Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: "Ντρέπομαι που αναπνέω τον ίδιο αέρα με τον Καστανίδη"!

Με τη φράση 
"Ντρέπομαι ως Ορθόδοξος Επίσκοπος και ως Έλλην πολίτης που αναπνέω τον ίδιο αέρα και πατώ στα ίδια χώματα με τον κ. Καστανίδη" 
 
ο κ. Σεραφείμ  εξαπολύει επίθεση στον υπουργό δικαιοσύνης , για την ανάρτηση στο διαδίκτυο του προς δημόσια διαβούλευση σχεδίου Νόμου... "Για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου".
http://epirus-ellas.blogspot.com

Την οργή του ιεράρχη προκάλεσε το άρθρο 3 όπου επεκτείνει τη προστασία του Νόμου και σε ομάδες η πρόσωπα που δεν προσδιορίζονται μόνο με βάση την φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική η εθνοτική καταγωγή τους αλλά και τον γενετήσιο σεξουαλικό τους προσανατολισμό. 
Με ανακοίνωση του ο μητροπολίτης Πειραιώς μεταξύ άλλων επισημαίνει : 
"Όπως καλώς γνωρίζομε από την επιστήμη της εγκληματολογίας εν σχέσει προς το γενετήσιο ένστικτο υφίστανται δυστυχώς στην πεσμένη ανθρώπινη φύση εκτρωματικές ψυχοσωματικές εκπτώσεις, όπως η παιδοφιλία, η ομοφυλοφιλία, η...
νεκρολαγνεία και άλλες αποκρουστικές εκδηλώσεις ιδιαζόντως ειδεχθείς, που ευτελίζουν το ανθρώπινο πρόσωπο και χωματοποιούν την αθάνατον ψυχήν του. Είναι επομένως λογικό, δίκαιο, ηθικό να περιβάλλεται με πολιτειακό κύρος υπό το πρόσχημα της καταπολεμήσεως εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μια τέτοιου είδους εκτροπή της ανθρώπινης προσωπικότητος, επειδή το διατάσσουν οι γνωστοί διεθνείς κύκλοι που επιχειρούν την σαπροποίηση και αποδόμηση της ανθρώπινης κοινωνίας, ευτελίζοντας το τιμιώτατο ανθρώπινο πρόσωπο, που μόνο στην εκδίπλωση της υγιούς σεξουαλικότητός του μπορεί να ανεύρει την πληρότητα, την ελευθερία του και την αξιοπρέπειά του, στους οποίους διεθνείς κύκλους κλίνει ευλαβικά το γόνυ, όπως αποδεικνύεται, η σημερινή Κυβέρνηση;"

Ο Ιεράρχης εκφράζει ανοικτά την αμφισβήτηση του αν η 
  "Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει την εξουσιοδότηση από το εκλογικό σώμα να καταλύει τον αιώνιο και άφθιτο Νόμο του Δημιουργού του ανθρωπίνου προσώπου και να πριμοδοτή την παραφθορά της ανθρώπινης οντολογίας;" 
Και ο μητροπολίτης Σεραφείμ κλείνει με "ανάθεμα" προς τον κ. Καστανίδη: 
 
"Ντρέπομαι ως Ορθόδοξος Επίσκοπος και ως Έλλην πολίτης που αναπνέω τον ίδιο αέρα και πατώ στα ίδια χώματα με τον κ. Καστανίδη.
Και επειδή εκ των έργων του αποδεικνύεται ότι δεν πιστεύει στην κρίση του αιωνίου Θεού δημοσία του λέγω ότι θα θυμηθεί «σύντομα» τον ταπεινό μου λόγο όταν αναποδράστως, έκων άκων, όπως κάθε άνθρωπος, θα βρεθεί ενωπιόν Του αλλά θα είναι πολύ αργά γι’ αυτόν..."

Από το
eglimatikotita

Σχόλια

  1. Εύγε. Άξιος ο Μητροπολίτης, πάντα με ουσιαστικό λόγο. Με εκφράζουν απόλυτα οι θέσεις του. Πρέπει επιτέλους να πάρουμε θέση όλοι μας και να αντιδράσουμε στις προσπάθειες των εκπροσώπων της νέας τάξης πραγμάτων να μας υποδουλώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ καταντήσαμε! Να θέλουμε να ποινικοποιήσουμε όσους θα μιλούν για τον αμαρτωλό χαρακτήρα της ομοφυλοφιλίας, επειδή σε αυτό ακριβώς στοχεύει το σχέδιο Καστανιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Τ Ο Υ Θ Ε Ο Υ!!!!
    ΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις