O TEMPORA ! O MORES !

Ω καιροί ! Ω ήθη!
Δεν είναι  μόνο η  κατάρρευση της οικονομίας που  χαρακτηρίζει την σημερινή Ελλάδα, δεν είναι ότι  κάποιοι  "Έλληνες" έκαναν το πάν για να κηλιδώσουν την εθνική μας αξιοπρέπεια  και να μας κάνουν  τον περίγελο του κόσμου.
Το σημαντικώτερο όλων  είναι ότι  η φυσική συνέχεια των προηγουμένων  κοσμικών εξουσιών, δηλαδή  η σημερινή κυβέρνηση, για χάρη  της παγκόσμιας ηλεκτρονικής  διακυβέρνησης και της Κάρτας του Πολίτη, πετάει στα σκουπίδια  τις  αξίες της  Ορθόδοξης πίστης, της δημοκρατίας και  της ελευθερίας, που ήταν  ανέκαθεν  το  απαραίτητο οξυγόνο του έθνους μας.
Αυτοί που χρόνια τώρα προσπαθούσαν να μας μεταδώσουν κάθε  είδους νεοεποχήτικο  ιό και που εν πολλοίς  μας κατέστησαν   ασθενείς και πνευματικά ταλαίπωρους, έρχονται σήμερα σαν "μεσσίες"  με το "φάρμακο"  στα χέρια  δήθεν για να μας "θεραπεύσουν".Οι ίδιοι που  έχτισαν  την αταξία και το  "μπάχαλο, μιλούν σήμερα για "ευνομία"  και "τάξη".

Ποιά όμως "ευνομία" και ποιά "τάξη";

Δεν θέλουν απλώς να υπακούσουμε , να γίνουμε  εξωτερικά πειθαρχημένοι σκλάβοι.
Θέλουν μέσω της  εκούσιας  απεμπόλησης του Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας, να  παραδώσουμε και τo αυτεξούσιό  μας στα χέρια και τις ορέξεις τους.
Τότε και μόνο τότε  θα μπορεί να "ευδοκιμήσει"  η παγκόσμια  τυραννία, όταν δηλαδή  θα έχουμε στερηθεί  την ικανότητα να επιλέξουμε  το πως θα σωθούμε.
Αυτή, για μας τους Ορθόδοξους  χριστιανούς, είναι η αρχή της αποστασίας.

Αυτήν  λοιπόν την  "θεραπεία" που θέλει να επιβάλλει ο   Έλληνας  Ορθόδοξος (;) πρωθυπουργός στο λαό του ,  την απέρριψε  ο ομόλογός του  Άγγλος  πρωθυπουργός, θεωρώντας την επικίνδυνη  και άχρηστη  για τον  βρετανικό λαό.

Εκεί δυστυχώς καταντήσαμε, να παίρνουμε  μαθήματα  δημοκρατίας και ελευθερίας απο ένα κράτος  το οποίο κατά την  ιστορική του διαδρομή  ουδέποτε αναγνώρισε  ως   παγκόσμια  αγαθά  αυτές τις δύο αξίες,τις οποίες  θεωρούσε  ως "προνόμια"  μόνο των υπηκόων  της Βρετανικής αυτοκρατορίας.

Τα μνημόνια , οι κάθε είδους οικονομικές εξαρτήσεις, ακόμα και οι εθνικές δοκιμασίες, έχουν  σχεδόν πάντα μια ημερομηνία λήξης, έστω και  αν επι του παρόντος  αυτή  φαίνεται να  βρίσκεται στο  ...απώτερο μέλλον. 
Όμως, η  εθνοκτόνα και λαοκτόνα επιβολή μιας   ηλεκτρονικής δικτατορίας , έτσι όπως έχει  σχεδιαστεί και εφαρμόζεται απο την  Νέα Τάξη Πραγμάτων , δεν  θα έχει ημερομηνία λήξης  αλλά απλώς στάδια μετασχηματισμού  προς το χειρότερο.

Είναι λοιπόν απαραίτητο  όσο ποτέ άλλοτε να  διδαχτούμε απο το παράδειγμα των Βρετανών  και να αντισταθούμε, διότι άλλο είναι να  αισθανόμαστε  την  οσμή του Άδη και άλλο να ζούμε μέσα σε αυτόν.

Πιό κάτω παραθέτουμε  ένα  video που "ανέβασε" το φιλικό μας ιστολόγιο http://id-ont.blogspot.com/   και στο  οποίο μπορείτε  να δείτε αφ΄ενός το ελληνικό "Ναι " στην Κάρτα του Πολίτη  και αφ΄ετέρου το Βρετανικό "όχι" του Άγγλου  πρωθυπουργού , όπως αυτό κατεγράφη  τον περασμένο Μάρτιο κατά την διάρκεια δημόσιας ομιλίας του.

Σχόλια

  1. Κάρτα του Πολίτη: Ψηφιοποίηση του Ανθρώπινου Γένους (;)
    http://toixo-toixo.blogspot.com/2011/04/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέο ωράριο στο Δημόσιο και ηλεκτρονικές συναλλαγές

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=62979257

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις