Επιστολή των "Youtubers"



Ο.Π: 
Εξ αφορμής της χθεσινής  μας ανάρτησης  με τίτλο
"Λάθος πληροφόρηση ή σκοπιμότητα;" (βλ. εδώ).
οι συνδιοργανωτές  της προχθεσινής συγκέντρωσης, μας έστειλαν σήμερα την πιο κάτω  επιστολή.
Είχε προηγηθεί χθές,  ένα e-mail απ το εκκλησιαστικό πρακτορείο "Ρομφαία"  στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ  μας  "παρατηρούσαν" επειδή δήθεν βιαστήκαμε  να  καταγγείλουμε  την ανακρίβεια του ρεπορτάζ τους, ισχυριζόμενοι ότι επρόκειτο για ένα ...τυπογραφικό λάθος .
  





Η  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ YOUTUBERS

Θέλουμε να δηλώσουμε ότι συμφωνούμε απόλυτα με την παραπάνω δημοσίευση του Ορθόδοξου Παρατηρητηρίου (http://orthodox-watch.blogspot.com/2011/02/blog-post_07.html) ότι ο κόσμος που έδωσε το παρόν στην 2η συγκέντρωση δεν ανταποκρίθηκε μόνο στο κάλεσμα των Ελλήνων YouTubers, αλλά και στο κάλεσμα του Ορθ.Παρατηρητηρίου και ιδιαίτερα στο κάλεσμα του π. Σαράντη. Ωστόσο θέλουμε να συμπληρώσουμε στην παραπάνω δημοσίευση ότι ο κόσμος δεν ήταν εκεί μόνο προς ανταπόκριση οποιουδήποτε καλέσματος, αλλά γιατί θέλησε να εκφράσει ένα ηχηρό ΟΧΙ απέναντι στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Η ανακοίνωση αυτή λοιπόν της Ρομφαίας προφανώς είχε κάποιο στόχο, τον οποίο δε μπορούμε να γνωρίζουμε.

ΣΧOΛΙΟ  ΤΟΥ "Ο.Π":
Απαραίτητη διόρθωση σε  τυπογραφικό λάθος  της πιό πάνω επιστολής
Το "κάλεσμα"  ή όπως αναφέρεται στις  σχετικές ανακοινώσεις  η "πρόσκληση" , δεν έγινε απο   το "Ορθόδοξο Πρατηρητήριο"  αλλά απο την "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ  ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" μέλη της οποίας  εξ όσων γνωρίζουμε  είναι  Η  "ΠΡ.Α.Ο.Σ"  (Πρωτοβουλία Ατιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης)  και οι "YOUTUBERS".
Το  "Ορθόδοξο Παρατηρητήριο"  μαζί με τις "Αναβάσεις"   ήταν απλώς οι κύριοι διαδικτυακοί "αναμεταδότες"  αυτής της πρόσκλησης.
Φυσικά  αξίζουν συγχαρητηρίων  τα  δεκάδες   ιστολόγια και ιστοσελίδες τα οποία  έσπευσαν να συμπαρασταθούν  σε αυτόν τον αγώνα  ενημέρωσης  των Ελλήνων  για την προχθεσινή συγκέντρωση.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις