Και μετά εμείς είμαστε οι "φοβικοί" η οι φανατικοί "τριεξαράκηδες" - Δείτε και φριξτε ( VIDEO)

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους π.χ δεν θεωρούν κακό το να βάζουν δίπλα στα εικονίσματα τις άπλυτες κάλτσες
Σημ: Η διαφήμιση αφορά σε ένα προϊόν του οποίου το μοντέλο ονομάζεται "beat" .Τώρα γιατί επεξεργάστηκαν έτσι την εικόνα ώστε το "b" να φαίνεται σαν "6" το ξέρουν μονάχα αυτοί και όσοι τέλος πάντων εχουν καλές σχέσεις με αυτό το σύμβολο.

Προσοχή ! Δεν δαιμονοποιούμε γενικά τον αριθμό 666 αλλά την σκόπιμη σημιεολογική του χρήση.Με απλά λόγια δενείμαστε εξ εκείνων που θα σκίσουν απο τα βιβλία τους την 666η σελίδα ,ούτε θα ξηλώσουν το τηλέφωνό τους αν αρχίζει η τελειώνει με το 666.Όμως σαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν θα γίνουμε άλαλοι όταν βλέπουμε τις σκοπούμενες χρήσεις ή διαφημίσεις του 666 με συμβολικό τρόπο.
Δείτε παρακάτω το  video της διαφήμισης:

Σχόλια

  1. Σχόλιο από "Νέα Πρωία":
    Προσέξατε ότι το νέο αυτό προϊόν beats (ρυθμικά χτυπήματα, αλλά και πλήγματα, δαρσίματα, επιβολές, νίκες, κλπ.) είναι αναγραμματισμός του beast (θηρίο); Τυχαίο; Δεν νομίζω.
    Όπως επίσης: Είναι οι σημειολογίες των beats και beast εντελώς άσχετες μεταξύ τους; Όχι βέβαια. Εξ ου και τα εξάρια... Ώστε να δένει καλά το "story" και να φυτευτεί στο υποσυνείδητο το πλήρες μήνυμα, χωρίς περιθώριο παρερμηνείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις