Ο Σαράντης Καργάκος και ο Δημήτρης Νατσιός σπάνε την ηχομόνωση της "Νέας Εποχής" - Η αλήθεια για το ΄21 (Video)

Ο γνωστός και αγαπητός μας δάσκαλος απο το Κιλκίς Δημήτρης Νατσιός σε μία τηλεοπτική συνομιλία με τον αξιότιμο και αξιόλογο επιστήμονα της Ιστορίας και συγγραφέα  κ. Σαράντη Καργάκο, για την επανάσταση του 1821.
Τα επιχορηγούμενα απο τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ΜΜΕ ,φωνές σαν εκείνες του κ. Καργάκου και του κ. Νατσιού τις θεωρούν φυσικά αντικαθεστωτικές και άρα "επικίνδυνες" ,για αυτό δεν θα τις ακούσετε ποτέ απο τους "άμβωνες της Νέας Εποχής".
Όμως  ευτυχώς  ζούμε ακόμα  σε μια " Ελλάδα που  αντιστέκεται, σε μια  Ελλάδα που επιμένει και όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και πού πηγαίνει" και για αυτό οι φωνές αυτές  σπάνε  τηνηχομόνωση που  θέλουν να επιβάλλουν  οι κάθε είδους πεμπτοφαλαγγίτες.
Ευχαριστούμε και τους δύο κυρίους που μας χάρισαν σε αυτό το Video ένα μικρό δείγμα της πραγματικής γνώσης και της γνήσιας ιστορικής τεκμηρίωσης.
Ευχαριστούμε  επίσης και τον  αγαπητό  φίλο του http://ethniki-paideia.blogspot.com  που  μας ενημέρωσε  για αυτήν την  σπουδαία  τηλεοπτική συζήτηση- απάντηση στους  ημιμαθείς  προπαγανδιστές του εθνομηδενισμού και του Νεο-οθωμανισμού.
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις