Η "Νέα Εποχή" άλλη μια φορά επιχειρεί εκ των έσω την "μίξη των αμίκτων"

Η "Νέα Εποχή"  και τα ποικιλόμορφα επιτελεία της, γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει άλλη πλέον ουσιαστική αντίσταση  στα σχέδιά τους  πλην εκείνη των Ορθοδόξων πιστών.
Επιχειρούν λοιπόν να  αναμίξουν  το  γάργαρο νερό  της Αλήθειας του  Χριστού με το  κατράμι  της  παγκοσμιοποίησης  δηλαδή  της οικονομικής και γεωπολιτικής ιδεολογικής βάσης  της παγκόσμιας κυβέρνησης.
Δεν υπάρχει πλέον ούτε ένας Έλληνας που να μην βλέπει  την βαρβαρότητα των μεθόδων και την  δαιμονική αντιστροφή των αξιών που  επιβάλλει  το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό  σύστημα  και οι υποταγμένοι σε αυτό κυβερνήτες και πολιτικοί.
Για ποια λοιπόν "παγκοσμιοποίηση" θα μας μιλήσουν;
Μήπως  για εκείνη των  "οίκων  αξιολόγησης" και των άλλων τοκογλύφων  οι  οποίοι μέσα σε  λίγες μέρες μπορούν να καταστρέψουν μια χώρα;
Για εκείνη που  κτίζει  την παγκόσμια φυλακή της  "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης"  στην οποία θα μας βάλει δεμένους πισθαγκωνα   με την  βρωμερή χειροπέδα της Κάρτας του Πολίτη;
Μήπως θα μας πούν στην διάλεξη ποιοί είναι αυτοί  που κινούν τα νήματα της "παγκοσμιοποιημένης"  εξόντωσης  των λαών;
Τι σχέση  μπορεί να έχει το  ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΟ μήνυμα της Ανάστασης  του Κυρίου μας με όλους αυτούς τους ανθρωπόμορφους δαίμονες;

Για άλλη  μια φορά   θα προσπαθήσουν να  φτιάξουν  μια "χριστιανόμορφη" νεοεποχήτικη  σούπα βάζοντας όπως πάντα ισχυρές δόσεις  ψευδοαγαπολογίας με ...ολίγον απο χριστιανισμό.

Το "έργο" αυτό το έχουμε δεί δυστυχώς πολλές φορές και απο τους δικούς μας οικουμενιστές , τους  "ορθοδοξοφανείς"  θολοκουλτουριάρηδες της  παγκοσμιοποιημένης  μετανεωτερικής  ψευτοθεολογίας και  όλους τους  μίζερους και γκρινιάρηδες αλλαλάζοντες  "εκσυγχρονιστές" της Ιεράς Παράδοσης .

Το  έχουμε πεί  δεκάδες φορές και θα το πούμε  άλλη μιά  για να το εντυπωθούν όσοι ακόμα  ελπίζουν  να σωθούν απο  τους ..."αγίους" της  "Νέας Εποχής".

Ο Βαπτισμένος στο όνομα της Αγίας Τριάδος  Ορθόδοξος Χριστιανός, έδωσε  σημαντικές υποσχέσεις  κατά το βάπτισμά του  στον Ευεργέτη του Χριστό και δεν μπορεί ούτε να τις πάρει πίσω.Ο σφραγισμένος  με το σημείο του  Τιμίου Σταυρού  άνθρωπος, δεν έχει το δικαίωμα   να  γυρίσει  την πλάτη του στο  Άγιο   Σώμα και το Αίμα του  Σταυρωθέντος και Αναστάντος  Κυρίου του , για να πιεί  τα λασπόνερα απο τους νερόλακκους  της παγκοσμιοποίησης και του οικουμενισμού.
Όπως είπε  ο Άγιος  Ιουστίνος Πόποβιτς  για έναν χριστιανό δεν υπάρχει  "μέση  οδός" ή  θα είναι Χριστολάτρης  ή Χριστομάχος.
Τελεία και παύλα!!!
========
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον εν Χριστώ αδελφό  μας Γιάννη που μας έστειλε  το e-mail με αυτά τα "μαντάτα".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις