ΕΡΤ: Ντροπή σε όσους αποφάσισαν να μετατρέψουν την δημόσια τηλεόραση σε χυδαίο υβρίδιο του MEGA


 Εισαγωγικό σχόλιο Ο.Π
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι  τα πρωτεία  στην  βλάσφημη  και χυδαία συμπεριφορά  είχε  το  MEGAλο  της  παραπληροφόρησης και   της καθεστωτικής  προπαγάνδας  κανάλι.
Εδώ και λίγες εβδομάδες  οι  διορισμένοι  απο  την κυβέρνηση  γιάπηδες  και  εθνομηδενιστές κατέλαβαν κάμποσες  "καρέκλες"  στο Δ.Σ  της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Άρχισαν αμέσως   να εφαρμόζουν  με υπερβάλλοντα ζήλο κάθε  εντολή  της κατοχικής κυβέρνησηςκαι της  ξένης  "κομαντατούρας".Ήταν  λοιπόν  φυσικό, να  επιβάλλουν  μια  αλλαγή  στην  γενικότερη  φιλοσοφία του προγράμματος  της ΕΡΤ και  να εφαρμόσουν  άμεσα  τις εντολές της "Νέας Εποχής".Δεν  θα πούμε  βεβαίως ότι  μέχρι χθές όλα  πήγαιναν καλά και Άγια   στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ,ωστόσο μερικά πράγματα  ακολουθούσαν  μια πορεία που είχε χαραχτεί   εδώ και χρόνια και προσέδιδε στην  δημόσια ραδιοτηλεόραση  μια σοβαρότητα εστω και κατ΄επίφαση . 
Είναι αλήθεια  ότι στο παρελθόν  υπήρξαν και  στιγμές  κατα τις οποίες   τα "χρυσά παιδιά"  του ΠΑΣΟΚ , της ΝΔ, του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ  που είχαν  διορισθεί σε  διευθυντικές θέσεις, πέρασαν  τις αντιεκκλησιαστικές  και αντιχριστιανικές απόψεις  των εντολέων τους .
Θυμόμαστε π.χ ότι  ο τότε  γενικός  διευθυντής  της Ραδιοφωνίας  κ. Τζανετάκος , κατάργησε μετά απο  50 χρόνια  την μετάδοση  της  προσευχής κατά  την καθημερινή  πρωινή έναρξη και προσπάθησε  να καταργήσει  απο αυτήν και τον Εθνικό ύμνο, ενώ επι των ημερών του  είχε  καταργηθεί  για λίγο καιρό η  καθιερωμένη ραδιοφωνική μετάδοση της Κυριακάτικης  Θ.Λειτουργίας.
Ήταν βέβαια τότε  που  ο  κ. Τζανετάκος ήταν ακόμη  φίλος  του  "αλήστου  μνήμης"  πρωθυπουργού  Σημίτη ,τότε  δηλαδή που  ο Σταύρος  Θεοδωράκης  σαν  "κολητός" του  γνωστού εχθρού της εκκλησίας  τ.υπουργού δικαιοσύνης   Σταθόπουλου και  αδελφικός φίλος  του επίσης  τότε υπουργού  Γ.Παπανδρέου , έκανε καθημερινή  τηλεοπτική προπαγάνδα στην  εκπομπή  "πρωταγωνιστές"  υπερ της κατάργησης του  θρησκεύματος απο τις αστυνομικές ταυτότητες.
Και φτάσαμε στο σήμερα  όπου  μέσα σε αυτήν την οικονομική θύελλα και μετά απο τις τόσες οικονομικές πληγές που άφησε  στην ΕΡΤ   ο τέως  πρόεδρός της  και  "κολητός" του  τότε Νο1 της ΝΔ   υπουργού Ρουσόπουλου και νυν  διευθυντής  του ΣΚΑΪ  κ.Παναγόπουλος , βλέπαμε επί μέρες  στο  δημόσιο κανάλι να παίζεται συνεχώς  μια  διαφήμιση της επανόδου  της κ. Στάη  ως παρουσιάστριας  του  κεντρικού δελτίου ειδήσεων, με το σλόγκαν  μάλιστα : "Οι ειδήσεις επιστρέφουν  στην ΕΡΤ" .
Δυστυχώς το μόνο που επέστρεψε στην ΕΡΤ ήταν οι  υπουργοί  του καθεστώτος οι οποίοι μάλιστα  εδώ και ένα χρόνο είχαν γίνει αποκλειστικοί  "θαμώνες" του MEGA.
Μαζί με αυτούς  ήταν φυσικό να έλθει και   κάθε δυσώδης   οσμή  που αποπνέει αυτή  η κατοχική κυβέρνηση και υπο αυτήν την έννοια  ήταν αναμενόμενη   η ένταξη  στο  τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ  βλάσφημων και απαξιωτικών για την Ορθόδοξη Εκκλησία  αναφορών.
Ωστόσο είναι λάθος εξοργισμένοι να  συμμεριστούμε  αυτό που επιθυμεί ο κ. Παπακωνσταντίνου , δηλαδή να κλείσει  η ΕΡΤ. Αντιθέτως με κάθε   νόμιμο  τρόπο  πρέπει να  αναγκάσουμε  την διοίκηση  της  να  υπακούσει  στον  θεσμικό ρόλο  που πρέπει να έχει μια δημόσια  και λαϊκά επιχορηγούμενη ραδιοτηλεόραση.
Η ΕΡΤ  δεν ανήκει  σε μία  παρέα χρυσοκανθάρων , ούτε  είναι παράρτημα  της  Scientology ή κάποιας μασωνικής  στοάς.Η δημόσια ραδιοτηλεόραση  ανήκει σε όλους τους Έλληνες Πολίτες  οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία  είνα ι Χριστιανοί Ορθόδοξοι  και απαιτούν  απο αυτήν να σεβαστεί  τα  την πίστη  τους και  να  ανταποδώσει ως οφείλει  στους καταβάλλοντες  το αντίστοιχο  τέλος , ένα πρόγραμμα  που θα αναδεικνύει  τον πολιτισμό , τις διαχρονικές αξίες  του Έθνους μας και  θα τιμά την δημοκρατική  και  πολύπλευρη  ενημέρωση. 
Τα κάθε είδους σκουπίδια και  τοξικά απόβλητα  δεν είναι και δεν μπορούν να είναι  προϊόν   της ανταποδοτικής υποχρέωσης  της ΕΡΤ και η οποία  δεν έχει δικαίωμα  να  μεταμορφωθεί απο δημόσια ραδιοτηλεόραση σε  κρατική  ντουντούκα.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΕΣΡ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΣΡ
ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΕΙΤΑΙ :

1. ΕΡΤ ΑΕ
2. ΑΞ/ΜΟ Κο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

 14.2.2011

Περιήλθε σε γνώση μας το παρακάτω συνημμένο δημοσίευμα, για εκπομπή της ΕΡΤ  που μεταδόθηκε την 13.2.2011 ή 14.2.2011 που προσβάλει την ορθόδοξη χριστιανική μας πίστη διότι διακωμωδεί το Ιερό μυστήριο της Εξομολογήσης .
Επειδή σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα και τη κείμενη νομοθεσία η θρησκευτική συνείδηση τυγχάνει σεβασμού, είναι δε υποχρεωμένα τα όργανα της Ελληνικής Πολιτείας να διαφυλάσσουν την κάθε γνωστή θρησκεία, πολλώ δε μάλλον την επικρατούσα, από κάθε παράνομη προσβολή.

Επειδή το ΕΣΡ και όλες οι Αρχές είναι υποχρεωμένες να επιληφθούν , ανεξαρτήτως του τρόπου που περιήλθε σε γνώση τους το εν λόγω ζήτημα.

Υπενθυμίζουμε την αυξημένη ευαισθησία του ΕΣΡ (απόφαση 150/2007)  να.... επιβάλει σύσταση στον Ρ/Σ της Πειραικής Εκκλησίας, όταν  μετέδωσε ιστορικό κείμενο (συναξάρι) στο οποίο ο νεομάρτυρας βασανιζόμενος  από τους Τούρκους, μίλησε υποτιμητικά για την μουσουλμανική θρηκεία και ο εκφωνητής σχολιάσε απλώς τα λεγόμενά του.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ
και
ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΡΗΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Καλείται η ΕΡΤ ΑΕ να ζητήσει δημοσίως συγνώμη για την εκπομπή αυτή.
Καλείται άμεσα το ΕΣΡ να ασκήσει τα καθήκοντά βάσει του ΠΔ109/2010 άρθρο 27,  να ερευνήσει την παρακάτω περίπτωση ζητώντας αντίγραφα του προγράμματος από την ΕΡΤ ΑΕ  και να επιβάλλει κυρώσεις εναντίον του άνω Τ/Σ για την προσβολή της Χριστιανικής Ορθοδόξου πίστεως  για το παρακάτω παιδικό προγραμμα της .

Αν δεν επιληφθεί το ΕΣΡ ανάλογα, καλείται ο αξιοτ. κ. Εισαγγελέας του ΑΠ να ασκήσει δίωξη κατά των μελών του ΕΣΡ για παράβαση καθήκοντος .
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

παραθέτουμε το δημοσίευμα :


ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!!

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/02/blog-post_446.html

Σήμερα το πρωί άνοιξα μετά από πολύ καιρό την τηλεόραση και πέτυχα στην ΕΡΤ ένα "παιδικό" πρόγραμμα το όποιο με έκανε να "βγω από τα ρούχα μου". Είχε μια αλεπού ντυμένη παπά με το πετραχίλι κανονικά και "εξομολογούσε" τα άλλα ζώα!!! Πήγαινε κάθε ένα ζώο και έλεγε και καλά τις αμαρτίες του και η αλεπού - ιερέας τους έλεγε με.....
  πολύ αυστηρό ύφος την τιμώρια τους και ότι θα τους στείλει στο "πυρ το εξώτερον" !!! Το χειρότερο ήταν ότι άρχισαν να προσεύχονται τραγουδιστά κανονικά - ψαλμούς καθαρά κοροιδευτικά !!!
Με λίγα λόγια εμφάνισαν μια θρησκεία που τιμωρεί και τους στέλνει στην κόλαση όλους και τόλμησαν να αγγίξουν το ιερό μυστήριο της εξομολόγησης !!!

Ρε δεν παίζονται λέμε , δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα και όλα αυτά με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ χρήματα !!!! Γιάτι δεν το κάνουν αυτό και με άλλες "θρησκείες " ;;;; Αλλά ξέχασα οι άλλοι είναι οι κολλητοί τους και δεν κάνει να τους πειράζουμε .... Μόνο οργή τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω.......... Τα έχουν μαγαρίσει όλα , πρώτα την ιστορία μας ( βλέπε ΣΚΑΙ) , τώρα την θρησκεία μας την ίδια μας την ζωή ....


Προσέξτε τα παιδιά σας τι βλέπουν και τι ακούν τίποτα πια δεν είναι αθώο , η πλύση εγκεφάλου άρχισε , στο χέρι μας είναι να τα προστατέψουμε και να τους θυμίζουμε καθημερινά ότι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ !!


Το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω πια καμμία αντίδραση από αυτούς που κανονικά θα έπρεπε να μιλήσουν πχ Αρχιεπισκοπή μήπως πια δε μιλάμε για ένα σύνολο ιερέων -αντιπροσώπων του Χριστού αλλά καθαρά για δημοσίους υπαλλήλους;;;;;

Τι να πώ ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις