Το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, "απάντησε" στο περιεχόμενο του ψηφίσματος της τελευταίας συγκέντρωσής μας εναντίον της Κάρτα του Πολίτη


Πρίν απο λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 2 Μαϊου 2011, το αρμόδιο στην Ελλάδα "επιτελείο" της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης,δηλαδή το Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, "απάντησε" στην  αναφορά που είχε καταθέσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο βουλευτής της Β΄ Εκλ. Περιφ. Πειραιά της ΝΔ  κ. Αναστάσιος Νεράντζης, σχετικά με το περιεχόμενο του ψηφίσματος της τελευταίας συγκέντρωσης στο Πεδίον του Άρεως εναντίον της Κάρτας του Πολίτη.

Να θυμίσουμε μόνο,ότι στις 27 Μαρτίου  2011,μετά το πέρας της συγκέντρωσης στο Πεδίον του Άρεως και την πορεία προς την Βουλή, που πραγματοποίησαν οι 120.000 Αντιρρησίες Ορθόδοξης Συνείδησης, εναντίον της Κάρτας του Πολίτη και της μισάνθρωπης άρα και αντίχριστης ηλεκτρονικής δικτατορίας της "Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης", διάβαστηκε ψήφισμα το οποίο αφού εγκρίθηκε απο το σύνολο του πλήθους των συγκεντρωμένων, παραδόθηκε και τυπικά στην Βουλή των Ελλήνων.

Όπως ήταν αναμενόμενο  το  "επιτελείο" της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης δεν απάντησε  επι της ουσίας σε τίποτα απολύτως και αρκέσθηκε απλώς  στις γνωστές  άνευ αξίας  και επιχειρημάτων  "διαβεβαιώσεις", διαφημίζοντας  ταυτοχρόνως τα οφέλη  της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της Κάρτας του Πολίτη  δηλαδή  του ηλεκτρονικού φακελώματος και της  διαχείρισης της ελευθερίας των πολιτών απο "γνωστά" και άγνωστα κέντρα εξουσίας.
 
Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Βουλευτή κ. Αναστάσιο Νεράντζη, ο οποίος  ακούγοντας τις φωνές μας, έπραξε όπως ορίζει η δημοκρατία  και το Σύνταγμα.

Ευχόμαστε το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν και όλοι όσοι εκ των συναδέλφων του,δεν θέλουν να δούν τον Ελληνικό λαό αλυσοδεμένο στα δεσμά της επερχόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης (Global Governance),την οποία διακαώς επιθυμεί να δεί τόσο ο σημερινός πρωθυπουργός ,όσο και πολλοί άλλοι εκ των εκλεγμένων "αντιπροσώπων" μας.

Ευχαριστούμε τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής των Αγίων Αυγουστίνου , Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ (http://www.freemonks.gr/) Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Μουλατσιώτη και όλους τους εν Χριστώ αδελφούς μας Μοναχούς της Ιεράς Μονής,που μας έστειλαν την απάντηση του Υπ. Εσωτερικών την οποία και σας παραθέτουμε πιο κάτω:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Πιο κάτω σας παραθέτουμε αυτούσια μια απο τις σχετικές με την συγκέντρωση αναρτήσεις μας (28 Μαρτίου 2011)στην οποία περιέχεται και το ψήφισμα που κατατέθηκε στην Βουλή των Ελλήνων:
Η χθεσινή  μεγάλη σε συμμετοχή και  γεμάτη παλμό συγκέντρωση  στο πεδίο του  Άρεως, μπορεί να καταγράφτηκε  στα  μισθωμένα  απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων  ΜΜΕ  ως  μια συγκέντρωση  μερικών  ...χιλιάδων  που  διαδήλωσαν κατά της Κάρτας του Πολίτη, όμως  τα επιτελεία  του κ. Ραγκούση  και  όσοι  έχουν ή θα έπρεπε να έχουν σχέση  με αυτό το  μείζον ζήτημα, είναι βέβαιο  ότι έχουν ανησυχήσει.


Περίμεναν  ότι μετά  την  συγκέντρωση  στο Σύνταγμα  τον περασμένο Φεβρουάριο, και την  σχετική  προπαγάνδα  τόσο απο τα ΜΜΕ όσο και απο  μερικούς   οπαδούς  του εφησυχασμού και της  αποκοίμισης, ο αγώνας  εναντίον αυτής της πρωτοφανούς δικτατορίας  θα είχε αποσυσπειρωθεί και θα τα πράγματα θα είχαν εκτονωθεί σε τέτοιο βαθμό  που ναμπορούν να μιλούν  για   "γραφικές διαμαρτυρίες" κάποιων "φανατικών" που φοβούνται τον αντίχριστο  κλπ.

Με την χθεσινή συγκέντρωση  κατεδείχθη   για άλλη μια φορά, ότι   οι  Έλληνες πολίτες όχι μόνο συσπειρώνονται ακόμα περισσότερο   στον αγώνα  κατά του νέου  "ηλεκτρονικού ολοκληρωτισμού"  αλλά και ότι έχουν  αντιληφθεί  πως  οι Ορθόδοξες αντιρρήσεις  κατά του  τυραννικού αυτού συστήματος  "εξυπηρέτησης", δεν  εστιάζονται   στον αντίχριστο  ή στο  666 , που έτσι κι αλλιώς   η "νέα παγκόσμια τυραννία"  θα χρησιμοποιεί  ως σύμβολο εξουσίας , αλλά στο άμεσο αποτέλεσμα  που θα προκύψει  απο  τις  εφαρμογές της ηλεκτρονικής  διακυβέρνησης, με  κυριώτερη  αυτήν της Κάρτας του Πολίτη.

Και το αποτέλεσμα  δεν θα είναι  άλλο παρά  το τέλος της ιδιωτικότητας και των  ατομικών  δικαιωμάτων   και  η εγκαθίδρυση ενός  ολοκληρωτικού καθεστώτος.
Ενός  καθεστώτος  που όμοιό του δεν έχει  υπάρξει  στο παρελθόν  και  που  υπο το πρόσχημα  μιας δήθεν "κοινωνικής εξυπηρέτησης" και μιας  ...ευνομίας ,στα πρότυπα φυσικά  της Νέας Τάξης Πραγμάτων , θα   καταγράφει  τα πάντα  για τους πάντες και θα   διαχειρίζεται την  ελευθερία μας.


Αυτό  είναι και το σημείο αιχμής  των Ορθόδοξων  αντιρρήσεών μας και όχι ο  "φόβος του ατιχρίστου" όπως ψευδώς ισχυρίζονται  κάποιοι   κατά τα άλλα "Ορθόδοξοι". 


Δεν  έχουν  αντιληφθεί  οι δυστυχείς ότι  το να υπερασπίζεσαι  το μεγαλύτερο δώρο του Θεού στον άνθρωπο  δηλαδή την ελευθερία , προϋποθέτει   ανδρεία ,λεβεντιά   και Ορθόδοξο  μαχητικό φρόνημα   και δεν μπορεί  εκ των πραγμάτων να περιέχει κανενός είδους φόβο.

Δεν μιλήσαμε  ποτέ για  τον αντίχριστο  αφού κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έλθει.
Μιλήσαμε όμως και μιλούμε για  εκείνες τις  εξουσίες που θέλουν  να εξουσιάσουν τον κόσμο  με αντίχριστο τρόπο  εκτελώντας  μισάνθρωπες εντολές. 

Μιλήσαμε  για εκείνους   οι οποίοι στο όνομα  της "ευνομίας" , του "νέου πατριωτισμού", της  "επανίδρυσης του κράτους" και φυσικά της   "παγκόσμιας διακυβέρνησης" (we need a global gonernance fast and now), σχεδιάζουν να μετατρέψουν την  χώρα μας  σε  μια  "ασφαλή" πτέρυγα  μιας παγκόσμιας φυλακής και τους Έλληνες πολίτες  σε  καταγεγραμμένους και πιστοποιημένους  κρατούμενους.

Το να λέμε λοιπόν ότι είμαστε ετοιμοι να βρεθούμε ακόμα και  στο περιθώριο , να μείνουμε χωρίς δουλειά , χωρίς  ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς απολύτως καμία   κοινωνική ή κρατική παροχή, επειδή θα αρνηθούμε  να καταγραφούμε και να  μαρκαριστούμε  σαν κρατούμενοι, αποτελεί δείγμα  δειλίας , φοβίας  ή  θρησκευτικού φανατισμού;


Είναι  "φοβικός" ή  "φονταμενταλιστής" κάποιος που   αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα  του Μακρυγιάννη , του Παπουλάκου, του Γέροντος  Παϊσίου, των  εκατοντάδων χιλιάδων   Εθνομαρτύρων και Ιερομαρτύρων  του γένους μας  και που αρνείται  να  γίνει  το "γιουσουφάκι " της Νέας Τάξης Πραγμάτων  ή να  "συμμεριστεί" το όραμα του   Έλληνα πρωθυπουργού για μια  "παγκόσμια διακυβέρνηση εδώ και τώρα";


Στην ιστορία του  τόπου μας , την οποία με λύσσα πολεμούν  όλοι οι εντολοδόχοι   αυτής  της άγνωστης  πλήν  αναδυόμενης  και  ημιορατής  "παγκόσμιας κυβέρνησης", έχουν καταγραφεί   οι αγώνες  του ελληνικού λαού  και της Ορθοδοξίας  όπως έχει  καταγραφεί και μάλιστα  με μελανά χρώματα  ο πολιτικός και ...θρησκευτικός  "ρεαλισμός" των  "νενέκων" κάθε εποχής.


Στις  25 Μαρτίου  του 1838 , ο Αθηναϊκός λαός  δείχνοντας ανυπακοή στις εντολές του  Όθωνα και των  τότε "τροϊκανών",  γιόρτασε την μνήμη  της εθενεγερτηρίου επανάστασης του ΄21 , παρέλασε στους δρόμους της Αθήνας και το δειλινό  με χιλιάδες λαδοφάναρα και κεράκια σχημάτισε στον λόφο του Λυκαβηττού  ένα τεράστιο  "Εν τούτω Νίκα".


Στις 27 Μαρτίου  του  2011  Έλληνες  πολίτες απο όλη την Ελλάδα  έστειλαν  το ίδιο μήνυμα στον  σημερινό Όθωνα και τους  ξένους "αντιβασιλείς" :
 "ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ"

27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Σχόλια

  1. μηπως ξερουν τι να απαντησουν ,το νομοσχεδιο να περασουν τα ακουσουν το μπραβο απο τα αφεντικα τους και τιποτε αλλο. Ουτε οι ιδιοι ξερουν τι κανουν,εντολες παιρνουν εντολες εκτελουν.Πραγματικα ειναι απλες ανεγκεφαλες μαριονετες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέγοντας μετά ΚΕΠ εποχή λέει ότι οι υπάλληλοι των ΚΕΠ πολύ απλά θα χάσουν τη δουλειά τους;
    Λέγοντας "για όσους πολίτες επιθυμούν" εννοεί ότι θα είναι προαιρετική η κάρτα του πολίτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις