Η Κάρτα Αποδείξεων προχωράει με βήμα ταχύ: Εκδόθηκε η σχετική Υπουργική Απόφαση που προέβλεπε ο Ν.3943/2011



Διαβάστε κατωτέρω το νέο φορολογικό νομοσχέδιο (Ν.3943/2011). Στο άρθρο 29 προβλέπεται η δημιουργία της Κάρτας Αποδείξεων. Με αυτό το άρθρο προβλέπεται επίσης η έκδοση Υπουργικών Αποφάσεων προκειμένου να συγκεκριμενοποιηθούν οι λεπτομέρειες της Κάρτας Αποδείξεων. 

Στο πλαίσιο των προβλέψεων του συγκεκριμένου άρθρου εκδόθηκε Υπουργική Απόφαση για την Κάρτα Αποδείξεων. Διαβάστε κι αυτήν κατωτέρω.

Το σχέδιο λοιπόν προχωρά και η Κάρτα Αποδείξεων θα εκδοθεί.

Όπως όμως γνωρίζουμε η Κάρτα Αποδείξεων θα ενσωματωθεί στην Κάρτα του Πολίτη. Κατά συνέπεια βλέποντας να υλοποιείται η Κάρτα Αποδείξεων (ή Κάρτα Αγορών ή Φοροκάρτα) βλέπουμε να υλοποιείται ένα τμήμα της Κάρτας του Πολίτη. 

Ταυτόχρονα είδαμε να ψηφίζεται ο νόμος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (η Ηλεκτρονική Υποδομή με την οποία επικοινωνεί η Κάρτα του Πολίτη). 

Τα κομμάτια του παζλ της Κάρτας του Πολίτη μπαίνουν στην θέση τους σιγά-σιγά και δεν αντιδρά κανείς!


Ν.3943/2011. Διαβάστε το άρθρο 29:

Κάρτα Αποδείξεων - Υπουργική Απόφαση:



http://id-ont.blogspot.com

Σχόλια

  1. πρεπει να πεισθει ο κοσμος να μην τη παραλαβει για να δουν οι κυβερνωντες τι θα συμβει αν εκδοσουν καρτα του πολιτη,πρεπει οι αντιστασεις μας να μεγαλωσουν τωρα ,καντε ενημερωση στον κοσμο ,ολοι και ο καθενας απο την πλευρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η λερναια υδρα αρχιζει να βγαζει ενα ενα τα κεφαλια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63107283

    Μετά έχουμε εμείς σειρά...

    Ωραία όλα αυτά που γράφετε και καλά θα ήταν να υπήρχε ευαισθητοποίηση από τα θεσμικά όργανα αλλά τελικά τι θα κάνουμε όταν ψηφιστεί ο νόμος; Δεν θα παραλάβουμε καμία κάρτα; Τι να κάνει αυτός που αρνείται να παραλάβει εκτός από το να υποστεί τις συνέπειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις