Θαυμάστε το ....Πατερικό φρόνημα του Μεγάλου Ιεροεξεταστή

Είναι η  τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε  με όσους επαναλαμβάνουν κακεκτύπως και εν υστερία  την  ερμηνεία του αξέχαστου Αυλωνίτη  ως προέδρου του  συλλόγου "Πνεύμα και ηθική".

Πριν λοιπόν καταφύγουμε σε κάθε νόμιμο μέσον  εναντίον  του  διαχειριστή  του "αποτειχισμένου"  ιστολογίου ο οποίος   κατ΄εξακολούθησιν  υβρίζει, συκοφαντεί και ψεύδεται  με μόνο στόχο τον διασυρμό και την  σπίλωση  της τιμής και της υπόληψης   εκείνων που  έκφράζουν διαφορετική απο την δική του αποψη, θα παραθέσουμε  απλώς  την σημερινή του απορία και  ακολούθως  αποσπάσματα απο αναρτήσεις   του ιστολογίου του  που απαντούν απο μόνες τους.

Πρέπει να τονίσουμε  επίσης ότι  μέχρι στιγμής  δεν είδαμε κανέναν απο όσους  κατέθεσαν "απαντήσεις" και επικριτικά  σχόλια  στο "Ορθόδοξο  Παρατηρητήριο" και  "τιμώνται" απο τον υβριστή  και συκοφάντη, να παρουσιάζουν   έστω και κατ΄ελάχιστον   "Ορθόδοξη  ευαισθησία" στις  ανοίκειες και συκοφαντικές επιθέσεις  εναντίον  των εν Χριστώ αδελφών τους.

Είναι  προφανές ότι οι μόνοι που χαμογελούν  απο ικανοποίηση  με όλα αυτά  τα γελοία  και συκοφαντικά   είναι  ο Υπουργός  Εσωτερικών και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης , και όλοι οι  δήθεν  κομματικοί   "καθαριστές"   του συστήματος,  απο το  οποίο  όμως   αναμένουν  τις ....διαβεβαιώσεις  του    για το άν   η Κάρτα του Πολίτη  και κάθε άλλη  χαφιεδοκάρτα  της  ηλεκτρονικής  δικτατορίας (διακυβέρνησης), θα  απειλήσει  το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας του  κατ΄εικόνα του Θεού  ανθρωπίνου προσώπου.

  Δεν θα σχολιάσουμε   τις ψευδολογίες  του "Μεγάλου αποτειχισμένου ιεροεξεταστή" διότι είναι τόσο χοντροκομένες  που καταρρέουν  απο μόνες τους.

Μια απλή επίσκεψη  στο ¨Ορθόδοξο Παρατηρητήριο"   θα πείσει και τον πιο κακοπροαίρετο   ότι όχι μόνο   ΔΕΝ αγνούμε τον λόγο των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας αλλά αντιθέτως  διαρκώς  επαναλαμβάνουμε ότι  δεν νοείται σωτηρία εντός της Εκκλησίας χωρίς την   απόλυτη τήρηση    της  ΑγιοΠατερικής μας παράδοσης , των Ιερών Κανόνων και  των αποφάσεων  των Αγίων Οικουμενικών Συνόδων.
Ισχυρίζεται  ο "θεολογίζων  δημόσιος κατήγορος"  ότι  λέιπει  ο Πατερικός λόγος απο  το ιστολόγιό μας.Ας διαβάσει πιο προσεκτικά   όλες τις αναρτήσεις στο  "Ορθόδοξο Παρατηρητήριο"  η πολύ περισσότερο στο αδελφικό μας ιστολόγιο  "Αναβάσεις" του οποίου  οι αδελφοί μας έχουν κυριολεκτικά "λειώσει" να δακτυλογραφούν  και να δημοσιεύουν  ΑγιοΠατερικά κείμενα , Βίους Αγίων  κλπ.

Απο εδώ και στο εξής  ο μόνος που αξίζει  πλέον να ασχοληθεί με αυτο το υβριστικό  και συκοφαντικό ιστολόγιο, είναι η δικαιοσύνη  στην οποία  αναγκαστικά  θα καταφύγουμε  για  δοθεί  ένα τέλος  σε αυτό  το  χυδαίο "γαϊτανάκι"  της σπίλωσης   της τιμής και της υπόληψης  τόσο  των θιγομένων  προσώπων   αλλά και της ίδιας της  Αγίας μας Εκκλησίας  της οποίας είμαστε μέλη.

Ο κάθε "αποτειχισμένος" μπορεί να ασκεί την κριτική του , να αναπτύσσει τα επιχειρήματά του, δεν έχει όμως κανένα απολύτως δικαίωμα  να  υβρίζει  ,να χυδαιολογεί και να εργάζεται  με μόνο σκοπό την φθορά της  Εκκλησίας  και του Ορθόδοξου φρονήματος  των μελών  της.

Δείτε λοιπόν  πως επενδύει τον  υβριστικό του λόγο ο  δήθεν  "Πατερικός"  πλην  όμως αποτειχισμένος Ιεροεξεταστής στον σημερινό  του  μονόλογο.
Θα παραθέσουμε  μόνο  την  "ρητορική " του ερώτηση  και αντι απαντήσεως   αποσπάσματα απο δικές του πάλι  αναρτήσεις:

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011
Τα 3εξάρικα....φαντάσματα επανήλθαν δριμύτερα...

(Σχόλιο "Ο.Π" : Αυτή είναι  φωτογραφία που επέλεξε  για την  αδελφοκτόνα κριτική του  ο  "ΑγιοΠατερικός"  ιεροεξεταστής .Αν  αυτη είναι μια "Χριστιανική"  επιλογή, τότε  δεν  μπορούμε  να φανταστούμε τι φωτογραφίες  θα επιλέξουν για  να επενδύσουν  την αντιχριστιανική τους  ρητορεία οι ορκισμένοι  εχθροί  της Αγίας  μας Εκκλησίας )


"Τα φαντάσματα, του υμνητού των μοιχεπιβατών παπαΣαράντου, του λεγομένου Ψευτορθόδοξου ...παρατηρητηρίου, επανήλθαν δριμύτερα και από περιωπής - τα δυστυχή!!! - γιά να μας πούν, ότι εμεις τα βρίζουμε και τα συκοφαντούμε.

Ποια; Τα ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.

Πού αλήθεια τους υβρίζουμε και τους συκοφαντούμε, αυτους τους ΑΦΑΝΕΙΣ και ΔΕΙΛΟΥΣ ή και τον γεροντα τους;..."

"Ο.Π": Η  καλύτερη απάντηση είναι τα πιο κάτω αποσπάσματα  απο τις δικές του αναρτήσεις


Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011
ΟΙ 3εξάρηδες δεν είναι απλά πλανεμένοι, αλλα είναι ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ


Eνας παπάς και όχι ενας ιερεύς του Θεού, αλλά ένας ρασοφορος παπάς, που ονομάζεται Ιωάννης Φωτόπουλος, έγραψε ένα φρικτο παραληρηματικο κατεβατό σαν απάντησι στο κειμενο του πατρος Βασίλειου Βολουδάκη «Σύ εἶ ὀ ἐρχόμενος ἤ ἕτερον προσδοκῶμεν;» καί ὑπότιτλο : «Ἐμεῖς περιμένουμε τόν Χριστόν ἤ τόν Ἀντίχριστον;» που και εμείς δημοσιεύσαμε στην ιστοσελιδα μας.

Εμείς δεν είναι δυνατόν να χάσουμε τον χρόνο μας για να ασχοληθούμε με αυτές τις ακατασχετες βλακωδεις ανοησιες του χασομερη ρασοφορου Φωτόπουλου εφαμιλλο τεκνο του 3εξαρη παπαΣαραντου.


Οσον αφορα την μελετη του αμοναχου περιπλανωμενου μοναχου Προδρομου αυτή εχει κονιορτοποιηθη κυριολεκτικα και εχει θρυματισθη εις τα εξ’ ων συνετεθη και κατεληξε εις ...επεα πτεροεντα…


Λοιπον; Τι λεγαμε; Θελετε να το πω;

Ε, λοιπον, θα το πω, γιατι εξαντλήθηκε με ολους αυτους η υπομονη μας.

Πιστευω ακραδαντα οτι ο 3εξαρης, φονταμενταλιστης, κατα τον Λαουρερ, ρασοφορος Φωτοπουλος και ο κάθε 3εξαρης, δεν είναι απλως πλανεμενος αλλα είναι ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ.


"Ο.Π":Δείτε τωρα  με πόση ευκολία  ο "Μέγας αποτειχισμένος Ιεροεξεταστής" "εξέβαλε τα δαιμόνια" απο τον  π. Ιωάννη Φωτόπουλο,  τον  οποίο βέβαια   εκτός απο "δαιμονισμένο" τον  αξιολόγησε  και ως  "χασομέρη" χωρίς μάλιστα να τον γνωρίζει όπως πιο κάτω ο ίδιος ομολογεί.
Να γιατί δεν πρόκειται να  ασχοληθούμε εμείς αλλά η δικαιοσύνη  με  αυτόν τον κύριο  που  δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει την διαφορά μεταξύ του  "Δεσπότη" και του Επισκόπου , του  "δάσκαλου με την  βέργα" και του  στοργικού  Ορθόδοξου ποιμένα και πνευματικού.



ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ,  ΕΠΑΙΝΟΣ...

Ο πατήρ Ιωαννης Φωτοπουλος που δημοσιευσε καποια φρικτα αντιεπιστημονικα κειμενα περι του μπαρκοουντ και του 666μας πηρε στο τηλεφωνο και διαμαρτυρηθηκε για τους χαρακτηρισμους που του αποδωσαμε εξ αιτιας του 666.

Δεν τον γνωριζουμε τον π. Ιωαννη Φωτοπουλο αλλα απο γνωστους ανθρωπους μαθαμε οτι ειναι ενας καλος κατα τα αλλα κληρικος και ενας πιστος πνευματικος ανθρωπος, αφου μαλιστα μαθαμε οτι εχει και εφτα παιδια.

Και αυτο το τελευταιο ιδαιτερα το τονιζουμε, το δεχομαστε και το εκτιμουμε.
Παρα την πικρα μας μαζι του, θαρραλεα θα του λεγαμε:
Μπραβο παλληκαρε πάτερ Ιωαννη, που γεννησες επτα παιδια μεσα στην σημερινη πορνοκοινωνια της διεστραμμενης γενεας μας.

Εμεις υποκλινομαστε μπροστα σε ολους τους ηρωες πολυτεκνους που χωρις να υπολογιζουν την γνωμη του κοσμου, τηρησαν τον νομο του Θεου και εφαρμοσαν το θελημα του.
Ετσι, λοιπον, και μονο που ο πατηρ Φωτοπουλος γεννησε επτα παιδια, για μας ειναι αξιοσεβαστος και του αξιζει καθε τιμη και καθε επαινος.

Και ανακαλουμε παραυτα και οσα του αποδωσαμε με προσωπικους χαρακτηρισμους, διοτι ο χαρακτηρισμος καταλαμβανει ολοκληρο τον ανθρωπο, ενω δεν ειναι αυτο σωστο, ενω τις καποιες συγκεκριμενες πραξεις μπορεις να τις κατηγορησης και να τις χαρακτηρισης και να αποδειξης τους χαρακτηρισμους σου και αυτο ειναι το σωστο.

Περαν αυτου ομως, εμας μας απασχολησε εντονα το ζητημα ολων οσοι επιμενουν πεισματικα να στηριζονται σε μια σκουπιδοεπιστημονικη αποψι ενος περιεργου καλογηρου της μονης Γρηγοριου του Αγιου Ορους;
Τι παθαμε με το Αγιον Ορος;
Δεχομαστε ασυζητητι ότι και να λενε, οτι και να ισχυριζονται οι μοναχοι, επι παντος του επιστητου;


"Ο.Π": Ζητούμε συγνώμη απο όλους τους αναγνώστες μας  για αυτές τις δύο αναρτήσεις - απαντήσεις  στις συκοφαντίες , τα  ψεύδη και τις ύβρεις ,όμως  η ενημέρωση  -για χάρη της οποίας υπάρχει αυτό  το ιστολόγιο - δεν αφορά μόνο  όσους  θέλουν ευθέως να μας επιβάλλουν τον αντίχριστο "νέο ολοκληρωτισμό" της ηλεκτρονικής  διακυβέρνησης και των καρτών της,  αλλά και εκείνους  που  θεωρούν αυτό το  επείγον και  μείζον γαι τους πιστούς   ζήτημα, ως έλασσον  με το οποίο  μορούμε να ασχοληθούμε  "χαλαρά" ...κάποια άλλη στιγμή.
Δηλαδή να περιμένουμε να μας κάψει  η "Νέα Τάξη Πραγμάτων " και η εντολοδόχος της  "Ελληνική " κυβέρνηση    και τότε να   με δεμένα πια τα χέρια,  να ψάξουμε  να βρούμε   κάποιο αναμένο καντήλι   για να  αλείψουμε  τις πληγές μας με  λάδι.
Αυτό που μας προτείνουν είναι  απο  κάθε άποψη ανήκουστο   και  ο φανατισμός με τον οποίο το υποστηρίζουν  καταντά  πλέον ύποπτος..


Σχόλια

  1. Μπράβο για την απάντηση σας!

    Ήταν κάτι που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό!

    Μόνο δεν συμφωνώ για την προσφυγή στην δικαιοσύνη, αρκεί ο λόγος μας να διαλύσεις τις συκοφαντίες. Να τους απαντάτε πιο συχνά γιατί πείθετε με τον λόγο σας και να αφήσετε την δικαιοσύνη. Θυμηθήτε ότι και εσείς το επικρίνατε όταν σας απείλησε ο Βολουδάκης Εμμανουήλ.

    ΚΑΝΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κ. Κατακουζηνέ.
    Υπάρχουν και όρια σε κάθε τι και ο διαχειριστής του υβριστικού ιστολογίου τα έχει ξεπεράσει προ πολλού.Το έγκλημά του δεν αφορά μια κακή στιγμή αλλά είναι διαρκές και προκαλεί τόση βλάβη όσο και μία τοξική διαρροή σε ένα ποτάμι που υδρεύει όλόκληρη πόλη.
    Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά μεταξύ της δίκαιης διαμαρτυρίας του κ.Μ. Βολουδάκη και της χυδαιότητας του υβριστή ιστολόγου.
    Στην περίπτωση της "προειδοποίησης" του κ. Μ Βολουδάκη δεν υπήρχε χυδαιότητα ,ύβρις ή συκοφαντία σε κείμενο του ιστολογίου μας αλλά ανακρίβειες σε σχόλιο ανώνυμου αναγνώστη οι οποίες κατά την γνώμη του θιγομένου προσέβαλαν την τίμή και την υπόληψή του.Η αντίδρασή μας ήταν άμεση και όχι μόνο διαγράψαμε το σχόλιο που δεν ελέγθηκε επαρκώς απο εμάς πριν δημοσιευθεί αλλά ευθέως υποστηρίξαμε το δίκαιο των συγκεκριμένων παραπόνων του κ. Μ. Βολουδάκη.
    Άλλο λοιπόν να δημοσιευθεί άπαξ , προσωρινά καιεκ παραδρομής ένα σχόλιο με ανακρίβειες ή υπαινιγμούς και άλλο να διατηρείς ένα ιστολόγιο στο οποίο διαρκώς και με φανατισμό υβρίζεις χυδαία , συκοφαντείς και σπιλώνεις την υπόληψη και την τιμή οσων διαφωνούν μαζί σου.
    Υπό τις παρούσες κρίσιμες για την πατρίδα μας και για τον πιστό λαό της συνθήκες, το διαρκές "έγκλημα" αυτού του "θεολογίζοντος" συκοφάντη είναι κυρίως εναντίον της Αγίας μας Εκκλησίας της οποίας όλοι εμείς που δεν δηλώνουμε "αποτειχισμένοι" είμαστε μέλη και εκτός των άλλων έχουμε Ιερή υποχρέωση να την υπερασπιστούμε απο ανήθικες και ανοίκειες επιθέσεις.
    Αυτός είναι και ο λόγος που απο το παρόν ιστολόγιο δεν μιλάμε μόνο για την υπ΄αριθμόν 1 απειλή ,που ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ είναι η άμεση επιβολή του "νέου ολοκληρωτισμού" της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αλλά και για κάθε απόπειρα "εκ των έσω" να αλλάξουν με το "έτσι θέλω" την επι χιλιάδες χρόνια Θεόπνευστη τάξη της Αγίας μας Εκκλησίας.
    Αυτός είναι και ό λόγος που σχεδόν μονότονα μιλάμε για δυνατότητα σωτηρίας μόνο εντός της Εκκλησίας και δια της τηρήσεως όλης της ΑγιοΠατερικής παράδοσης ,των Θεοπνεύστως συγγραφέντων Ιερών Κανόνων και αποφάσεων των Αγίων μας Οικουμενικών Συνόδων.Δεν είναι λοιπόν ένδειξη μίσους , εμπάθειας ή "φονταμενταλισμού" το να υπερασπίζεσαι ακόμα και μαχητικά ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ αυτά τα Ιερά και τα Όσια που μας άφησαν ως παρακαταθήκη οι Άγιοι Πατέρες , οι Μάρτυρες και οι Ομολογητές.Με υποκρισίες και ψευτοαγάπες δεν τιμάς την Κεφαλή της Εκκλησίας που είναι ο Σωτήρας και Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, αλλά συναινείς στον σκανδαλισμό και την παραπλάνηση των πιστών απο μερικούς που θέλουν να επιβάλλουν με "βατικάνειες" μεθόδους το δικό τους θέλημα και άποψη.Αυτό δεν είναι ούτε Θεολογία ,ούτε ασφαλώς υπακοή στον ΑγιοΠατερικό λόγο και παράδοση.
    Η μίξη των αμίκτων δυστυχώς δεν επιχειρείται μόνο απο τους οικουμενιστές και τους διαπλεκόμενους με αυτούς οπαδούς της μετανεωτερικής Θεολογίας , της λειτουργικής ανανέωσης κλπ, αλλά και απο μερικούς που χρησιμοποιούν κατά το δοκούν τους Ιερούς κανόνες και τον ΑγιοΠατερικό λόγο σε συνδυασμό με την χυδαιότητα και την ύβρη.
    Η οποιαδήποτε ανοχή σε αυτές τις απόπειρες παραπλάνησης και δολιοφθοράς του Ορθόδοξου φρονήματος, δεν είναι δείγμα χριστιανικής αγάπης αλλά προβολή μιας δημοσιοσχεσίτικης ψευτοαγάπης με ιδιοτελή κίνητρα και συμμετοχή σε αυτό το έγκλημα εναντίον του πιστού λαού της τάξης της Εκκλησίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εστειλα αυτή την απαντηση στο blog του κ Τσολογιάννη.

    κ. Οδυσέα τι πάθατε και φωνάζετε έτσι?
    1) Δεν βλέπετε ότι η πατρίδα μας είναι ματωμένη ο κόσμος είναι παγωμένος? Γιατί να μας δώσουν κάρτες μέσα σε αυτή την κατάσταση? Έχει καθιερωθεί ευρωπαϊκή ταυτότητα την οποία παίρνουν όλα τα μέλη της ΕΕ? Όχι... γιατί λοιπόν να μας σημαδέψουν εμάς με το ζόρι?
    2) Το barcode ean13 δεν θα είναι στις κάρτες του πολίτη (όπως λένε), αυτό όμως δεν σημαίνει οτι πρέπει να τις πάρουμε διότι διακυβεύεται η προσωπική μας ελευθερία, άσχετα με το 666. Δεν θέλουμε κάρτες λοιπόν όπως και ο γερμανικός και ο αγγλικός και άλλοι λαοί.... εάν έχετε κάποια διαφορετική άποψη δεν χρειάζεται να βρίζετε. Υποστηρίξτε απλά την άποψή σας.
    3)Με κατηγορείτε για την μοναχική μου βιωτή, ήρθα εδώ στο Ορος για να γίνω καλύτερος και με τις βρισιές σας με βοηθάτε, σας ευχαριστώ. Ελάτε να τα πούμε απο κοντά μια χαρά συνενοούμαστε τι εχετε παθει τελευταια;
    4)Το 666 ειναι στον ΕΑΝ13 εμέις δεν σχεδιάσαμε το barcode αυτό, ούτε γράψαμε στην αποκάλυψη για αυτό το νούμερο. Εάν εσας δεν σας ενοχλεί το 666 καποιους τους ενοχλεί διότι δεν ανέχονται να ποδοπατείται ο Χριστός και το Ευαγγέλιό Του.

    μ. Προδρομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί μου εν Χριστώ αδελφοί, Χαίρετε εν Κυρίω.
    Είναι προφανές, ότι πολλοί έχουν "ενοχληθεί" από τις Ορθόδοξες θέσεις του Ο.Π. ενάντια την Κάρτα του Πολίτη και τον ηλεκτρονικό ολοκληρωτισμό και, ιδιαίτερα, με τον Άξιο Π. Σαράντη Σαράντο, επειδή ο Κύριος με τη Θεία Του Φώτιση τον οδήγησε να "ξυπνήσει" εγκαίρως πολλούς από μας για τα, δολίως, επερχόμενα.
    Μαζί με τον Π. Σαράντη, εσείς που με το Ο.Π. ενημερώσατε και συνεχίζετε να ενημερώνετε νυχθημερόν τους ΟρΘόδοξους Χριστιανούς, δημοσιεύοντας ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ή ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ή ΘΕΣΕΙΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ κληρικών και λαϊκών, εφόσον διατυπώνονται με ευγένεια και σεβασμό προς όλους. Κάποιοι, λοιπόν, βλέποντας ότι μέχρι σήμερα έχουν γίνει 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ λαοσυνάξεις και προγραμματίζεται 3η, βλέποντας τη χθεσινή συγκέντρωση στο Αίγιο και, υπολογίζοντας, ότι ο Αγώνας των Ορθοδόξων Χριστιανών εναντίων του "ηλεκτρονικού φακελώματος" ολοένα και γιγαντώνεται, ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ "πώς αντιλαμβάνονται την πολιτισμένη αντιπαράθεση"... Δεν τους ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ να συνταχθούν με τις θέσεις του Ο.Π. και των Ορθοδόξων Αγωνιζομένων Κληρικών και Λαϊκών στα συγκεκριμένα θέματα. Ας κρατήσουν "τις δικές τους ερμηνείες", καθώς και το δηλητήριο που εμποτίζει το μελάνι τους.
    Εμείς, οι αναγνώστες και, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΠΙΣΤΟΙ "ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ, προσωπικά εγώ, ευγνωμωνώ ΕΚΕΙΝΟΝ που μου υπέδειξε μέσω Αξίου Κληρικού της Εκκλησίας μας, να επισκεφτώ το περασμένο καλοκαίρι το Ιστολόγιό σας!
    "Βρυχάται ως λέων", αδελφοί μου, γιατί ως αδιόρθωτος που είναι, φαντάστηκε ότι θα δράσει ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ, Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ! Ακόμα δεν έμαθε ΟΤΙ "ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ" και ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ "ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΑΣ" ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ;
    Με Εκτίμηση και εν Χριστώ Αγάπη,
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
    "Κατερίνα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις