ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ "ΚΑΡΤΑΣ - ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ" ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΟΜΗ ΕΝΤΑΣΗ

 
 ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ 
"ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΚΑΡΤΑ  
ΤΟΥ  "ΝΕΟΥ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ" 
ΤΗΣ  ...ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

  Υπογράφουμε και εκφράζουμε προς την Ιεραρχία και την Πολιτεία τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις μας όπως διατυπώθηκαν στην επιστολή του Π. Σαράντη Σαράντου (βλέπε ΕΔΩ) καθώς και στο  κείμενο της Πρωτοβουλίας Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης (βλέπε εδώ) 

ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ

 Λίγα σχόλια για τις υπογραφές  και τους δημοσιευθέντες  καταλόγους  όσων έχουν υπογράψει 
 
Κάποιοι νόμισαν ότι η  συλλογή υπογραφών   δεν συνέχίζεται ,ή  ότι ακολουθεί φθίνουσα πορεία.
Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι όχι μόνο δεν σταμάτησε  η συλλογή υπογραφών αλλά   συνεχίζουμε  αυτήν την πρωτοβουλία με μεγαλύτερη ακόμα  ένταση.
Όταν ξεκινήσαμε  αυτήν την συλλογή  κανείς  απο τους ανήκοντες στα  διάφορα "κέντρα λήψης αποφάσεων" δεν φανταζόταν, ότι  μέσα σε μερικούς μόνο  μήνες και χωρίς  καμία απολύτως  υποστήριξη  ή και προβολή απο  τα ΜΜΕ  ή απο φορείς θα φτάναμε  κοντά  στις  50.000 υπογραφές .
Ακόμα και εμείς δεν πιστεύαμε πως θα φτάσουμε στο σημείο να μην προλαβαίνουμε να  καταχωρούμε  σε ηλεκτρονική μορφή τα χιλιάδες έντυπα με υπογραφές που παραλαμβάνουμε   ταχυδρομικά.
Δόξα τω Θεώ   όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας  ενημερώνονται  για αυτήν την πρωτοβουλία μας και  με προθυμία,  είτε υπογράφουν  ηλεκτρονικά στο διαδίκτυο, είτε συμπληρώνουν και στέλνουν αρκετά απο τα  εκατοντάδες χιλιάδες έντυπα υπογραφών που έχουν διανεμηθεί σε όλη την Ελλάδα.
Είναι πολύ σημαντικό  να δείξουμε σε όλους  εκείνους που θέλουν  να μας επιβάλλουν  την ηλεκτρονική δικτατορία της Νέας Τάξης Πραγμάτων  ότι δεν είμαστε  λίγοι  και  περιθωριακοί  "φωνακλάδες" ,αλλά  τα εκατομμύρια  των Ελλήνων  που  έχουν Ορθόδοξη Συνείδηση και  που θα εκφράσουν την αντίστασή τους αρνούμενοι να παραλάβουν κάθε   πλαστική τους χειροπέδα.
Είμαστε  πολλοί   και για αυτό  μας  δίνουν πλέον σημασία  όμως  πρέπει να γίνουμε ακόμα περισσότεροι ώστε  η πίεσή μας στο σύστημα  να γίνει ακόμα πιο αισθητή στους "κρατούντες".
Στην Μ. Βρετανία  πολύ λιγότερες υπογραφές εξανάγκασαν την κυβέρνηση να αποσύρει την "κάρτα του πολίτη"  και να υποσχεθεί ότι θα καταστρέψει τις βάσεις δεδομένων που έιχε κατασκευάσει για να  "φακελώσει" τον Βρετανικό  λαό.Εμείς  θα μείνουμε άπραγοι και θα περιμένουμε μοιρολατρικά πότε θα μας  πάνε δεμένους πισθάγκωνα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της  παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης; 
Αν και  οι  κατάλογοι με τους υπογράψαντες  βρίσκονται στο θυγατρικό μας ιστολόγιο  http://orthodoxwatch-ypografes.blogspot.com/ , δημοσιεύουμε και  σε αυτή την ανάρτηση  τους συγκεντρωτικούς καταλόγους με τους αδελφούς  μας που  υπέγραψαν εναντίον  του νέου ολοκληρωτισμού  της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και των πλαστικών χειροπέδων  με τις οποίες θέλουν να μας δέσουν  (Κάρτα  του Πολίτη , κάρτα του δημότη , κάρτα του μετανάστη, καρτα  εργασίας , κάρτα  υγείας , φοροκάρτα κλπ).
Ο συνολικός αριθμός  των υπογραψάντων μέχρι σήμερα είναι   ασφαλώς μεγαλύτερος   απο αυτόν που δημοσιεύουμε στην παρούσα ανάρτηση  και αυτό διότι δεν  προλαβαίνουμε να  καταχωρούμε στον κεντρικό κατάλογο του "Όρθρου"  τις χιλιάδες των   υπογραφών που λαμβάνουμε σε  έντυπη μορφή ταχυδρομικά.
Άλλη μια σημαντική παρατήρηση είναι  ότι ο  συνολικός αριθμός που εμφανίζεται στους δημοσιοποιημένους καταλόγους είναι κατώτερος απο αυτόν που εμφανίζεται στην  διαδικτυακή σελίδα  του  "Όρθρου" δηλαδή στον χώρο που υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι υπογραφές και αυτό  διότι  δημοσιεύουμε πλέον τους καταλόγους  "καθαρούς" από διπλοεγγραφές  , λάθη,  κακόβουλα μηνύματα κ.λπ.

Κατάλογος κληρικών - μοναχών που έχουν υπογράψει. (772 άτομα - 17/02/2011)

 
Κατάλογος λαϊκών που έχουν υπογράψει. (44414 άτομα - 17/02/2011)
 

Σχόλια

  1. Υπάρχουν κάποιοι Επίσκοποι οι οποίοι είπαν να μην πάρουμε τις ηλεκτρονικές ταυτότητες. Συνεχίζουν σε αυτή τους τη τοποθέτηση; Αν ναι, τότε νομίζω θα ήταν καλό να τους προσεγγίσετε
    πχ εσείς που είσαστε μια οργανωμένη ομάδα πιστών μαζί με τον π Σαράντη Σαράντο και τον π Νεκτάριο Μουλατσιώτη, προκειμένου να συνεχίσουν να τονίζουν την αντίθεσή τους προς τη κάρτα του πολίτη ώστε να ενημερωθεί όσο το δυνατό περισσότερος κόσμος και να δράσει δυναμικά. Να βγουν οι Επίσκοποι και να αρχίσουν να λένε να μην παραλάβουμε καμία κάρτα. Αν δεν έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ ή υπάρχει κίνδυνος να καπελωθούν από τους δημοσιογράφους οι οποίοι μπορεί να οδηγήσουν τη συζήτηση εκεί που αυτοί επιθυμούν και όχι στην αλήθεια, ας χρησιμοποιήσουν οι Επίσκοποι τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει η Εκκλησία. Έχει ειπωθεί ότι αυτό τον μήνα θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τη κάρτα του πολίτη, οπότε πρέπει να κλιμακώσουμε την αντίδρασή μας, σίγουρα και με τη πορεία αλλά όχι μόνο με αυτή. Πριν λίγα χρόνια φώναζε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και μαζεύτηκαν 3,5 εκατομμύρια υπογραφές! Πού είναι τώρα αυτές που τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από τότε; Σε τηλεοπτικές - ραδιοφωνικές εκπομπές, σε φυλλάδια που εκδίδουν οι Μητροπόλεις, στη Φωνή Κυρίου, με μία εγκύκλιο ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ να μιλήσουν οι Επίσκοποι για το κίνδυνο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Προσωπικά θα ήθελα να μιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μεσογαίας λόγω της εμπειρίας του στη ΝΑSΑ γνωρίζοντας καλύτερα τις δυνατότητες της τεχνολογίας και τους κινδύνους που κρύβονται από την εξυπηρέτηση. Το ότι μία φορά μίλησαν αρνητικά και μετά σώπασαν με προβληματίζει μήπως κάνουν πίσω, μήπως άλλαξαν γνώμη... Ξέρω ότι σαφώς η Σύνοδος πρέπει να βγάλει απόφαση, όμως γιατί να τα περιμένουμε από τους άλλους, ο Αρχιεπίσκοπος μπορεί να έχει άλλη άποψη ή να περιμένει να ενημερωθεί ή οτιδήποτε άλλο. Όμως όλοι οι Επίσκοποι έχουν το ίδιο αξίωμα, ας μη περιμένουμε από την εκάστοτε ΔΙΣ να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, όσοι μπορούν ας φωνάξουν όσο είναι καιρός διότι εφόσον ψηφιστεί νόμος τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα...
    Ο Σεβασμιώτατος Πειραιώς που τόσες φορές μας έχει χαροποιήσει με τις δυναμικές του παρεμβάσεις, ας κάνει πάλι μία για τη κάρτα του πολίτη πιο τεκμηριωμένη έχοντας στη διάθεσή του τα στοιχεία που δημοσιεύεται εσείς αλλά και τα άλλα ιστολόγια που παρακολουθείται. Το καλύτερο θα ήταν να βγάλει απόφαση η Σύνοδος αλλά μπορεί ο Αρχιεπίσκοπος να μην θέλει ακόμη- άλλωστε υπάρχει ήδη εγκύκλιος από το 1997- η Σύνοδος έχει ασχοληθεί και έχει αποφασίσει ορθά. Αυτό όμως που επιβάλλεται να γίνει είναι η ενημέρωση - αφύπνιση του ορθοδόξου πληρώματος. Δεν ξέρω για το 666, ας εστιάσουμε στη παρακολούθηση, στη νομιμοποίηση της τράπεζας στη ζωή μας, στη διάθεση της προσωπικής μας ζωής από ανθρώπους οι οποίοι δεν θα ελέγχονται, δυνητικά από χάκερς, ότι δεν υπάρχει αυτό που λένε ασφάλεια στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, στη πορεία για αχρήματη κοινωνία και στην εμφύτευση τσιπ που ήδη εφαρμόζεται. Λέγεται Φωνή Λαού Οργή Θεού. Πού είναι τώρα η Φωνή του Λαού; Πιστεύω ότι αν εμείς κάνουμε ότι μπορούμε ανθρωπίνως, μα ότι μπορούμε δίχως να υπάρξει κάτι που μπορούσαμε να κάνουμε και δεν κάναμε, τότε θα μας βοηθήσει ο Θεός και το έλεός Του θα μας σκεπάσει ανατρέποντας τα σχέδια της Νέας Τάξης. Με δύο λόγια, να φανερώσουμε τη προαίρεση εκείνη που θα έλξει τη Χάρη του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις