Ο Γέροντας Νεκτάριος μας καλεί στις επάλξεις του αγώνος

Αγαπητοί μου αδελφοί ως Ορθόδοξος Κληρικός και πνευματικός χιλιάδων ψυχών, σας προσκαλώ όλους να έλθετε στις Λαοσυνάξεις διαμαρτυρίας κατά της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, που η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η Νέα Εποχή θέλει να επιβάλλει στην Ελλάδα μας.

Πρέπει να δώσουμε στο κράτος και στην πολιτεία, ν’ αντιληφθεί ότι εμείς οι χριστιανοί δεν... διαμαρτυρόμαστε μόνο για επίγεια υλικά, αλλά και για ότι εμποδίζει  την σωτηρία της ψυχής μας και σε ότι την οδηγεί βήμα-βήμα προς την απώλεια.

Πρέπει να δώσουμε στην πολιτεία να αντιληφθεί ότι προτιμούμε την φυλακή, την εξορία, την πείνα, την διακοπή συντάξεων ή μισθών, παρά να δεχτούμε να υποκύψουμε ή να εισέλθουμε με την δική μας θέληση στο «Κράτος του Αντιχρίστου» που οι σύγχρονες κυβερνήσεις την Νέας Εποχής κτίζουν και ετοιμάζουν.



Εμείς ανήκουμε μόνο στον Χριστό μας και στην Βασιλεία Του και σε κανέναν άλλον.
Στην Αγγλία 20.000 λαού ανέτρεψαν τα σχέδιά της κυβέρνησής τους, ομοίως στην Γερμανία και την Ρουμανία, οι οποίες απέσυραν τελικά την ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη. Εμείς στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας πώς θα την δεχτούμε;

Γι’ αυτό η παρουσία όλων μας είναι αναγκαία και στις δυο Πανελλαδικές Συγκεντρώσεις για την ανατροπή των σχεδίων της Νέας Εποχής.

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:00 μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων, θα δώσουμε για μια φορά ακόμα την μαρτυρία μας κατά των σχεδίων της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της κάρτας του πολίτη.
Την συγκέντρωση αυτή διοργανώνει η «Συντονιστική Επιτροπή κατά της κάρτας του πολίτη».

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 27 Μαρτίου 2011 και ώρα 3:00 μ.μ. στο Πεδίον του Άρεως και ακολουθεί μεγαλειώδης πορεία κλήρου – μοναχών και λαού προς την Βουλή των Ελλήνων, όπου και θα δωθεί ψήφισμα.
Την συγκέντρωση αυτή διοργανώνει η «Πανελλήνια Κληρικολαϊκή Επιτροπή Αγώνος κατά της κάρτας του πολίτη».

Οι αγώνες όλων μας με την χάρη και την ευλογία του Θεού από το 1983 έως και σήμερα ανέτρεπαν τα σχέδια της εκάστοτε ελληνικής κυβερνήσεως, που προσπαθούσε με διαφόρους μεθόδους να επιβάλλει στο λαό την ηλεκτρονική ταυτότητα.

Στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας νικούν οι Άγιοί μας που πρεσβεύουν στον Κύριο της Δόξης υπέρ του Γένους μας.

Στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας νικά η Υπέρμαχος Στρατηγός, η Παναγία μας, ανατρέποντας τα σχέδια των εχθρών του Υιού της.

Στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας νικά η Εκκλησία μας και ο αρχηγός της πίστεώς μας Ιησούς Χριστός, που εξήλθε νικών και ίνα νικήσει.

Στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας μιλά και νικά ο Ουρανός όταν ο λαός μας μετανοεί και ζητά το έλεος του Τρισυποστάτου Θεού μας. Διότι σε Αυτόν και μόνον σε Αυτόν και σε κανέναν άλλον, ανήκει η Δόξα, η Τιμή, η Δύναμη, το Κράτος και η Προσκύνηση. Αυτόν τον Κύριον, Έλληνες, υμνείτε και υπερυψούτε εις πάντας τους αιώνας. Αμήν.

Σας αναμένω όλους σας στις Πανελλαδικές Συγκεντρώσεις κρατώντας στα χέρια σας ελληνικές Σημαίες που έχουν επάνω τους τον Τίμιο Σταυρό, σύμβολο θυσίας και νίκης.

Μετά πατρικών ευχών
Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης
Τρίκορφο Φωκίδος 7/1/2011

Σχόλια

  1. πρεπει να παμε ολοι οσοι μπορουμε δεν θα μας δοθουν πολλες ευκαιριες.μην μενουμε στα σπιτια μας προσπαθωντας οι αλλοι να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα. μονο ενωμενοικαι με τη βοηθεια του Θεου θα νικησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εντυπωσιακή πορεία να κάνουμε τι νομίζετε ότι θα αλλάξει; Θα μας αφήσουν να "εκτονωθούμε" με τις πορείες και μετά θα πουν, τώρα η κάρτα του πολίτη είναι νόμος του κράτους και όποιος δεν την παίρνει είναι παράνομος και δεν θα μπορεί να επιβιώσει. Ακόμη και αν προβληθεί από τα ΜΜΕ η πορεία τι θα πει η κυβέρνηση ότι ο λαός δεν θέλει τη κάρτα από τη στιγμή που εκτελεί με θρησκευτική ευλάβεια τα σχέδια των Σιωνιστών για να δέσουν χειροπόδαρα τους Έλληνες; Τουλάχιστον το 90% των σχολίων της δημόσιας διαβούλευσης ήταν κατά της κάρτας και αυτοί τρέχουν να την εφαρμόσουν (ώστε όλοι να την έχουμε παραλάβει πριν πέσει αυτή η κυβέρνηση)- η δημόσια διαβούλευση έτσι όπως εφαρμόζεται αποτελεί κοροϊδία για τη δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι μας με τη χάρη του Θεού. Όλοι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς όπως και δεκάδες χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας πιστεύουμε ότι ήλθε η ώρα να κάνουμε και κοσμικά το χρέος μας ως Έλληνες δημοκράτες Ορθόδοξοι ,προβάλλοντας την άρνησή μας να δεχτούμε την χαριστική βολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην εφαρμογή του σχεδίου της αποχριστιανοποίησης της Ελλάδας και της υποδούλωσης των Ελλήνων σε μία αντίχριστη δικτατορία.
    Δεν ξέρουμε άλλον δημοκρατικό τρόπο απο αυτόν της ειρηνικής διαμαρτυρίας και άλλον πνευματικό τρόπο απο αυτόν της προσευχής και της ενεργού συμμετοχής μας στα μυστήρια της Αγίας μας Εκκλησίας.
    Δεν είμαστε οι απελπισμένοι οπαδοί κάποιου υπο διάλυση πολιτικού κόμματος, αλλά τα ζωντανά μέλη της Εκκλησίας που έχει ως Κεφαλή της τον μοναδικό Μεσσία και Σωτήρα του κόσμου Ιησού Χριστό για την πίστη Του οποίου και θα αγωνισθούμε έχοντας την ισχυρή πεποίθηση και βεβαιότητα ότι δεν θα μας αφήσει τούτες τις δύσκολες ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σεβαστέ μου Γέροντα Νεκτάριε, ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ!
    Η αμαρτωλότητά του είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗ με την προτροπή σας να συμμετάσχουμε ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και, φυσικά, συμφωνώ με το Ο.Π. ότι έχουμε ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, ανεξάρτητα από το τι θα πράξει στη συνέχεια η πολιτεία. Εμείς "ουκ έχουμεν ώδε μέλλουσαν πόλιν, αλλά την μέλλουσαν επιζητούμεν" και Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από ΘΑΡΡΟΣ και ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ. Τυχόν υποχώρησή μας, δηλώνει ΔΕΙΛΙΑ και ΦΟΒΟ, που είναι ΑΝΤΙΘΕΤΑ στο ΠΝΕΥΜΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ, ΘΑΡΡΟΥΣ, ΠΑΡΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣ, που ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
    ΘΑΡΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΡΧΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ...
    "Ει ο Θεός μεθ ημών, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ"!!!
    Και ΤΩΡΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ (Ιεράρχες, κληρικούς, μοναχούς), ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚτΠ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Συγχωρέστε με, άγιοι Πατέρες, αλλά ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ... Γιατί διαφορετικά, εμείς οι λαϊκοί και οι ελάχιστοι κληρικοί και μοναχοί που κατεβαίνουμε στις πορείες, χαρακτηριζόμαστε "γραφικοί" και η πολιτεία "σηκώνει κεφάλι" με το επιχείρημα ότι "λίγοι περιθωριακοί και φανατικοί διαμαρτύρονται", η εκκλησία κρατά τις αποστάσεις της από αυτούς...
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΡΑΓΕ;
    Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ) "ΦΟΒΑΤΑΙ" ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!!
    Συγγνώμη, αλλά αυτά μου υπαγόρευσε ο πόνος της καρδιάς μου να γράψω...εγώ, το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ και ΠΡΩΤΑ Σ' ΕΜΕΝΑ..
    "Κατερίνα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις