BLUE SKY TV - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Το Μ.Σάββατο στο κανάλι BLUE SKY και στην εκπομπή "Η ώρα των Βετεράνων" ο κος Νίκος Αργυρόπουλος με τους καλεσμένους του κο Στάθη Αδαμόπουλο οικονομολόγο-εκπαιδευτικό και π. Βασίλειο Κοκολάκη θεολόγο-φιλόλογο, ανέλυσαν διεξοδικά το θέμα παρουσιάζοντας τα κοινωνικά και πνευματικά προβλήματα που αναφύονται με την Κάρτα του Πολίτη.
Η φωνή του "όχλου των θρησκευομένων" (φράση  που χρησιμοποίησε ο π. Βασίλειος Βολουδάκης  για εκείνους που  εκφράζουν τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις τους για την Κάρτα του Πολίτη)  όπως αυτή   ακούστηκε στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις  των Αθηνών , στις ημερίδες, στις ομιλίες  και στα εκατοντάδες άρθρα και ντοκουμενταρισμένα  δημοσιευμένα επιχειρήματα απο δεκάδες ιστότοπους, ακούστηκε για άλλη μια φορά  απο τον τηλεοπτικό σταθμό Blue sky.
Σας συνιστούμε να δείτε με προσοχή την εκπομπή:
Uploaded by  on 25 Apr 2011






 

Σχόλια

  1. Συμφωνώ πλήρως με τον τίτλο της είδησης.

    Πολύ ενημέρωση για θέματα που όλοι γνωρίζουμε ότι βρίσκονται στα χέρια των νεοεποχιτών.

    Ενα ΟΧΙ της Εκκλησίας. Δεν θα παραλάβουμε την κάρτα και η ιστορία τέλειωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Ανάσταση & Χρόνια πολλά σε σας και σε όλο τον κόσμο.
    Παρακολούθησα όλη την εκπομπή. Θα την χαρακτήριζα εκπληκτική (έχοντας κατά νου άλλες εκπομπές ή ομιλίες) γιατί ήταν πάρα πολύ αναλυτική και κατατοπιστική για τον κόσμο που δεν γνωρίζει. Εκπληκτικός ο κ.Αδαμόπουλος αλλά
    και ο π.Βασίλειος. Και επιτέλους, ένας δημοσιογράφος που άφηνε τους καλεσμένους στην
    εκπομπή, να πουν αυτά που ήθελαν να πουν.
    Πιστεύω ότι θα ήταν καλό & ωφέλιμο για τον πολύ κόσμο, αν θα μπορούσατε να βρείτε και να αναρτήσετε το βίντεο της εκπομπής.
    Καλή Ανάσταση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις ολοκλήρωσα την παρακολούθηση της εξαιρετικής εκπομπής του BLUE SKY γαι την ΚτΠ.
    Ο Π. Βασίλειος Κοκολάκης περιεκτικός και επικεντρώθηκε στο σημαντικότατο 13ο κεφάλαιο της Απόκάλυψης του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου.
    Ο κ. Στάθης Αδαμόπουλος, παρουσίασε με συμπυκνωμένο λόγο τις σπουδαιότερες πτυχές του φλέγοντος θέματος και μάλιστα "σφαιρικά". Με ένα λόγο, ΑΨΟΓΑ.
    Από τη συμμετοχή τηλεθεατών ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΤΗ ΔΙΨΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ.
    ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ φιλόξενων καναλιών, περιοδείες σε Ελληνικές πόλεις, δμοσιεύσεις κλπ. Ο κ. Αδαμόπουλος έδειξε μια σελίδα με ιστολόγια στα οποία μπορεί όποιος επιθυμεί να δηλώσει την άρνησή του για την ΚτΠ. Είναι όμως απαραίτητο να δοθεί και η δυνατότητα σε όσους δεν γνωρίζουν να χειρίζονται υπολογιστή ή δεν διαθέτουν, ή δεν έχουν γνωστούς να τους εξυπηρετήσουν ηλεκτρονικά, να δηλώσουν και αυτοί την άρνησή τους στην ΚτΠ.
    Κατά τα λοιπά, ο συντονιστής κ. Αργυρόπουλος, ευγενέστατος έδωσε "βήμα" ελεύθερο στους προσκεκλημένους του και παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον όσα ελέχθησαν. Ελπίζουμε, όπως υποσχέθηκε, να ακολουθήσουν και άλλες εκπομπές για την παρακολούθηση των εξελίξεων αλλά και για να ενημερώνονται όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας που ενδιαφέρονται να μάθουν "τι είναι αυτή η ΚτΠ και η περίφημη ηλεκτρονική διακυβέρνηση).
    'Κατερίνα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά ήταν εξαιρετική παρουσίαση.

    Ελπίζω κανείς πιστός χριστιανός να μην έχει πια αμφιβολίες για το θέμα αλλά ελπίζω ότι και η Ιεραρχία να κινηθεί αποφασιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλω πολυ να πειτε στο κ. Αδαμοπουλο οτι συμφωνα με τα αγγλο-ελληνικα λεξικα fiscal δεν σημαινει φυσικος αλλα οικονομικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στάθης Αδαμόπουλος
    Σας ευχαριστούμε για την καλοπροαίρετη υπόδειξη,όμως όπως αντιλαμβάνεσθε η "παρεξήγηση" οφείλεται σε λάθος προφορά της λέξης "physical" την οποία και εννοούσαμε.
    Επρόκειτο συνεπώς για ένα "σαρδάμ" της στιγμής όπως λένε στην τηλεοπτική γλώσσα.
    Για του λόγου μας το αληθές σας παραπέμπουμε στην 7η παράγραφο της παρακάτω πρωτότυπης δημοσίευσης στο περιεχόμενο της οποίας και αναφερθήκαμε:http://www.frost.com/prod/servlet/press-release.pag?docid=226328269.
    Με τιμή
    Στάθης Αδαμόπουλος -Οικονομολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγκχαρητηρια κυριε Αδαμοπουλε για την προσπαθεια που κανετε και στον bluesky για την δουλεια που κανετε αλλα το προβλημα ειναι οτι στον κοσμο τον απλο δεν υπαρχει ενημερωση.Σε οποιους μιλησα και γνωριζαν για την ΚτΠ δεχτηκαν ευχαριστως να υπογραψουν αλλα υπηρχαν και ανθρωποι που πρωτοι φορα ακουγαν τον ορο ΚτΠ,δεν πιανουν bluesky και τα μεγαλα πανελλαδικα δεν προβαλλουν αρκετως το θεμα.Θα παρακαλουσα τον Κο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ να βρεθει τροπος να ενημερωθει πιο εκτενεστερα για το θεμα μεσα φυλλαδιων ή ομιλιων,παρεπιπτωντος αυτο το ΙΝΚΑ δεν θα μπορουσε να μοιρασει φυλλαδια,ευχαριστω. Ζω στην περιοχη της ανατολικης Μακεδονιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κατοχική κυβέρνηση θέλει να αξιοποιήσει = πωλήσει τη δημόσια περιουσία και τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και στη συνέχεια να πωλήσει τους Έλληνες πολίτες προσφέροντας τη προσωπική τους ζωή στο πιάτο σε αθέατους χειριστές των βάσεων δεδομένων της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης με τον δορυφόρο Γαλιλαίο που είναι ήδη σε τροχιά και μπορεί να φωτογραφίζει - βιντεοσκοπεί τους κατόχους των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων (σύμφωνα με το βιβλίο η Ευθύνη της Επιλογής μας σελ 103) σε απόσταση πέντε μέχρι ενός μέτρου!
    Όταν οι πληροφορίες για κάθε μας κίνηση (που είμαστε, με ποιους, τι αγοράζουμε, το ιατρικό μας ιστορικό, ταυτότητα, ΑΦΜ, Διαβατήριο, Δίπλωμα οδήγησης) συγκεντρώνονται σε βάσεις δεδομένων οι οποίες μπορεί να βρίσκονται οπουδήποτε στο κόσμο και να είναι προσιτές από ανθρώπους που όχι μόνο δεν έχουν την αυτοσυνειδησία του Έλληνα ή την Ορθόδοξη Πίστη(εδώ ούτε οι κυβερνώντες τα έχουν αυτά) αλλά απεναντίας οραματίζονται μία παγκόσμια κυβέρνηση, ενώ παραμένουν αθέατοι και απρόσιτοι από εμάς, όπως και τα δεδομένα που μας αφορούν σε προσωπικό επίπεδο, με την δυνατότητα τροποποίησης όλων αυτών των πληροφοριών εν αγνοία μας, τότε πόσο διαφέρει αυτό από τη πώληση μας ως σκλάβους; Και αυτό προσπαθεί να το "νομιμοποιήσει" η κυβέρνηση όσο το δυνατό πιο αθόρυβα προκειμένου να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος αλλά να βρεθεί ένα πρωί δεμένος με τις αλυσίδες της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, Αγαπητοί μου αδελφοί.
    Πιστεύω πως θα συμφωνήσετε μαζί μου, ότι ο αγαπητός ΑΝΩΝΥΜΟΣ από την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας, μέσα σε λίγες γραμμές απευθύνει, με τρόπο που συγκλονίζει, έκκληση για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚτΠ.
    Στο πρώτο μου σχόλιο τόνισα κι εγώ, ότι αυτό διαπίστωσα από τα λίγα (λόγω περιορισμένου τηλεοπτικού χρόνου) τηλεφωνήματα που "βγήκαν στον αέρα της εκπομπής".
    ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΠΤΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.
    Σας το λέγω ενώπιον του Αναστάντος Χριστού μας, σας γράφω το σχόλιο αυτό ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΨΥΧΗΣ, ΜΕ ΙΚΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ... ΚΑΛΗ Η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ", ΑΛΛΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ; ΠΩΣ ANTEXEI NA ΣΙΩΠΑ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ (ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ) ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟΣΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ ΝΑ ΠΟΙΜΑΙΝΕΙ;
    Ίσως να γίνομαι αυστηρή, αλλά ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ. ΑΣ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;
    "Κατερίνα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις