ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ :ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ..... (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΔΙΑΡΡΟΕΣ)

Εδώ και ημέρες είχαμε την πληροφορία   απο σοβαρώτατη  πηγή, ότι  είναι πολύ πιθανόν η   αναμενόμενη  "Κάρτα του Πολίτη" ενδεχομένως δεν  θα έχει ενσωματωμένο  microchip  τεχνολογίας RFID αλλά ένα απλό  κοινό  microchip.
Αν και επιμείναμε  να μάθουμε λεπτομέρειες για τις τεχνικές προδιαγραφές αυτής της νέας "εκδοχής"  της  Κάρτας του Πολίτη, δεν κατέστη αυτό δυνατόν.

Αν λοιπόν  έχουν  βάση  αυτά που μάθαμε  ως  "διαρροές εκ των έσω" , τότε  μπορούμε να μιλάμε  για έναν  εξυπνο επικοινωνιακό "ελιγμό" της κυβέρνησης , ο οποίος  προφανώς έχει διπλό στόχο:

1)Να κατευνάσει  τις αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι ,όπως απεδείχθη  ειδικά απο τον όγκο της  συγκέντρωσης  στο Πεδίον του Άρεως και  της πορείας  προς την Βουλή που ακολούθησε, αυξάνονται  με ρυθμό  γεωμετρικής μάλιστα προόδου.

2)Να  δημιουργήσει  την  εσφαλμένη  εντύπωση  ότι  τα μέχρι στιγμής  θεωρητικά ερείσματα των αντιδράσεων, βασίζονταν σε  ...υπερβολικές  εκτιμήσεις ή  ...παρανοήσεις.

Σύμφωνα με αυτό το  "σενάριο", η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης θα εστιαστεί πάνω στο ότι  το ενσωματωμένο   Microchip στην "Κάρτα του Πολίτη", δεν  θα  μπορεί παρά να έχει μειωμένο αριθμό δεδομένων   πράγμα που  κατά την γνωστή  προπαγάνδα  σημαίνει ότι θα είναι  "ακίνδυνο".

Δεν  θα επαναλάβουμε  επι του παρόντος, όσα έχουμε  γράψει για τις  τεχνολογικές εφαρμογές  της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, όμως  αυτό που θα πρέπει να επισημάνουμε   στους φίλους μας αναγνώστες , είναι ότι  σε καμία περίπτωση  δεν μπορούμε  να μιλάμε για  "ακίνδυνες" τεχνολογίες καταγραφής  δεδομένων, είτε πρόκειται για RFID microchip contact, είτε για RFID microchip contactless, είτε ακόμα και για  "απλά"  microchip, η μαγνητικές ταινίες (που θεωρούμε απίθανο να χρησιμοποιηθούν).

Αν σκεφτούμε   αυτά που η ίδια η κυβέρνηση έχει πεί ότι  θα σχετίζονται με την περίφημη  "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" σε συνδυασμό αφ΄ενός με την σαφή δήλωση του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ ότι στην "Κάρτα του Πολίτη" θα  υπάρχουν τα πάντα (!!!) και την  διαρκώς επαναλαμβανόμενη  "επιθυμία"  του για  "Παγκόσμια δIακυβέρνηση εδώ και τώρα"  ("We need a global governance fast and now"), τότε το μόνο που μπορούμε να  καταθέσουμε επιγραμματικά ως σχόλιο στην προαναφερθείσα  "διαρροή"  περί  "απλής και ακίνδυνης"  Κάρτας του Πολίτη  είναι αυτό που λέει ο σοφός Ελληνικός λαός σε τέτοιες περιπτώσεις : "Δεμένο σκυλί, πρόβατα δε φυλάει ".

Με απλά λόγια και χωρίς άλλα σχόλια προς το παρόν , δεν είναι δυνατόν να εχουν  σχεδιάσει μια ηλεκτρονική διακυβέρνηση η οποία  θα μπορεί  να βρεί ακόμα και στου "βοδιού το κέρατο"  την τρίχα απο τα μαλλιά μας.,και που θα χρησιμοποιεί  ένα "εργαλείο",  δηλαδή μια "Κάρτα του Πολίτη"  ..ακίνδυνη και χωρίς δυνατότητες.

Ακόμα όμως και να είναι  τεχνικά "υποδεέστερη" απο την "κάρτα του μετανάστη" η οποία αποδεδειγμένα   έχει ενσωματωμένο  RFID microchip, δηλαδή  ένα microchip το οποίο λειτουργεί -όπως έχουμε διεξοδικά αναλύσει σε άλλες αναρτήσεις - σαν  "πομποδέκτης"  ανταλλαγής  και καταγραφής δεδομένων, είναι βέβαιο ότι ακόμα και η "αθώα" της εκδοχή  θα  έχει αυτές τις προδιαγραφές  που θα εξασφαλίζουν  την  λειτουργικότητα   της   ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και την εξ αυτής διαχείριση  της ελευθερίας των πολιτών.

Κάποιος  φίλος σε σχετική  συζήτηση  που είχα μαζί του , μου είπε   επι λέξει:
"Αυτοί δεν το έχουν σε τίποτα να κυκλοφορήσουν μια ...τζούφια  κάρτα του πολίτη  για  ένα -δύο χρόνια , δηλαδή μια νέα   πλαστική ταυτότητα που δεν θα είναι όμως  ηλεκτρονική και δεν θα έχει  ούτε  απλό  microchip, μόνο και μόνο για να  αποδυναμώσουν    τις αντιρρήσεις , ωστε μετά  να  μοιράσουν  χωρίς εμπόδια την κανονική  Κάρτα του Πολίτη".

Αυτή βέβαια η θεωρία,  είναι   "τραβηγμένη απο τα μαλλιά"  μιας και δεν είναι δυνατόν να είναι  έτοιμοι  να  σπαταλήσουν  δισεκατομμύρια  για  αυτό το σύστημα,να έχουν  κατασκευάσει  τεράστιες υποδομές διασύνδεσης  δικτύων και στο τέλος να παράξουν ένα άχρηστο  για αυτούς  εργαλείο.

Όπως και νάχουν  τα πράγματα , αν δεν  αλλάξει ο  κεντρικός προσανατολισμός και η μισάνθρωπη άρα και αντίχριστη  φιλοσοφία της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης,  η  Κάρτα του Πολίτη και οι υπόλοιπες κάρτες ,  θα είναι χειροπέδες  είτε  διαθέτουν "κλειδαριά ασφαλείας"  είτε  "λουκέτο".

Το δίλημμα λοιπόν  δεν   είναι αν  προτιμώ να με κατασπαράξει  η αρκούδα ή να με καταπιεί ο κροκόδειλος, αλλά αν μπορώ να ζήσω  σαν άνθρωπος πλασμένος κατ΄εικόνα του Θεού σε μια  ανθρώπινη κοινωνία ,ή σαν  κρατούμενος σε μια ηλεκτρονική  φυλακή.

Σχόλια

  1. Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, Χαίρετε εν Κυρίω.
    Ελκυστικό "το τυρί", αλλά ακολουθεί "η φάκα".
    Και εξηγούμαι: Αρχικά, "για να πείσουν", ίσως και να μην εσωματώσουν στην ΚτΠ τσιπ RFID, αλλά απλό. Όμως, στη συνέχεια, θα αντικαταστήσουν ή θα αναβαθμίσουν (το πιθανότερο) τις κάρτες, όπως άλλωστε έχουν κάνει στις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες συναλλαγών οι Τράπεζες (αυτό το γνωρίζω πολύ καλά).
    Πλέον αυτού, εμείς, όπως πολύ ορθά επισημαίνετε, ως Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, εστιάζουμε "στη φιλοσοφία" της ΚτΠ, που δεν είναι άλλη, από την άμεση (ή σταδιακή - ΠΟΝΗΡΗ) ηλεκτρονική μας υποδούλωση στην παγκόσμια δικτατορία του Αντιχρίστου, με κλιμακούμενη (και τελικά οριστική) στέρηση της Ελευθερίας και του Αυτεξούσιου. Δηλαδή, η όλη τους προσπάθεια είναι η παράδοση των ΘΕΟΣΔΟΤΩΝ αυτών ΔΩΡΩΝ σε αλλότριες και αντίχριστες δυνάμεις, "αφού μας βάλουν στο λούκι", για να μας οδηγήσουν τελικά (με συμπληρωματικά - βελτιωτικά(!!!) νομοσχέδια για την ηλεκτρονική διαχείριση...),στην αποδοχή του αποτρόπαιου χαράγματος. Τότε, θα είναι από δύσκολο έως αδύνατο να αρνηθεί κανείς, ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ (μέσω της...αναβαθμισμένης ΚτΠ). ΘΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.
    ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΤΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚτΠ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.
    Σας ΙΚΕΤΕΥΩ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΝΟΥΜΕ και να κλείνουμε τα αυτιά μας στις αναξιόπιστες υποσχέσεις τους.
    Αν το θέμα ήταν "απλό", γιατί το... "ψιλοκοσκινίζουν" τόσο καιρό;
    Γιατί "σοφίζονται" διάφορα, προκειμένου να μας πείσουν; ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ(!!!), ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ" για την ΚτΠ και ό,τι άλλο αντίκειται στην Ορθόδοξη Πίστη μας.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑ, ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΕΚΕΙΝΟΥ, ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ. ΑΜΗΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΠΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,
    ΚΑ- ΤΑ- ΛΑ- ΒΕ- ΤΕ- ΤΟ- ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΩ, ΔΕΝ ΧΑΝΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΙΔΙ 666 ΤΟ ΜΟΥΛΟΧΤΟ, ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΕΞΟΤΕΡΟ,ΟΧΙ ΜΕΝΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΥ,ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις