Δημαρχείο Αμαρουσίου 20 Μαρτίου 18.30 - Εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου

Εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (20/3 6.30μμ)

Σχόλιο Ο.Π: 

Αυτά που θα διαβάσετε δεν  έχουν ημερομηνία λήξης και δεν  είναι λόγια "εθνικιστικής" προπαγάνδας ή μίσους, αλλά λόγια γραμμένα με αίμα απο την καρδιά ενός τίμιου ανθρώπου,  που αγωνίστηκε  και δεν  έβαλε στη ζυγαριά ούτε του κοσμικού αλλά και ούτε του "θεολογικού" ορθολογισμού  τα μαλάματα   της πίστης   και της  παράδοσής του.
Η παρουσία μας σε αυτήν την   εκδήλωση  θα είναι μια απάντηση  στον  Στρατηγό Μακρυγιάννη  ότι  δεν  χάσαμε ακόμα τον δρόμο μας και  ότι  τόσο εκείνος όσο και τα εκατομμύρια  των αγωνιστών , των Μαρτύρων και Ομολογητών  του χθές και του σήμερα  εξακολουθούν να είναι για μας οι μόνοι ασφαλείς οδοδείκτες.
Στρατηγού Μακρυγιάννη απομνημονεύματα
Πατρίδα να θυμάσαι εσύ αυτούς όπου, δια την τιμήν και την λευτερίαν σου, δεν λογάριασαν θάνατο και βάσανα. Κι’ αν εσύ τους λησμονήσεις, θα τους θυμηθούν οι πέτρες και τα χώματα, όπου έχυσαν αίματα και δάκρυα.

Θεέ, συχώρεσε τους παντίδους, που θέλουν να μας πάρουν τον αγέρα που αναπνέομεν και την τιμήν που με ντουφέκι και γιαταγάνι πήραμε. Εμείς το χρέος, το κατά δύναμιν, επράξαμεν. Και αυτοί βγήκαν σήμερον να προκόψουν την Πατρίδα. Μας γέμισαν φατρία και διχόνοιαν. Και την Πατρίδα δεν την θέλουν Μητέρα κοινή. Αμορόζα εις τα κρεβάτια τους την θέλουν. Γι’ αυτό περνούν και ρεθίζουν τον κόσμον με τέχνες και καμώματα. ...

... Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία , διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. 
 Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα.
Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον.
Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερα κακά από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ.ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίστα τουριστικών Πρακτορείων από διάφορες περιοχές της Ελλάδος που διοργανώνουν πούλμαν για την συγκέντρωση κατά της κάρτας του πολίτη που θα γίνει στις 27 Μαρτίου 2011 στο Πεδίον του Άρεως στην Αθήνα.


    Τρωγάδας TRAVEL
    (8ης Μαΐου, Ιστιαία Ευβοίας, τηλ. 22260 53370)

     
    Ζαφειρόπουλος TOURS
    (Καποδιστρίου 6, Αμαλιάδα, τηλ. 26220 23880)

     
    Γρομιτσάρης Σωτήρης TOURS
    (Χαρ. Τρικούπη 21 στο συντριβάνι, Αγρίνιο, τηλ. 26410 58314)


    Complete Travel
    Λαζαρίδου Άννα
    (Κατερίνη, τηλ. 23510 75907

    http://www.freemonks.gr/

    Αν ισχύουν αυτά να τα αναρτήσετε και εσείς για να ενημερωθεί ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άγιος γέροντας Μακρυγιάννης και άγιος είναι και ασκητής ήταν και προορατικός πολύ και διορατικός στα μέγιστα,το λυπητερό η Εκκλησία μας δεν τον αγιοκατέταξε,όμως στην συνείδησητων Ορθοδόξων είναι ΑΓΙΟΣ!!!Πολύ αξιόλογο το ιστολόγιο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις