Διοργανώνεται στην Κρήτη το 10ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα την ενέργεια από Ελληνες Ακαδημαϊκούς του ΕΜΠ με ομιλητές και από την ... "Μακεδονία"!!



(Απο το http://koukfamily.blogspot.com)
Μια εξευτελιστική ενέργεια που εκθέτει ολόκληρο τον ελληνικό πνευματικό κόσμο και δείχνει ότι η σήψη και η προδοσία στην χώρα μας προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από την υποτιθέμενη "τάξη των αρίστων" πρόκειται να λάβει χώρα στην Κρήτη από τις 22 έως έως τις 24 Ιουνίου 2011, κατά την διάρκεια του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου, που έχει σαν οικοδεσπότες και συνδιοργανωτές Ελληνες καθηγητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου....
Στον κατάλογο ομιλητών, όπως θα δείτε κι εσείς συμπεριλαμβάνονται ομιλητές από την... Μακεδονία!!!!!!

Πρόεδρος του Συνεδρίου είναι ο ...

καθηγητής ΕΜΠ Περικλής Μπούρκας και (όπως κι εσείς θα δείτε στο επισυναπτόμμενο pdf) όλες τις κύριες θέσεις του συνεδρίου καταλαμβάνουν Ελληνες ενώ και στην Επιτροπή του Συνεδρίου βλέπουμε τα ονόματα πολλών Ελλήνων καθηγητών.

Εδώ φυσικά υπάρχουν εύλογα ερωτήματα...
Είναι δυνατόν σε ένα επιστημονικό διεθνές Συνέδριο που διοργανώνεται στην Ελλάδα να μην χρησιμοποιείται η επίσημη ονομασία FYROM που είναι σύμφωνη με τις αποφάσεις του ΟΗΕ;

Και επιτέλους ούτε ένας από τους συμμετέχοντες Ελληνες καθηγητές δεν απαίτησε να αλλαχθεί η λέξη "Μακεδονία" που χρησιμοποιείται στο επίσημο πρόγραμμα του συνεδρίου για τους Σλαβοσκοπιανούς καθηγητές;
(Δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο του προγράμματοςστην σελίδα 8 στην θέση 714-181 και στην σελίδα 10 στην θέση 714-192)

Καλούνται όλοι οι Ελληνες πατριώτες να διαμαρτυρηθούν για την επαίσχυντη προδοτική αδιαφορία των υπευθύνων και με μηνύματα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των Ελλήνων καθηγητών να απαιτήσουν την αλλαγή κάθε προσβλητικής για την χώρα μας αναφοράς.

Παρακάτω σας παραθέτω το επίσημο πρόγραμμα του Συνεδρίου:
http://www.iasted.org/conferences/servepdf-714.html?name=PreliminaryProgram.pdf

Την σελίδα της εταιρείας που διοργανώνει το Συνέδριο:
http://www.iasted.org/conferences/home-714.html

Καθώς και την ιστοσελίδα του ΕΜΠ όπου παρουσιάζεται ο πρόεδρος του Συνεδρίου Περικλής Μπούρκας:
http://www.ece.ntua.gr/index.php?option=com_dep&task=profile&id=27&Itemid=62&lang=en
Το email του για όσους επιθυμούν να του στείλουν τα σχετικά είναι:pbourkas@central.ntua.gr

Σχόλια

  1. Ακολουθούμε λάθος πολιτική στο Σκοπιανό.

    Το Σκοπιανό δεν είναι πρόβλημα, αλλά πλεονέκτημα για εμάς.

    Οι Σκοπιανοί είναι Σλαβόφωνοι Ρωμιοί, που δεν αισθάνονται Σλάβοι αλλά απόγονοι Ελλήνων.

    Το "πρόβλημα" ξεκίνησε πριν 100 χρόνια, την εποχή των "εθνογεννέσεων" στα Βαλκάνια. Οι άνθρωποι αυτοί επειδή ήταν Σλαβόφωνοι φοβόντουσαν να δηλώσουν Έλληνες(ύστερα από ότι είχε γίνει με τους Σλάβους θα τους απορρίπταμε), όμως δεν θέλαν σε καμία περίπτωση να δηλώσουν Σλάβοι-Σέρβοι-Βούλγαροι κτλ, γι'αυτό δηλώναν "Όρτοντοξ Ματσεντόνσκι"(Που φυσικά μετά λόγω Αθείας του κομμουνισμού έμεινε σκέτο "Ματσεντόνσκι").

    Ένα άλλο παράδειγμα Σλαβόφωνων που δεν αισθάνονται Σλάβοι, είναι οι Πομάκοι. Οι Πομάκοι, που είναι εκσλαβισμένοι και εξισλαμισμένοι Θράκες, μιλούν ίδια γλώσσα με τους Βούλγαρους, όμως δεν αισθάνονται ούτε Σλάβοι ούτε Τούρκοι.

    Η Ελλάδα δεν πρέπει να χαρίσει τα Σκόπια και τους Σκοπιανούς στους Σλάβους, ούτε στον Αλβανικό και Βουλγαρικό εθνικισμό.

    Η Ελλάδα πρέπει να επανελληνοποιήσει τους Σκοπιανούς, χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον Ορθόδοξο κάτοικο των Σκοπίων θέλει να ξαναγίνει Έλληνας. Έτσι, σε 10 χρόνια τα Σκόπια θα γίνουν τμήμα της Ελλάδας.

    Επίσης οι Βλαχόφωνοι των Σκοπίων και όλων των Βαλκανίων είναι Λατινόφωνοι Ρωμιοί, που επίσης πρέπει να επανελληνοποιήσουμε. Και οι αλβανοί των Σκοπίων και όλων των Βαλκανίων είναι εξισλαμισμένοι Αρβανιτόφωνοι Ρωμιοί, που τώρα ξαναγίνονται Ορθόδοξοι και Έλληνες, και επίσης πρέπει να επανελληνοποιήσουμε. Ομοίως και οι Τσιγγάνοι-ΡΟΜ(=Ρωμιοί).

    Τα Σκόπια ανήκουν στον Ελληνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις