«Ναι» σε gay γάμους και gay pride στη Θεσσαλονίκη




Μία ανατρεπτική συνέντευξη που έχει ήδη πυροδοτήσει αντιδράσεις έδωσε στο περιοδικό Screw ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Με όραμά του να κάνει τη συμπρωτεύουσα gay friendly έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη «Νύμφη του Βορρά».

Ο νέος δήμαρχος μίλησε ανοιχτά για τα σχέδιά του να πάει… ένα βήμα μπροστά τη Θεσσαλονίκη, δηλώνοντας «ανοιχτός» στο να τελέσει γάµους µεταξύ ομοφύλων, ακόµα και να συναινέσει στη διοργάνωση γκέι παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.

Διευκρίνισε ωστόσο, ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτε που να αντιβαίνει στον νόμο.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε ήδη από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Βελόπουλο, ο οποίος χαρακτήρισε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης «γραφικό και επικίνδυνο».
 
Ο Μητροπολίτης Άνθιμος τι έχει να πει άραγε για όλα αυτά;

Σχόλια

  1. oxi oxi den exkoune tetia dikiomata me tipota pia giati theloune na mas alaksoune aytw pou eimaste kai o theos mas eplathe ton antra antra kai ti gineka epis gineka.....gia ti na iparxi tetia anomalia tha pesi fotia kai tha mas kapsi me tous alites pou ta lene kai marista dimosia kai akoune kai pedia alla pou na ntrepounte ayti den exkoune tipota mesa tous apolitous tipota einai robotakia tou eksa apodw.....brravo sas etsi na kanete kai sas perimeni i kolasi mixara ta katafernete.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και δική μου η ερώτηση!

    Τι έχει να πει ο Σεβασμιότατος;

    Επειδή ο κ. Μπουτάρης δεν έκρυψε ποτέ τις πεποιθήσεις του ούτε γι' αυτό το θέμα ούτε για οτιδήποτε άλλο.

    Αλλά η ερώτηση δεν μπορεί να περιοριστεί στο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.

    Αφορά όλους τους Θεσσαλονικείς. Αυτούς που ψήφισαν τον κ. Μπουτάρη αλλά και αυτούς που με την "τιμία" αποχή τους τους εγκατέστησαν στη δημαρχία.

    Τώρα;

    Τώρα "είναι αργά για δάκρυα Στέλλα", που λέγει και το τραγουδάκι.

    Και ο Μπουτάρης και ο Καμίνης και ο Γιωργάκης είναι εγκατεστημένοι στο πρωθυπουργικό Γραφείο και στις δημαρχίες των μεγαλύτερων δήμων της χώρας αντίστοιχα και ασχημονούν με κάθε τρόπο. "Ο έχω σοι δίδωμι!"

    Τι μένει να πούμε;

    Ο Θεός να βάλει το χέρι Του επειδή αν είναι να περιμένουμε να βγει κάτι καλό από τα δικά μας χέρια θα μείνουμε πολύ στο περίμενε.

    Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.

    Ψηφίσαμε τον Τουρκομπουτάρη δήμαρχο με την "τίμια" ψήφο μας και με την "τιμία" αποχή μας και περιμένουμε να κάνουμε προκοπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις