Η ΠΡ.Α.Ο.Σ στο Kontra channel - "Κάρτα του Πολίτη" (VIDEO)


Μία  εκπομπή του Kontra Channel  για την Κάρτα του Πολίτη.
Μίλησαν   το στέλεχος της ΠΡ.Α.Ο.Σ (ΠΡωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης) κ. Στάθης Αδαμόπουλος  Οικονομολόγος - εκπαιδευτικός και ο δικηγόρος κ. Δήμος Θανάσουλας.
(Τα Videos τα πήραμε απο το http://agiooros.org )

Το υπόλοιπο τμήμα της εκπομπής δείτε το στα επόμενα videos








Σχόλια

  1. μην τους αφηνεται σε χλωρο κλαρι, υπαρχει πολυ περισσοτερος κοσμος που σας στηριζει περα των 70000 που υπεγραψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε όλους εσάς που έχετε εξαπολύσει "εκστρατεία ενημέρωσης" για την ΚτΠ, είστε ΑΞΙΟΙ όχι απλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ, αλλά, όπως και σε άλλη ανάρτηση έγραψα και πιστεύω ακράδαντα, ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ "ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΛΥ ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ".
    Προσωπικά, σας είμαι ευγνώμων και προσεύχομαι να σας ενισχύει ο Κύριός μας και να είναι ΑΡΩΓΟΣ στο ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.
    Με εν Χριστώ Αγάπη,
    "Κατερίνα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον πρώτο ανώνυμο! Άριστα κάνατε με τις ημερίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και την άλλη στην Πάτρα που έρχεται. Αν μπορείτε να διοργανώσετε και άλλες, πχ σε Εύβοια ή Κρήτη ή όπου αλλού. Όταν γίνεται σημαντικός αγώνας ποδοσφαίρου στήνουν video wall σε καφετέριες ή παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια ομιλιών σε κατηχητικά σε διάφορους ναούς της χώρας.
    Δεν μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο σε κάποιες καφετέριες κατά τη μετάδοση μία παρουσίασης για τη κάρτα του πολίτη σαν και αυτή που μεταδόθηκε στο Kontra Channel ώστε πολλοί άνθρωποι που μένουν ανυποψίαστοι να αντιληφθούν ότι το ζωτικό αυτό θέμα της κάρτας του πολίτη και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης τα ΜΜΕ τα κρύβουν επιμελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις