Oι Τρείς Ιεράρχες πρότυπά μας! ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

"Ο.Π" :Μην μαςπαρεξηγήσετε που το ιστολόγιό μας συστήνει στους Ορθόδοξους εκπαιδευτικούς μας,να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες για τους μαθητές τους "πνευματικές συναλλαγές" με μια ξεχωριστή διαδικτυακή "Τράπεζα".
Αν λοιπόν είστε εκπαιδευτικός και θέλετε να κάνετε μερικές χρήσιμες  "επενδύσεις" που θα αποφέρουν σίγουρα πνευματικά κέρδη στους μαθητές σας, επισκεφθείτε την "Τράπεζα ιδεών" στην διεύθυνση:http://www.tideon.org/
 
_05
Oι Τρείς Ιεράρχες πρότυπά μας!
ΣΥΛΛΟΓΗ  ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ
Περιμένουμε ανάλογα και από όλους τους εκπαιδευτικούς ιστότοπους να τιμήσουν τους Αγίους τους !

Η εορτή των Τριών Ιεραρχών, που με τη διαχρονική διδασκαλία  και το παράδειγμά τους, εκτός των άλλων  νοηματοδοτούν και την Ελληνική Εκπαίδευση, κάθε χρόνο υποβαθμίζεται διαρκώς. Λίγοι είναι οι εκπαιδευτικοί και λίγα τα σχολεία που επιμένουν σε μια λαμπρή ανάδειξή τους. 
Η Ιστοσελίδα μας σε μια προσπάθεια να δώσει τον εορταστικό τόνο στην μεγάλη αυτή γιορτή της Παιδείας και της Εκκλησίας, συλλέγει διαρκώς υλικό για τους φιλότιμους εκπαιδευτικούς μας, που θέλουν να παρουσιάσουν κάτι σχετικό στο σχολείο τους. Τα περιεχόμενα θα ανανεώνονται διαρκώς, όσο μας το επιτρέπουν οι δυνατότητές μας.


Το συνολικό υλικό βρίσκεται στην παρακάτω δ/νση URL:
http://www.tideon.org/index.php?option=com_sectionex&view=category&id=15&Itemid=71#catid214

και ειδικά για τα πολυμέσα :
http://www.tideon.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1421:2010-01-26-00-37-03&catid=214:2010-01-25-00-05-31&Itemid=71
(θα πρέπει  για λόγους δεοντολογίας, όσοι  χρησιμοποιούν το άνω υλικό, να αναφέρουν ή να παραπέμπουν βιβλιογραφικά στον αρχικό δημιουργό του υλικού, όταν αυτός αναγράφεται).
 Τέλος, ας ελπίσουμε φέτος και οι σχετικοί εκπ/κοί ιστότοποι να δώσουν την πρέπουσα σημασία στην σπουδαιότατη αυτή γιορτή.

Σχόλια

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΑ ΒΑΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΗΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ....
    ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις