Ο "Αθέατος κόσμος" της Κάρτας του πολίτη και της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" (Video απο την εκπομπή του Κ.Χαρδαβέλα)

Ο "κόσμος" της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης,  την οποία  θα υπηρετήσουμε όλοι σαν "επίστρατοι"  σε τάγματα εργασίας,  αν δεχτούμε  και παραλάβουμε   τις διάφορες ηλεκτρονικές  κάρτες - υβρίδια   (φοροκάρτα, κάρτα διοδίων, κάρτα υγείας , κάρτα  δημότη, κάρτα μαθητή , κάρτα  κτιρίου κλπ) και  φυσικά σαν  μαρκαρισμένοι σκλάβοι,  αν  παραλάβουμε  τελικά την   Κάρτα του Πολίτη, δεν θα μπορούσε να  περιγραφεί  καλύτερα παρά μόνο σε μια εκπομπή  με τον τίτλο "Αθέατος κόσμος".

Αυτόν τον "Αθέατο κόσμο" του νέου ολοκληρωτισμού της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προσπαθούμε και εμείς   να τον  κάνουμε  "θεατό" και ορατό  ώστε να αντιληφθούν  όλοι ότι δεν  πρόκειται για μια   απλή εφαρμογή των  τεχνολογικών επιτευγμάτων της ανθρώπινης σοφίας , που θα    βελτιώσει  π.χ τις συνθήκες ζωής των λαών ή έστω θα  δημιουργήσει  συνθήκες "ευνομίας" ή  "τάξης"  σε χώρες  όπου τα πολιτικά συστήματα  έκτιζαν επι χρόνια   ένα  οικονομικό , κοινωνικό, ηθικό  "μπάχαλο",  απολύτως όμως συμβατό  με τα πρότυπα  της "Νέας Εποχής".


Προϊόν της ανθρώπινης  σοφίας ήταν και η ανακάλυψη  της πυρηνικής σχάσης  και  η  διαχείριση της  πυρηνικής ενέργειας.Όμως   είδαμε ότι η χρήση  των επιστημονικών κατακτήσεων σε αυτόν τον τομέα  μετέτρεψαν τον πλανήτη  σε μια  "βόμβα" και  μερικά κράτη σε διαχειριστές  του "πυροκροτητή"  της  .
Σήμερα  οι  κατακτήσεις  στον χώρο της  τεχνολογίας της πληροφορικής  έχουν  παράξει  τα κατάλληλα "προϊόντα"  ώστε να μπορέσει  η "παγκόσμια κυβέρνηση" να ξεπεράσει το μεγαλύτερο εμπόδιο  στην  δημιουργία της  και αυτό δεν είναι άλλο απο την  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  ΤΗΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
Αν λοιπόν  καταφέρουν να  επιβάλλουν με  κάθε μέσον και τρόπο  την  "ηλεκτρονική  διακυβέρνηση" παντού, αμέσως θα έχουν μετατρέψει την  ελευθερία   σε ένα κεντρικά διαχειρίσιμο  στοιχείο,  το οποίο δεν  θα χαρακτηρίζει   ανθρώπινα πρόσωπα αλλά   αριθμοποιημένα   έμβια "τεμάχια"  με προκαθορισμένους ρόλους και μέλλον.
Αυτός είναι ο αληθινός  ρόλος  της  πολυδιαφημισμένης και  ελάχιστα  περιγραφόμενης  απο τις εξουσίες  "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης"  της οποίας ο κόσμος προς το παρόν  είναι "αθέατος".
Στην παρούσα ανάρτηση  θα   δείξουμε  την απόπειρα  του κ. Κ.Χαρδαβέλα να παρουσιάσει  μερικά στοιχεία απο αυτόν τον  αναδυόμενο   "Αθέατο κόσμο"  του οποίου  προς το παρόν αντιλαμβανόμαστε  μόνο την δυσώδη  οσμή .

Σχόλια

  1. αυτος ο Ορφανουδακης που ειναι αναπληρ.καθ.συνταγματικου δικαιου που ειναι υποστηρικτης της ΚτΠ ποιο πολλα ειναι τα εεεε που λεει παρα οι ανουσιες δικαιολογιες του υπερ της καρτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου πω εγω χαρδαβέλα γιατί δεν είναι άκυρο που συμπίπτει με το οικονομικό πρόβλημα! Και η απάντηση είναι για να γίνει το πιο σημαντικό θέμα, θεματάκι. Να μην δώσουμε σημασία στο γεγονός, ότι αφού πρώτα μας πήραν το μέλλον μας που έχουμε ως άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο σε τον οικονομικο πόλεμο, τώρα θέλουν να πάρουν και την αίωνια ζωή μας, πρώτα με την κάρτα για να κόψουν αντιδράσεις που λέμε και μετά με το τσιπ. Λες και πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας...εδώ τα περνάν στην αμερική μέσω τροπολογίας σε νόμο που αφορά την υγεία.Ουτε καν με ξεχωριστό ανεξάρτητο νόμο, δηλαδή να περάσει με ψιλά γράμματα! Αγωνιστείτε τώρα για να σώσουμε ότι μπορούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις