια παγκόσμια κυβέρνηση".
Το διακύβευμα για μας είναι αν θα συνεχίσει να υπάρχει η Ελλάδα ώς μια Ορθόδοξη και άρα ελέω Θεού ανεξάρτητη , δημοκρατική και ζωντανή χώρα ή θα παραδοθεί με τον σημερινό προφανή κοινοβουλευτικό τρόπο ή μέσω μιας εξωκοινοβουλευτικής δήθεν λαϊκής συναίνεσης βορά στα δόντια των προαιωνίων εχθρών της.
Σήμερα παρά ποτέ ΟΛΟΙ μας πρέπει πρώτα να αγωνισθούμε δια την πίστιν του Χριστού την Αγίαν και μετά δια της πατρίδος την ελευθερίαν .

Ας δούμε τι έγραψε το αδελφικό μας ιστολόγιο "Αναβάσεις" με τις απόψεις του οποίου φυσικά συμφωνούμε απόλυτα.

Διευκρίνηση για την θέση των "Αναβάσεων" στην ανακοίνωση του Μητρ. Πειραιώς με θέμα την λέσχη "Bilderberg"



Μέσα στην μακροσκελή ανακοίνωση του σεβασμιωτάτου Πειραιώς και συγκεκριμένα στην τελευταία παράγραφο γράφεται :
«Νά λοιπόν, γιατί συγχαίρω ἀπό τά βάθη τῆς ψυχῆς μου τό κίνημα «ἀγανακτισμένων», νά γιατί σπεύδω νά ἀσπασθῶ μετ’ εὐλαβείας τόν μαΐστορα τοῦ τόπου καί τοῦ τρόπου μας κυρ Μίκη Θεοδωράκη καί τούς πανεπιστημιακούς μου δασκάλους Γ. Κασιμάτη καί Αἰδεσιμ. Κωνσταντῖνο Μπέη πού ὑψώνουν ἄφοβα τό λάβαρο τῆς ἀντίστασης στήν ἄθλια σιωνιστική καταιγίδα καί πού χρεωστοῦν στήν ἱστορία τους νά κατονομάσουν καί νά καταδείξουν ὅλους τούς ἀνωτέρω στυγνούς ἐγκληματίες τῆς γῆς.»

Οι θέσεις και οι απόψεις των "Αναβάσεων" είναι διαφορετικές έως εντελώς αντίθετες, με τα τρία υπογραμμισμένα σημεία, περί α)«κινήματος "Αγανακτισμένων"»  β)Μίκη Θεοδωράκη, και γ)Κωνσταντίνου Μπέη (ιερέως), έχουμε πολλές φορές αναρτήσει σχετικές δημοσιεύσεις με τον τρόπο που βλέπουμε και κρίνουμε και αντιλαμβανόμαστε τα συγκεκριμένα πρόσωπα- κινήματα.

Δεν θα θέλαμε επί του παρόντος να εμβαθύνουμε περισσότερο, αν χρειαστεί θα το κάνουμε, όσοι είναι αναγνώστες μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο γνωρίζουν, θέλουμε όμως να δηλώσουμε την αντίθεσή μας σε ένα θέμα που οι ίδιοι δημοσιεύσαμε, θεωρώντας ότι οφείλεται σε ελλιπή ενημέρωση από την πλευρά του σεβασμιωτάτου.

Σεβόμαστε, εκτιμούμε και ασπαζόμαστε τον αγώνα του σεβασμιωτάτου Πειραιώς, τον οποίο αγώνα έχουμε με κάθε τρόπο στηρίξει μέχρι σήμερα, και θα συνεχίζουμε να κάνουμε όσο αντιλαμβανόμαστε την ορθότητα των απόψεων και προσπαθειών του Μητροπολίτου Πειραιώς.

Με κάθε σεβασμό και εκτίμηση

Σπύρος /Διαχειριστής Αναβάσεων

Σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ,ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΒΟΥΒΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ .Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΔΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ.ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΤΟΝ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.90 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ,Ο,ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ .ΕΩΣ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΕΑΝ ΠΟΥΝ Η ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.. ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ...ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΖΑΚΥΝΘΠΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΦΟΡΕΣΘΕΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ,ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ, Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ,ΕΙΠΕ ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΣΣΟΚΡΑΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ......ΨΕΜΑ ΦΡΙΚΤΟ ..ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ;;;ΘEΛΑΜΕ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕ΄Ι' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ;;ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΝΕΥΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΝΕΟΦΑΝΤΑΖΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ... ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ .ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΤΥΠΙΕΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΔΕΗ ,ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ,ΟΛΟΙ ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ..ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΕ ΔΕΝΕΤΕ ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ ανώνυμε σχολιαστή αν και δεν είμαστε οι "Αναβάσεις" αλλά το "Ορθόδοξο Παρατηρητήριο" σας ευχαριστούμε για τα "καλά" σας λόγια με τα οποία μας "λούζετε".
    Είναι δικαίωμά σας να βλέπετε τον κ. Θεοδωράκη ή οποιον άλλον θέλετε ως οιωνεί ηγέτη ενός φανταστικού ΕΑΜ (Εθνικο- Απελευθερωτικού- Μετώπου)όπως είναι δικαίωμά μας να υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας το χάος που μας χωρίζει με τους νεο- ειδωλολάτρες και κάθε είδους νεο- παγανιστές απο όπου και αν αυτοί προέρχονται και όποιοι και αν είναι.
    Είτε σας αρέσει, είτε όχι υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι απολύτως ασυμβίβαστα με την πίστη μας.
    Αν π.χ αύριο μιλήσει εναντίον του "καθεστώτος" ο "Μέγας διδάσκαλος" της μασονικής στοάς των Αθηνών, νομίζετε πως θα προσφέρουμε καλές υπηρεσίες στο έθνος μας αν τρέξουμε να τον χειροκροτήσουμε ή τον "ασπαστούμε ευλαβικά";
    Θέλετε να μάθετε π.χ τί έλεγε ο κ. Θεοδωράκης στην περίφημη προ-ιδρυτική συγκέντρωση στο Κολωνάκι για τα "μεταρρυθμιστικά μέτρα" του μνημονίου και για τα "καρκινώματα που ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό απο την εποχή του Μεταξά";
    Γνωρίζετε τίποτα για τον "αιδεσιμώτατο" κ. Μπέη και τον κατατάσετε μεταξύ των "ηρώων" ;
    Απο που εξάγετε το συμπέρασμα ότι κινδυνεύει η ζωή του "μαϊστορα κυρ - Θεοδωράκη" και της υπόλοιπης παρέας των όψιμων αντιστασιακών;Μήπως απο την υποστήριξη που τους παρέχουν τα γνωστά για τον μέχρι σήμερα διαπλεκόμενο ρόλο τους ΜΜΕ,η πασίγνωστη για το αντι-Ορθόδοξο μένος της κ. Τζάνη και το σύνολο των δωδεκαθεϊστικών οργανώσεων και πολλοί άλλοι που εξ αντικειμένου μέχρι χθές στήριζαν και έτρεφαν το σύστημα στο οποίο σήμερα δήθεν εναντιώνονται;
    Γνωρίζετε τις σοβαρές καταγγελίες που έκαναν εναντίον του ήρωά σας αποχωρήσαντα ιδρυτικά στελέχη του "κινήματος ανεξαρτήτων πολιτών";
    Είναι "συκοφαντία" το ότι παρουσιάσαμε ξανά (δοθείσης της αφορμής) μια παλαιότερη δημοσιευμένη συνέντευξη του "ήρωά" σας;
    Ας σοβαρευτούμε επιτέλους σε αυτόν τον τόπο και ας πάψουμε να αντιδρούμε ως "οπαδοί" αλλά ως Έλληνες Ορθόδοξοι που αντλούν δύναμη απο τον Χριστό και εμπνέονται απο τους αγώνες των αληθινών ηρώων, που είναι οι Άγιοι της Εκκλησίας μας και οι Εθνομάρτυρες και αγωνιστές πρόγονοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΜΗΠΩΣ; EΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΛΟΥΘΩ. ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ; ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ. Η ΠΟΛΗ ΕΑΛΩ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ;; Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΑΦΙΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας συγχωρείτε που δεν προτείνουμε ηγέτη ή κάτι άλλο που να σας αρέσει
    Αυτό πάντως που μπορέσαμε να προτείνουμε το περασμένο καλοκαίρι, όταν όλοι έβλεπαν ωραία όνειρα, είναι η συλλογή υπογραφών εναντίον της Κάρτας του Πολίτη και με την βοήθεια του Θεού έχουν υπογράψει μέχρι σήμερα 68.000 αδελφοί μας.Ακόμα διοργανώσαμε τις γνωστές συγκεντρώσεις και παραδώσαμε συγκεκριμένα ψηφίσματα ενώ δεν έχουμε σταματήσει τον άγώνα της ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα.Υπάρχουν βέβαια και οι νομικές προσφυγές και άλλες ενέργειες όπως επιστολές σε όλους τους βουλευτές, τηλεοπτικές εμφανίσεις κλπ.Αυτά αγαπητέ μου μπορούμε να κάνουμε σε κοσμικό επίπεδο και μάλιστα χωρίς να έχουμε την προβολή και την υποστήριξη απο κανέναν.
    Συγχωρέστε μας επίσης που δεν βγάλαμε κάποιο πολιτικό "μανιφέστο" ή που δεν σιωπούμε όταν βλέπουμε κάποια "στραβά" και ασυμβίβαστα με την Ορθοδοξη πίστη μας .
    Ας προσευχηθούμε και ας παρακαλέσουμε με συντριβή τον Θεό , τούτες τις δύσκολες ώρες να μας στηρίζει στην πίστη Του δείχνοντας υπακοή και εμπιστοσύνη στο σχέδιό Του.
    Τέλος αν νομίζετε ότι "πολεμούμε" τον προσφιλέστατο Μητροπολίτη Πειραιώς μάλλον δεν έχετε διαβάσει καμία ανάρτηση του Ορθόδοξου Παρατηρητηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις