Ο ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"


http://klassikoperiptosi.blogspot.com/
Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής Αντίχριστος. Αύτη γεννά την αδικίαν, αύτη τρέφει την κακουργίαν, αύτη φθείρη σώματα και ψυχάς.
Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη "Οι χαλασοχώρηδες"
Το ξεχασμένο αυτό έργο μου το θύμισε ένας κακός χρήστης στοχασμών μεγάλων ανδρών.Βλέπεις η έμπνευση συνήθως προέρχεται απο εκείνους που σαν τον Αυλωνίτη μιλούν για "πνεύμα και ηθική".
Όπως και να το δείς η ουσία των λόγων του Παπαδιαμάντη δεν αλλάζει.Η... πλουτοκρατία δεν έχει χρώμα ή κομματικό στέκι,είναι παρούσα παντού ,χρησιμοποιεί κάθε μέσο και οποιαδήποτε ρητορική ώστε να σκοτεινιάζει τον τόπο και να κρύβει τον ήλιο.Το πνεύμα της αποστασίας και της μισανθρωπίας είναι τα χαρακτηριστικά εκείνων που συνέδεσαν τη ζωή τους με τον πλουτισμό και την αποθήκευση λίπους στο σώμα και το νου.Κάτω απο τέτοιες συνθήκες ζωής η πορεία των πλουτοκρατών είναι προκαθορισμένη στο "καθ΄ομοίωσιν" με τον αντίχριστο.
Η πλουτοκρατία απέκτησε με τα χρόνια ιδεολογικά υπόβαθρα και πολύχρωμους φερετζέδες και έτσι έκρυψε το σιχαμερό της πρόσωπο απο τα ανυποψίαστα θύματά της.Η "Νέα Εποχή" δηλαδή η αντίχριστη κρεατομηχανή κάθε ανθρώπινης αξίας και υπόβαθρο στρατηγικό και ιδεολογικό της αναδυόμενης παγκόσμιας δικτατορίας,με σύμμαχο την πλουτοκρατία ,δημιούργησε τον αντιπερισπασμό της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και την ταραχής σε μια ήδη πληγωμένη και κατακερματισμένη ηθικά και κοινωνικά ανθρωπότητα για να ολοκληρωθεί το "πρελούδιο" του σχεδίου της ολοκληρωτικής υποδούλωσης του ανθρώπινου γένους.
Η πλουτοκρατία ,ο αντίχριστος δεν χρειάζεται πια την ιδεολογική παρακμή , την τυφλότητα του νού,την ηθική κατάπτωση των κοινωνιών,αυτά τα έχει ήδη εξασφαλίσει.
Αυτό που θέλουν οι "πρεσβευτές" του αντίχριστου είναι η υπογραφή μας.Ναι την υπογραφή μας. 
Σου λεει τόσο καιρό σε άφησα να ζείς και να χρησιμοποιείς τα δικά μου μέσα και τη δική μου φιλοσοφία .Ο καιρός που δοκίμαζες τέλειωσε ,ήλθε ο καιρός να υπογράψεις "το συμβόλαιο".Τώρα πρέπει με την συνειδητή ομολογία και υπογραφή να παραδώσεις "άπαξ και δια παντός" την ψυχή σου στη δική μου διαχείριση.
Αν λοιπόν δούμε τον εκβιαστικό τρόπο που η ντόπια έκφραση της παγκόσμιας αντίχριστης πλουτοκρατίας, μας επιβάλλει την αριθμοποίηση του ανθρώπινου προσώπου ,την ψηφιακή υποδούλωση και την αποστασία μέσω της παραλαβής του ΑΜΚΑ και της Κάρτας του πολίτη ,τότε θα δούμε και τι πραγματικά περιέχει το συμβόλαιο που μας αναγκάζουν να υπογράψουμε.
Νόμοι ,συντάγματα,διεθνείς κανονισμοί για τα ανθρώπινα δικαιώματα,εύλογες αντιρρήσεις των Ορθοδόξων πιστών κλπ ,τα πετάνε όλα στα σκουπίδια και επιβάλλουν σαν άλλη χούντα ένα ιδιότυπο στρατιωτικό νόμο που σου λέει "αν δεν παραλάβεις τον ΑΜΚΑ και την κάρτα δεν θα μπορείς να δουλέψεις να πάρεις σύνταξη να έχεις περίθαλψη να ζήσεις".
Πως κατάντησε έτσι αυτός ο λαός;
Να του φοράνε χειροπέδες και αυτός να νομίζει ότι του περνάνε "μαγιάτικο βραχιόλι".
Να τον σέρνουν στα χειρότερα στρατόπεδα και αυτός να φαντάζεται τη ζωή του όμορφη μόνο και μόνο επειδή θα έχει εξασφαλίσει το συσσίτιο στη φυλακή.
Να τον βάζουν να ξαπλώσει πάνω στη κοπριά και αυτός να τη βλέπει σαν ορθοπεδικό στρώμα.
Το μόνο που μένει για να γλυτώσουμε ότι μπορούμε ,είναι η μαζική έκφραση της αντίρρησής μας σε αυτή την φασιστική επιβολή .
Να μην δεχτούμε να υπογράψουμε το "συμβόλαιο" παραχώρησης της ψυχής μας στην πλουτοκρατία του αντίχριστου.Να επιστρέψουμε τον ΑΜΚΑ και τις χειροπέδες τους πίσω.
ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΣΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις