Η απόφαση της ΔΙΣ και η η συνάντηση του φανατικού σιωνιστή Λίμπερμαν με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδιος κ. Ιερώνυμο


1. Η Ορθόδοξη Εκκλησία, καταδικάζει κάθε μορφη φυλετισμού και διακρίσεως σε βάρος οιουδήποτε ανθρώπου επί τη βάσει φυλετικών, πολιτισμικών, θρησκευτικών, η άλλων διαφορών.
2. Ειδικώτερα, η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, εξεδήλωσε πάντοτε τα φιλάδελφα αισθήματά Της για τους Έλληνες που ακολουθούν την Εβραϊκή Θρησκεία.
3.  Τέλος, η Εκκλησία μας, κατά τα γεγονότα του Β´ Παγκοσμίου πολέμου, εμπράκτως πρωτοστάτησε και εκινδύνευσε με αυτοθυσία, για να προστατεύσει τούς εν Ελλάδι διαβιούντες Εβραίους από την ναζιστική επιβουλή.
4.  Στην Αγιωτάτη Εκκλησία της Ελλάδος, έκαστος Επίσκοπος διατηρεί την αυτονομία εκφράσεως των απόψεών του, των οποίων φέρει την ευθύνη και την απόδειξη.
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος και περί των Μουσουλμάνων και μάλιστα των εν Ελλάδι διαβιούντων, αναφέρει ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος καταδικάζει κάθε μορφή φυλετικής και θρησκευτικής διακρίσεως, με φιλάδελφη δε αγάπη προσπαθεί κάθε ημέρα να ανακουφίζει τις ανάγκες και τα αναφυόμενα προβλήματά τους.
(...)
Επίσης η Διαρκής Ιερά Σύνοδος όρισε Επιτροπή αποτελουμένη από τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αβύδου κ. Κύριλλο και έναν εκπρόσωπο που θα ορίσει η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, προκειμένου να μελετήσει το θέμα του μαθήματος των Θρησκευτικών και να εκφράσει τις απόψεις της Εκκλησίας στην Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων...


Αυτά ασφαλώς  γράφτηκαν   δύο ημέρες πρίν την σημερινή συνάντηση  του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης ελλάδος κ. Ιερωνύμου με τον  γνωστό για τις  ακραίες σιωνιστικές  θέσεις   του  αντιπρόεδρου  του Ισραήλ κ. Λίμπερμαν.


Κατά την σημερινή  συνάντηση   ο κ. Λίμπερμαν  μεταξύ των άλλων   είπε χαρακτηριστικά :"...μιλήσαμε  για πολιτική συνεργασία  και είμαστε  έτοιμοι   να συνεχίσουμε αυτή την συνεργασία  και σε πνευματικό επιπεδο".
Όλοι αντιλαμβανόμαστε τι ακριβώς εννοεί  ο Ισραηλινός  ακροδεξιός  αντιπρόεδρος  όταν μιλάει και για "πνευματική συνμεργασία" και  φυσικά μόνο εφησυχασμό δεν  μας προκαλεί αυτή  η ξεκάθαρη  νεοεποχήτικη  πανθρησκειακή  "πρόσκληση".
Αντί  άλλων σχολίων παραθέτουμε  (πρός το παρόν ) το σχετικό ρεπορτάζ  απο την ιστοσελίδα της "Καθημερινής" για  αυτή την  συνάντηση  :
Επίσκεψη Λίμπερμαν στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο

O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Ισραήλ Α. Λίμπερμαν επισκέφθηκε σήμερα τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο στο αρχιεπισκοπικό μέγαρο.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και ο Ισραηλινός αξιωματούχος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία του διαλόγου μεταξύ των θρησκειών ενώ ευχαρίστησε τον κ. Ιερώνυμο για την υποδοχή όπου του επιφύλαξε και του απηύθυνε πρόσκληση να επισκεφθεί το Ισραήλ. Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Ιερώνυμος δήλωσε : «Δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουμε σκέψεις και προβληματισμούς πάνω στο μεγάλο θέμα των σχέσεων μεταξύ της Ελλάδος και του Ισραήλ, να υπομνήσουμε τη συνεργασία μεταξύ των δύο λαών, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προστασία, την αγάπη, τη φροντίδα προς το Πατριαρχείο μας, τον Πατριάρχη και τα μέλη της Αδελφότητος που βρίσκονται στη χώρα αυτή, να υπογραμμίσουμε την σε δύσκολες ώρες συνεργασία και προσφορά του ελληνικού λαού προς τον ισραηλιτικό λαό στα δύσκολα χρόνια της γερμανικής κατοχής και επίσης να υπογραμμίσουμε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους φάνηκε αυτή η αγάπη. Αυτό πρέπει να συνεχιστεί, διότι σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη εποχή υπάρχει ανάγκη συνεργασίας των λαών.”

Απαντώντας ο κ. Λίμπερμαν είπε χαρακτηριστικά: «Ήρθα εδώ αμέσως μετά την επίσκεψή μου στο εβραϊκό μουσείο. Ανάμεσα στα εκθέματα που είδαμε στο εβραϊκό μουσείο ήταν ταυτότητες τις οποίες επέδωσαν Έλληνες κληρικοί σε Έλληνες Εβραίους για να τους προστατεύσουν κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής.

Χάρη σε αυτές τις ταυτότητες πάρα πολλοί Εβραίοι μπόρεσαν να σωθούν. Είναι σαφές ότι οι κληρικοί αυτοί διακινδύνευσαν τη ζωή τους δίνοντας τις ταυτότητες για τη σωτηρία των Ελλήνων Εβραίων, δεδομένου ότι αν αυτό γινόταν αντιληπτό θα ετίθετο και η δική τους ζωή σε κίνδυνο.

Μιλήσαμε γι' αυτή τη συνεργασία η οποία είναι σε πολιτικό επίπεδο και πρέπει επίσης να συνεχιστεί και σε πνευματικό επίπεδο. Η συνύπαρξη πολλών θρησκειών στη χώρα μας δεν είναι εύκολη, αλλά κάνουμε ότι είναι δυνατόν να την υποστηρίξουμε και να την προασπίσουμε.”

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ




 Και μία που η ΔΙΣ στην  απαντητική της επιστολή  προς το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο   καταδίκασε "κάθε μορφή  φυλετισμού και διακρίσεως σε βάρος οιουδήποτε ανθρώπου επί τη βάσει φυλετικών, πολιτισμικών, θρησκευτικών, η άλλων διαφορών" και δήλωνε ως απολογούμενη
 ότι  "...η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, εξεδήλωσε πάντοτε τα φιλάδελφα αισθήματά Της για τους Έλληνες που ακολουθούν την Εβραϊκή Θρησκεία...", ας δούμε  πως  ένας δεδηλωμένος ακραίος σιωνιστής σαν τον κ. Λίπμπερμαν  αντιλαμβάνεται όλα αυτά  και τι κρύβεται πίσω απο τις προσδοκίες του για "πνευματική συνεργασία" με την Ορθόδοξη Εκκλησία:

  «Ο Λίμπερμαν ηγείται ενός κόμματος το οποίο καλεί ανοικτά να εκδιωχθούν όλοι οι μη Αραβες από το κράτος του Ισραήλ.Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός,τότε τι είναι;» δήλωσε στους «Financial Τimes»....
ανώτατος αξιωματούχος της Παλαιστινιακής Αρχής.Την ίδια ώρα οι εισαγγελικές αρχές ενημέρωσαν το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας ότι συνεχίζονται κανονικά οι έρευνες της αστυνομίας, η οποία ερευνά τυχόν εμπλοκή του κ. Λίμπερμαν σε σκάνδαλο διαφθοράς. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει κατηγορηθεί για δωροληψία, οι αστυνομικές αρχές έχουν αποφύγει τις τελευταίες εβδομάδες να τον καλέσουν για κατάθεση, προκειμένου να μη διακοπούν οι επαφές για τον σχηματισμό κυβέρνησης.


"Το Βήμα"18 Μαρτίου 2009)


...Στην αστυνομική καταγγελία αναφέρεται ότι ο Λίμπερμαν ήταν υπό « προσεκτική παρακολούθηση» από τις αρχές του 2000 και ότι στη διάρκεια αυτών των εννέα ετών μέσω τρίτων και χρησιμοποιώνταςεταιρείες-φαντάσματα διακίνησε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια τα οποία τελικώς κατέληγαν είτε στον ίδιο είτε στην κόρη του Μιχάλ και στη σύζυγό του Ελλα.
...Δημοσιεύματα ισραηλινών εφημερίδων- με ισχυρή δόση αυτολογοκρισίας- αναφέρονται σε « μια μηχανή για τη συσκότιση της παρακολούθησης» η οποία συνίστατο στην αλλαγή της ονομασίας και της διεύθυνσης εταιρειών ακόμη και τραπεζών που διακινούσαν μεγάλα ποσά, η προέλευση των οποίων φαίνεται ότι είναι « μαύρο χρήμα από ναρκωτικά και απαγορευμένα (εντός του Ισραήλ) τυχερά παιχνίδια».

...Δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών. Γεννημένος το 1958 στο Κισνιέφ της τότε Σοβιετικής Ενωσης- της σημερινής Μολδαβίας-, γιος υπαξιωματικού του Ερυθρού Στρατού με σπουδές στο Αγροτικό-Τεχνικό Πανεπιστήμιο της περιοχής του, έφθασε στο Ισραήλ όταν μετανάστευσε εκεί η οικογένειά του, το 1978. Υπηρέτησε τη στρατιωτική θητεία του στη νέα πατρίδα του, παρακολούθησε μαθήματα Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ και αναμείχθηκε στην πολιτική αρχίζοντας από «μπουκαδόρος» στη λέσχη των ακροδεξιών σπουδαστών και σταδιακά στο συντηρητικό κόμμα Λικούντ, όπου έγινε ο πόλος συγκέντρωσης των νέων ρωσικής καταγωγής που πλημμύρισαν το Ισραήλ από τη δεκαετία του 1990. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να αποσχιστεί το 1999 από το Λικούντ- το θεώρησε μετριοπαθές και ενδοτικό στους Αραβες γενικά- και να ιδρύσει το δικό του κόμμα, το Γισραέλ Μπεϊτένου (σημαίνει Ισραήλ, πατρίδα μας), το οποίο στην Ιερουσαλήμ χαρακτηρίζεται ακραίο δεξιό κόμμα, με πολιτική πελατεία κυρίως τους ρωσόφωνους μετανάστες. Στις τέσσερις τελευταίες εκλογές το κόμμα του αύξησε τις έδρες του στην Κνεσέτ (=κοινοβούλιο)

O κ. Λίμπερμαν είναι αυτός, που, με αφορμή την έκθεση του ΟΗΕ για τις θηριωδίες και τα εγκλήματα των Ισραηλινών στη Λωρίδα της Γάζας, το Γενάρη του 2009, είχε δηλώσει ότι η παγκόσμια καταδίκη της θηριωδίας ήταν «υποκριτική», διότι, όπως εξήγησε, «ο ισραηλινός στρατός είναι ίσως ο πλέον ανθρώπινος στρατός του κόσμου». Μόνο σε εκείνη την επιδρομή, «ο πλέον ανθρώπινος στρατός του κόσμου» είχε δολοφονήσει 1.500 Παλαιστινίους.

*

Ο κ. Λίμπερμαν είναι αυτός, που, τον Ιούλη του 2009, έδωσε διαταγή να αναρτηθεί σε όλες τις ανά τον κόσμο πρεσβείες του Ισραήλ μια φωτογραφία του... Χίτλερ με το μουφτή της Ιερουσαλήμ, τραβηγμένη το 1941, ως «απόδειξη» ότι οι Παλαιστίνιοι είχαν συμμετοχή στο «Ολοκαύτωμα»...

*

Ο κ. Λίμπερμαν, που, σύμφωνα με τους «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς», ξεκίνησε την καριέρα του ως μπράβος σε νυχτερινά κέντρα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προεκλογικής περιόδου στο Ισραήλ είχε ανακοινώσει ότι θα προωθήσει νόμο που θα προβλέπει την απέλαση 1.200.000 Αράβων Ισραηλινών. Απευθυνόμενος στους Αραβες με ισραηλινό διαβατήριο τους προειδοποίησε: «Θα πρέπει να υπογράψετε μια δήλωση νομιμοφροσύνης στο κράτος του Ισραήλ, στη σημαία του, στον εθνικό του ύμνο, στη διακήρυξη της ανεξαρτησίας του και να αναγνωρίσετε ότι το Ισραήλ είναι ένα κράτος εβραϊκό και σιωνιστικό». Η μη υπογραφή της συγκεκριμένης δήλωσης, εξήγησε ο Λίμπερμαν, θα ισοδυναμεί με απέλαση.

*

Ο κ. Λίμπερμαν έχει την άποψη πως η αραβική καταγωγή είναι ισοδύναμη με την έννοια «τρομοκράτης». Για το γεγονός αυτό, το 2006, είχε προτείνει ακόμα και την εκτέλεση των Αράβων βουλευτών της Κνεσέτ, της ισραηλινής Βουλής.

*

Κατά τον κ. Λίμπερμαν, το Ισραήλ θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους Παλαιστίνιους ακριβώς «όπως χειρίστηκαν οι ΗΠΑ τους Ιάπωνες στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο». Θυμίζουμε ότι οι Αμερικανοί στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο «χειρίστηκαν» τους Ιάπωνες με ατομικές βόμβες...

*

Φυσικά, στις βασικές θέσεις του κόμματος του κ. Λίμπερμαν συμπεριλαμβάνονται και εκείνες που εισηγούνται την οριστική και μόνιμη διακοπή της τροφοδοσίας της Γάζας, περιλαμβανομένης και της τροφοδοσίας σε ηλεκτρικό και καύσιμα. Παλιότερα, δε, είχε ζητήσει όσα βενζινάδικα, καταστήματα, τράπεζες ανήκουν σε Αραβες στο εσωτερικό του Ισραήλ, να βομβαρδιστούν.

***

Αυτός ο «κύριος», με την ιδιότητα του υπουργού Εξωτερικών και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης του κράτους του Ισραήλ, γίνεται δεκτός με τιμές σήμερα στην Αθήνα από την πολιτειακή και τη (σοσιαλιστική) πολιτική ηγεσία της Ελλάδας.

Ν. Μπογιόπουλος στο σημερινό Ριζοσπάστη

Σχόλια

  1. ο Μακαριώτατος θα μπορούσε να αρνηθεί την επίσκεψη του Λίμπερμαν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H OΡΘΟΔΟΞΗ ΑΓΙΑ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΑΓΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι βαθύτατα γιατί διαπιστώνω ότι ο Μακαριώτατος και τα ΜΕΛΗ της ΔΙΣ αντί να ΣΤΑΘΟΥΝ ΒΡΑΧΟΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,αντί να ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚτΠ, αντί να ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ασχολήθηκαν κυρίως με το θέμα "1 προς 5". Αναρωτήθηκαν όμως, με τη στάση που τηρούν, αν ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΙΜΝΙΟ "ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ", μήπως είναι ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ, στο άμεσο μέλλον, ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ των Ενοριών των Μητροπόλεων των οποίων οι ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ "περιφρονούν" ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ;
    Προσωπικά, εκκλησιάζομαι - μέχρι στιγμής - στην ενορία μου και όχι μόνον δεν έχει "θιγεί" το θέμα της ΚτΠ ΕΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΗΡΥΓΜΑ, αλλά δεν τολμώ (γιατί δεν έχω την... έγκριση του ιερέα) ούτε τα ενημερωτικά φυλλάδια που καλούν στη συγκέντρωση - διαμαρτυρία της 6ης/2/2011, να μοιράσω... Οι περισσότεροι ενορίτες, μόλις βλέπουν ότι δίνω φυλλάδια στον προαύλιο χώρο του Ναού, δεν τα παίρνουν, θεωρώντας ότι είναι "ανεπίτρεπτα", χωρίς την έγκριση της Επίσημης Εκκλησίας, αφού δεν τα μοιράζω στον πρόναο ή ακριβώς έξω από αυτόν.
    Αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί, όχι μόνον εγώ, αλλά και άλλοι πολλοί αδελφοί, "μας βλέπω" να εκκλησιαζόμαστε σε άλλες ενορίες που υπάγονται σε Μητροπόλεις που προϊστανται οι ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚτΠ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, προτρέποντας και προστατεύοντας το ποίμνιό τους να πράξει το ίδιο.
    Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΥΠΑΚΟΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ (ΓΙΑΤΙ "ΕΠΙΣΗΜΗ" ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ...).
    Ας με συγχωρέσουν όλοι όσους στενοχώρησα, ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, αλλά θεώρησα χρέος μου να διατυπώσω σκέψεις που δεν είναι ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ.
    Θα ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ και ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ, ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, αφού αντί της θερμής σας ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ, προτιμάτε συναυλίες, συναντήσεις κλπ. με τους ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ (ή μήπως οι "εκλεκτοί κυβερνώντες" με τους οποίους μοιραστήκατε την "εκδήλωση" στον Άγιο Παντελεήμεονα και την κοπή της πίτας στην Αρχιεπισκοπή, περνούν ν΄ανάψουν έστω ένα "ένα κερί" τις Κυριακές από κάποιο Ορθόδοξο Ναό και δεν το γνωρίζουμε;)
    Ο ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ. ΑΜΗΝ.
    Ευχαριστώ για την υπομονή σας,
    "Κατερίνα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι δεν ρωτάτε τον ίδιο;
    Αυτο πάντως που σίγουρα μπορεί να κάνει είναι να αρνηθεί να υποχωρήσει στις πιέσεις των φίλων και συνεταίρων του Λίμπερμαν και κάθε Λίμπερμαν.
    Αυτο που αφαλώς μπορεί και πρέπει να κάνει είναι να πεί ένα βροντερο ΟΧΙ στην καρτα του πολίτη και στον αντιχριστο σχεδιασμό της ηλεκτρονικης δικατορίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις