Σιωνιστικές οργανώσεις πέτυχαν δικαστική εντολή η οποία επιβάλλει στην Google το κλείσιμο ιστολογίων με ...αντισημιτικό περιεχόμενο


Μπουένος Άιρες, Αργεντινή (JTA) -
Ένα δικαστήριο στο Μπουένος Άιρες διέταξε τη Google να σταματήσει τους χρήστες εκείνους που ιδρύουν «αντισημιτικές» και «ρατσιστικές» ιστοσελίδες.
Η διαταγή εκδόθηκε στις 17 Μαΐου και πάρθηκε, μετά από καταγγελία που υπέβαλαν πολλές εβραϊκές οργανώσεις. Η απόφαση ήρθε σχετικά ταυτόχρονα με την Παγκόσμια Ημέρα του Διαδικτύου.

Το δικαστήριο διέταξε την Google να αποσύρει περίπου 76 δικτυακούς τόπους που...

περιγράφονται στην καταγγελία ως «προβάλουν σημαντικές διακρίσεις», συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που αρνούνται το Ολοκαύτωμα. Ο Δικαστής Carlos Molina Portela, διέταξε επίσης, ότι πρέπει να αφαιρεθούν όλες εκείνες οι διαφημίσεις με αντίστοιχο περιεχόμενο από τις ιστοσελίδες αυτές.
Το αίτημα για την έκδοση αυτής της διαταγής, ετοίμασε η «Observatorio Web», για μια κοινή πρωτοβουλία της «DAIA», της πολιτικής οργάνωσης ομπρέλας, της εβραϊκής κοινότητας της Αργεντινής, το εβραϊκό κογκρέσο της Λατινικής Αμερικής και το εβραϊκό κοινοτικό κέντρο «AMIA», που ανέπτυξαν κοινή δραστηριότητα, για την καταπολέμηση των «διακρίσεων» στον παγκόσμιο ιστό.
Τον Δεκέμβριο του 2010, μετά τη δημόσια καταγγελία της «Observatorio Web» κατά της Google, για την ίδρυση των «αντισημιτικών» και «ρατσιστικών» ιστοσελίδων, η εταιρεία έγραψε στο blog της για τη Λατινική Αμερική:

«Η Google έχει δεσμευτεί και λειτουργεί σε όλες τις χώρες στις οποίες έχει παρουσία, όπως η Αργεντινή, για την αποτροπή της διάδοσης των βίαιων ή ρατσιστικού περιεχομένου. Αυτό δεν πρόκειται να εμποδίσει την εμφάνιση ομάδων ή οργανώσεων, που επιθυμούν να διαδόσουν τις διάφορες πολιτικές τους ή οι οποίες έχουν πιο περιορισμένα κριτήρια της ελευθερίας του λόγου».

Ο Alfredo Neuburger, μια πολιτική σύμβουλος εβραϊκής οργάνωσης «DAIA», είπε στην JTA της Ιερουσαλήμ: «Η ταξική δράση που ανέλαβε η διεύθυνση νομικών υποθέσεων της «DAIA» κατά της Google, είναι πρωτοφανής και η ταχεία απόφαση του δικαστηρίου έχει σημαντικές επιπτώσεις στον παγκόσμιο αγώνα κατά του αντισημιτισμού».

ΠΗΓΗ: http://www.jta.org/news/article/2011/05/19/3087775/google-ordered-to-stop-recommending-anti-semitic-sites


http://hellenicrevenge.blogspot.com 

Σχόλια

  1. Τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε γιατί χρεωκόπησε η Αργεντινή και έπεσε στα χέρια του ΔΝΤ.

    Καταλαβαίνουμε ακόμη γιατί βρισκόμαστε κι εμείς στην ίδια μοίρα.

    Παγκόσμιο δόγμα το εβραϊκό ολοκαύτωμα. Όποιος το αμφισβητεί η λυχνία της Μενορά θα τον κάψει.

    Παλαιά τους Χριστιανούς του έτρωγαν τα λιοντάρια. Σήμερα τους τρώει το ΔΝΤ ή αν έχουν γείτονες, οι γείτονες που ανάβουν τα κεράκια της επτάφωτης λυχνίας.

    Το δόγμα των σκεπτικιστών, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται και ως "αδογματικοί", μας ήρθε!

    Πραγματικά, είναι να χάνει κανείς τα μυαλά του με τον σκεπτικισμό της μασσονίας και των παραφυάδων της. Όχι δόγμα αλλά παγκόσμιο Δόγμα έγινε το ολοκαύτωμα. Κατά τα λοιπά, μπορούμε να αμφιβάλλουμε σε όλα!

    http://kyprianoscy.blogspot.com/2011/05/blog-post_5308.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις