BLUE SKY - Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (19.00) ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Το Μ.Σάββατο στο κανάλι BLUE SKY και στην εκπομπή "Η ώρα των Βετεράνων" ο κος Νίκος Αργυρόπουλος με τους καλεσμένους του, θα συζητήσουν το θέμα της Κάρτας του Πολίτη.
Η φωνή του "όχλου των θρησκευομένων" (φράση  που χρησιμοποίησε ο π. Βασίλειος Βολουδάκης  για εκείνους που  εκφράζουν τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις τους για την Κάρτα του Πολίτη)  όπως αυτή   ακούστηκε στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις  των Αθηνών , στις ημερίδες, στις ομιλίες  και στα εκατοντάδες άρθρα και ντοκουμενταρισμένα  δημοσιευμένα επιχειρήματα απο δεξάδες ιστότοπους, ελπίζουμε ότι θα ακουστεί  για άλλη μια φορά  απο τον τηλεοπτικό σταθμό Blue sky.
Συστήνουμε στους αναγνώστες μας το Μ.Σάββατο  στις 19.00 να παρακολουθήσουν στην εκπομπή "Η ώρα των Βετεράνων" το πολλά υποσχόμενο για την ενημέρωση του κοινού συζήτηση για την Κάρτα του Πολίτη.
Τo "Ορθόδοξο Παρατηρητήριο"  θα έχει ανάρτηση  μέ σύνδεση  στην διαδικτυακή μετάδοση  του τηλεοπτικού προγράμματος του Blue Sky  (http://www.blueskytv.gr/index.php/live-tv/ )

Μιας και αναφερθήκαμε στον απαξιωτικό χαρακτηρισμό μας ως "'όχλου θρησκευομένων ανθρώπων"  να σας υπενθυμίσουμε ότι ο π. Βασίλειος Βολουδάκης  που τον  χρησιμοποίησε εναντίον μας, ανήκει σε εκείνη την  μικρή  ευτυχώς  μερίδα των κληρικών , που θεωρούν  άνευ ουσίας  την συζήτηση για τους πνευματικούς κινδύνους και τις παγίδες που θέτει στο  πλήρωμα της  εκκλησίας  τόσο η   "ηλεκτρονική  διακυβέρνηση" ' όσο και η  "Κάρτα του Πολίτη".
Οι  αναγνώστες της  εφημερίδας "Ορθόδοξος Τύπος" στο Δ.Σ της οποίας  μετέχει  και ο π. Βασίλειος Βολουδάκης  θα  θυμούνται τα όσα έχει γράψει για την κάρτα του πολίτη  την οποία εν πολλοίς  την θεωρεί  μάλλον "αθώα".

Βλ. σχετικές  αναρτήσεις  :

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011
 
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις