Επείγουσα ανακοίνωση ΠΡ.Α.Ο.Σ – Ορθόδοξου Παρατηρητηρίου

Αυτά που θα διαβάσετε γράφτηκαν λίγες ώρες πρίν όταν η Google για "τεχνικούς" λόγους είχε αναστείλει την δυνατότητα δημοσίευσης σε όλα τα ελληνικά ιστολόγια.
Επειδή οι καιροί είναι "πονηροί" και είναι σχεδόν βέβαιο ότι αρκετές απο τις "ενοχλητικές" φωνές, η Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα επιτελεία της θα τις "φιμώσουν" όπου νάναι,το"Ορθόδοξο Παρατηρητήριο", αποφάσισε να αποκτήσει ένα "παράρτημα" στην Wordpress έτσι ώστε αν στο μέλλον, αποφασίσουν να επιβάλλουν μερικό σιωπητήριο,να έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε και απο εκεί.
Ετσι μπορείτε να προσθέσετε στα "αγαπημένα" του υπολογιστή σας και την διεύθυνση http://orthodoxwatch.wordpress.com/ .

Απο χθές το βράδυ  η Google,  η οποία  όπως όλοι σας γνωρίζετε  φιλοξενεί  το ιστολόγιό μας  όπως και πλήθος άλλων με την κατάληξη “…blogspot.com”, έχει  αποκλείσει   όλους  όσους διαχειρίζονται αυτά τα  ιστολόγια  απο κάθε είδους πρόσβαση.
Η συνέπεια αυτής  της  απράδεκτης και  απο κάθε άποψη ύποπτης  ενέργειας της  google, είναι να μην μπορούμε ούτε να δημοσιεύσουμε οτιδήποτε  απο εκεί , ούτε  φυσικά και να έχουμε οποιαδήποτε πρόσβαση  στα αρχεία  που διατηρούμε σε αυτήν την εταιρεία.
Αυτή η  αιφνιδιαστική  και απαράδεκτη  κίνηση της google, ελπίζουμε  να οφείλεται σε  κάποιο σοβαρό τεχνικό της πρόβλημα  και να μην είναι μια  εσκεμένη ενέργεια  εναντίον των  ενοχλητικών για την Νέα Τάξη Πραγμάτων Ελλήνων bloggers.

Το  “Ορθόδοξο Παρατηρητήριο” μέχρι  να αποκαταστασθεί  αυτή  η “δυσκολία”  θα βρίσκεται στην wordpress.com, απο όπου θα μπορείτε  και να το παρακολουθείτε.
Συγχωρέστε μας για τις  όποιες δυσλειτουργίες στην νέα μας διεύθυνση ,αλλά όπως αντιλαμβάνεσθε  το να “κατασκευάσεις” μέσα σε  λίγες ώρες ένα ιστολόγιο  ίδιο τεχνικά  με εκείνο  που βελτιώναμε λίγο- λίγο επι  τρία χρόνια, είναι πρακτικά αδύνατο.
Αυτό όμως που μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε είναι ότι  θα συνεχίσουμε με την βοήθεια του Θεού τον αγώνα μας όσα εμπόδια και αν μας  βάλουν.
Ακόμα και την ελεύθερη διαδικτυακή ενημέρωση  να  αποκλείσουν, εμείς θα  συνεχίσουμε  τον αγώνα  μας  ακόμα και με το να μοιράζουμε φυλλάδια στους δρόμους.
Τωρα πιά ξέρουμε και ξέρουν  ότι δεν είμαστε  ούτε λίγοι ,ούτε  αναποφάσιστοι.
Ο Θεός  δεν θα μας αφήσει όπως δεν μας άφησε σε τόσες δυσκολίες.

Σχόλια

  1. Υπήρχε γενικότερο πρόβλημα σε όλο το blogger κατα την διάρκεια μιας αναβάθμισης και επι 20 ώρες υπήρχε γενικότερο πρόβλημα σε όλα τα blogs:
    http://buzz.blogger.com/2011/05/blogger-is-back.html
    Tώρα τα έχουν φτιάξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαφανιστηκε ομως εκτοτε το επιμαχο αρθρο που δεσποζε ακριβως την στιγμη της καταρρευσης (ισως αυτο να ενοχλησε την google),
    για την πρωτοβουλια της ΠΡΑΟΣ για ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ στις 24 Μαιου ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ απο το Σ.Τ.Ε.,
    και δεν υπαρχει πλεον σαν κειμενο.
    Μπορειτε παρακαλω να το επαναφερετε για να το δουν ολοι ??
    Για να βοηθησω (εχω σωσει την σελιδα) αρχιζει ως εξης:

    Η ΠΡΑΟΣ αφουγκραζόμενη την αγανάκτηση του κόσμου και το κοινό περί δικαίου αίσθημα που προσβάλλεται κατάφορα από την αυταρχική επιβολή του ΑΜΚΑ, ο οποίος εν’ολίγοις παραμένει σταθερός και αμετάβλητος και προσδιορίζει για πάντα ένα φυσικό πρόσωπο, αφού έψαξε και βρήκε ικανό και καταξιωμένο δικηγόρο , προσέφυγε στο Σ.τ.Ε. ζητώντας τι άλλο; Το μέχρι σήμερα αυτονόητο. Ποιό δηλαδή; Να αναγνωριστούν και στους δύσμοιρους και πολύπαθους έλληνες τα δικαιώματα του... αδέσποτου σκύλου.


    Δηλαδή όπως ο αδέσποτος σκύλος έχει το φυσικό δικαίωμα να δικαιωθεί αν κάποιος τον κακοποιήσει αναίτια στο δρόμο μόνο και μόνο επειδή είναι σκύλος χωρίς να διαθέτει ΑΜΚΑ έτσι και ο δύστυχος (τώρα πια...) έλληνας να επαναποκτήσει το φυσικό του δικαίωμα να δικαιωθεί (και μαζί με αυτό και κάποια άλλα δικαιώματα που τα παραθέτουμε πιο κάτω) κ.τ.λ. χωρίς να διαθέτει ΑΜΚΑ.
    .............................................
    Είναι βέβαια δύσκολο να αναπτύξουμε όλοι τη επιχειρηματολογία που αναπτύσσεται στην προσφυγή στα πλαίσια ενός άρθρου μπορούμε όμως με συντομία να αναφέρουμε τα άρθρα και τις διεθνείς συμβάσεις που παραβιάζονται από τον νόμο αυτό:
    1. Παραβιάζεται το άρθρο 20, παρ.1 του Συντάγματος. Καθένας έχει το δικαίωμα στην παροχή έννομης προστασίας από τα δικαστήρια και μπορεί να αναπτύξει σε αυτά τις σκέψεις του ή συμφέροντα του όπως ο νόμος ορίζει.
    2. Παραβίαση άρθρου 6, παρ. 1 και άρθρου 13 της ΕΣΔΑ.
    3. Παραβίαση άρθρου 17 του Συντάγματος περί ιδιοκτησίας.
    4. Παραβίαση άρθρου 1 πρώτου πρόσθετου πρωτοκόλλου της ΕΣΔΑ. Ουδείς δύναται να στερηθεί της περιουσίας του.
    5. Παραβίαση άρθρου 2 παρ. 1 του Συντάγματος. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του προσώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας.
    6. Παραβίαση άρθρου 3, παρ.1 και 13, παρ. 1 του Συντάγματος. Περί επικρατούσας θρησκείας.
    7. Παραβίαση άρθρου 5 παρ. 1 και 5 του Συντάγματος περί ελεύθερης ανάπτυξης της πρωσοπικότητος.
    8. Παραβίαση άρθρου 9 παρ. 1 και 2 της ΕΣΔΑ. Περί ελευθερίας σκέψεως συνειδήσεως και θρησκείας.
    9. Παραβίαση άρθρου 8, παρ. 1 και 2 της ΕΣΔΑ. Περί σεβασμού της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής.
    10. Παραβίαση άρθρου 1 της ΕΣΔΑ. Περί νόμων οι οποίοι έρχονται σε αυθεία αντίθεση με διατάξεις διεθνών συμβάσεων.
    11. Παραβίαση άρθρου 9Α του Συντάγματος. Περί προστασίας από τη συλλογή επεξεργασία και χρήση ιδίως με ηλεκτρονικά μέσα προσωπικών δεδομένων.
    Όλα τα παραπάνω αλλά και όλες οι διοικητικές πράξεις που έχουν εκδοθεί σε εφαρμογή του νόμου του ΑΜΚΑ έχουν συγκεντρωθεί στη δικογραφία και προσβάλλονται. Η υπόθεση αυτή θα συζητηθεί στο Σ.τ.Ε. την Τρίτη 24/05/2011. Επειδή πολλοί συνάνθρωποί μας βρίσκονται σε απόγνωση σε σχέση με τον ΑΜΚΑ και απειλούνται από διάφορες υπηρεσίες ότι θα τους κοπούν επιδόματα και άλλα τέτοια για αυτό αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε την ενέργεια αυτή και να τους ζητήσουμε να κάνουν ακόμα λίγο υπομονή να δούμε τι θα πει και το Σ.τ.Ε. και μετά θα πράξουμε αναλόγως.
    Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι αν δικαιωθούμε ο νόμος του ΑΜΚΑ θα ακυρωθεί.


    ΠΗΓΗ

    http://orthodox-watch.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ διαπίστωσα "άρνηση" της Google να εμφανίσει τη ιστοσελίδα σας, αν και το επιχείρησα πολλές φορές, το διάστημα στο οποίο αναφέρεστε...
    Δεν εκπλήσσομαι, μάλλον θεωρώ αναμενόμενο, κάποια στιγμή να "χάσουμε την επικοινωνία μαζί σας".
    Γιαυτό, έσπευσα να "εισάγω στα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ" την ηλεκτρονική διεύθυνση που μας δώσατε.
    Ανεξαρτήτως αν η συγκεκριμένη "δυσλειτουργία" ήταν εσκεμμένη ή όχι, προσωπικά δηλώνω ότι τελευταία, δυσκολεύομαι αρκετά και να "κατεβάσω" την ιστοσελίδα του Ο.Π., αλλά και να αποστείλω σχόλια... ΤΥΧΑΙΟ; ΜΑΚΑΡΙ!!!
    "Κατερίνα"
    Υ.Γ. Στην Υπηρεσία μου έχουν "κόψει" τελευταία ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, πράγμα που πριν από 1-2 μήνες δεν συνέβαινε! Αντίθετα, έχουν αφήσει ελεύθερη πρόσβαση στην, πάσης φύσεως, προπαγάνδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι κάποιες αναρτήσεις χάθηκαν μιας και για να επαναφέρουν το σύστημα, όπου είχε γίνει data corruption, το γύρισαν στο τελευταίο backup που ειχε γίνει σχεδόν ένα 24ωρο πριν. Οπότε όλες οι αναρτήσεις που έγιναν απο την ώρα του συμβάντος, και για 24 ώρες πριν, είχαν χαθεί προσωρινά. Για αυτό και για 20 και πλέον ώρες ήταν σε read-only το blogspot, δηλαδή υπήρχε μόνο δυνατότητα ανάγνωσης, μέχρι να διορθώσουν το πρόβλημα. Παρόλο που είπαν οτι σταδιακά οτι θα επαναφέρουν όλες τις χαμένες αναρτήσεις το συντομότερο δυνατό, αυτό ίσως πάρει λίγο χρόνο μιας και επηρρεάστηκαν δεκάδες χιλιάδες blogs σε όλο τον κόσμο, και όχι μόνο το Ορθόδοξο Παρατηρηρίο, οπότε δεν υπήρξε καμία απόπειρα φίμωσης, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση, απλά ήταν η κακιά η ώρα που λέμε...Το συγκεκριμένο άρθρο επαναδημοσιεύτηκε πάντως ήδη οπότε όλα καλά...
    http://orthodox-watch.blogspot.com/2011/05/24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις