Ειρήνη Βούλγαρη :"Κάρτα του πολίτη" - Ανοιχτή επιστολή προς τους συμπολίτες μου

Ανοιχτή επιστολή προς τους συμπολίτες μου,

Όλα τα στοιχεία το έδειχναν, όλες οι online καταχωρήσεις των νέων "μας" οnline υπουργείων που "πάλλονται συγχρονισμένα" στον ρυθμό του "new age" και του "global grid"το αποδείκνυαν, ότι το πράγμα ήταν προσχεδιασμένο από πολύ καιρό, κι ότι η κυβέρνησή μας όπως και πολλές, δυστυχώς, άλλες κυβερνήσεις δελεάσθηκαν από το παγκόσμιο ηλεκτρονικό "panopticon" και του προσέφεραν "γη και ύδωρ" για να γίνουν, όπως νόμιζαν, "εταίροι σε ένα έξυπνο σχέδιο δράσης" όπως έλεγε ένας ειδικός συστημάτων παγκόσμιας ηλεκτρονικής παρατήρησης της NASA (βλέπε τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου μου "σόλο πτήσεις στην μεταγνώση: επιστημονικές πλάνες και προπαγάνδες". Το έχω δημοσιεύσει στο scribd, και μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο οnline μέσω του ιστολογίου μου «κριτική ενημέρωση», http://www-voulgari.blogspot.com  - το έχω μόνιμα στα δεξιά. ) Βέβαια τα ηλεκτρονικά συστήματα παγκόσμιας παρακολούθησης έχουν ήδη εξελιχθεί πάρα πολύ και πράγματι επικοινωνούν μεταξύ τους ανταλλάσσοντας δεδομένα συνεχώς, αλλά την ροή των "νευραλγικών δεδομένων" την ελέγχει η κορυφή της πυραμίδας μόνο. Στους απλούς χρήστες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, δηλαδή στους πολίτες, επιφυλάσσουν τον ρόλο του ψαριού.

Ως δόλωμα μας βάζουν ....αγορές online, εξόφληση λογαριασμών online, ανταλλαγή απόψεων online, συνεδριάσεις των κοινοβουλίων χωρίς να χρειάζεται οι βουλευτές να πάνε στην βουλή μέσω τηλεδιασκέψεων οnline, ιατρικές εξετάσεις online, επικοινωνία με τους γνωστούς και φίλους online, μέχρι και εκπαιδευτικά προγράμματα και γνωριμίες για γάμο οnline... δωρεάν οnline ιστότοπους και hosting, δωρεάν online ιστολόγια, portals, κλπ [Όλες αυτές οι ηλεκτρονικές "γραμμές" είναι σαν τις πετονιές στο ψάρεμα.] ενώ ταυτόχρονα μέσω όλων αυτών των ηλεκτρονικών πετονιών, οι ηλεκτρονικοί αλγόριθμοι αποθηκεύουν τα προσωπικά μας δεδομένα, τις προτιμήσεις μας κι έχουν αρχίσει και μαντεύουν και τα γούστα μας και να μας προτείνουν διάφορα...
  Ως αγκίστρι μας έχουν τις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου στα ηλεκτρονικά συστήματα.  

 
Τώρα προσπαθούν να ενσωματώσουν όλες τις δουλειές και τις "υπηρεσίες" σε μία "έξυπνη" κάρτα. Την κάρτα του πολίτη, που θέλουν να περιέχει όλα τα δεδομένα της αστυνομικής μας ταυτότητας, όλο τον ιατρικό μας φάκελλο, ομάδα αίματος, παθήσεις κλπ, τα προσωπικά μας πιστεύω, τον αριθμό τραπεζικού μας λογαριασμού, τον αριθμό κοινωνικής μας ασφάλισης, τον ΑΦΜ και τα περιουσιακά μας στοιχεία, τα μέλη της οικογένειάς μας, τις ακριβείς συντεταγμένες της εισόδου του σπιτιού που μένουμε, τον ΑΜΚΑ, την κατανάλωση ενέργειας, νερού και internet, κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, σε ένα ηλεκτρονικό RFID. Mε αυτόν τον τρόπο η παγκόσμια διακυβέρνηση θα μας έχει του χεριού της ΣΥΝΕΧΩΣ. Θα μπορεί να κάνει αναλήψεις από τις καταθέσεις μας, να κάνει κατάσχεση της περιουσίας μας, να μας κόβει το ρεύμα ή το νερό, ό,τι ώρα θέλει. Θα αποφασίζει επίσης με τι μέθοδο θα μας θανατώνει, εάν δεν είμαστε "cost-effective", κι επίσης θα διαχειρίζεται την περιουσία μας μη επιτρέποντας σε συγγενείς να έχουν κληρονομικά δικαιώματα σε αυτήν. 


Δεν αστειεύομαι.
Μερικά από αυτά είναι ήδη μέσα στο νέο νομοσχέδιο υγείας που πέρασαν οι "δημοκρατικοί" στις ΗΠΑ τον προηγούμενο Μάρτη και τα υπόλοιπα τα σχεδιάζουν από ότι λέγεται να τα περάσουν στο μέλλον μέσα από τις νομοθετικές κερκόπορτες που έχει ανοίξει το νομοσχέδιο και οι αναθεωρήσεις του Συντάγματος.

Τα ημεδαπά νομοσχέδια που μας φέρνουν τον τελευταίο καιρό οι δικές μας πολιτικές ηγεσίες έχουν εκπονηθεί βάσει τέτοιων αμερικάνικων και ευρωπαϊκών "ΗΙGH-TECH" συνταγών. Από την επίσημη βέβαια "κατοχή" μας από το ΔΝΤ ιδιαίτερα και μετά, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ενεργεί απροκάλυπτα και "νομιμοποιημένα" βάσει της "κατοχικής κατάστασης" που τεχνηέντως μας επέβαλλαν.

Η κρίση είναι τεχνητή και για λόγους κερδοσκοπίας και για να περάσουν τις HIGH-TECH αλλαγές τους, βάσει της "νομιμοποίησης" ότι δήθεν ενεργούν υπό την συνεχή απειλή της σκανδάλης του ΔΝΤ, υπό καθεστώς "κατοχικής κατάστασης" κι επομένως υπό "κηδεμονία"...

Διαβάζοντας τα online έγγραφα του υπουργείου ηλεκτρονικής διακυβέρνησής μας (πρώην εσωτερικών), ή του υπουργείου Κλιματικής Συνθήκης (περιβάλλοντος), ή του υπουργείου "προστασίας" του πολίτη (δημόσιας τάξης), καταλαβαίνει κανείς -εάν ξέρει τις διεθνείς παράλληλες αλλαγές ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - ότι τα φρέσκα νομοσχέδια ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ μεταφρασμένα, κι αναρτώνται από τους υπουργούς μας στα online υπουργεία μας εδώ χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχουμε κυβέρνηση που τα αποδέχεται ως έχουν ΑΜΑΧΗΤΙ!

Οι επιτήδειοι που προσπαθούν να "πουλήσουν" την "τέλεια κοινωνία" της παγκόσμιας ηλεκτρονικής δικτατορίας της νέας εποχής, δεν είναι ούτε εξωγήϊνοι, ούτε cyborgs ούτε πράσινα άλογα. Είναι άνθρωποι που το μόνο που τους νοιάζει είναι το χρήμα, η καλοπέραση και η παγκόσμια εξουσία. Προσπαθούν μέσα από τον έλεγχο των πολιτικών κομμάτων, των φιλοσοφικών ιδεολογιών, των βιβλίων, της ενημέρωσης, της τεχνολογίας, των πλαστών οικονομικών κρίσεων που οι ίδιοι προκαλούν να κάνουν τον κόσμο να χορέψει στον ίδιο ηλεκτρονικό ρυθμό. Στην ίδια συχνότητα.

Στην ίδια λοιπόν ακριβώς συχνότητα με τους Αμερικάνους "δημοκρατικούς" και με τον ίδιο "
new age" ρυθμό μας καλεί κι ο πρωθυπουργός μας να χορέψουμε... Και ο χορός αυτός είναι χορός που όλα τα δεδομένα που έχουμε δείχνουν ότι οδηγεί σταθερά σε έναν παγκόσμιο φασισμό. 
Για τον λόγο αυτό, πρέπει να ανακόψουμε την πορεία αυτή όσο είναι ακόμα καιρός. 
Οι βουλευτές πρέπει να προασπίσουν τις ελευθερίες του ατόμου στο Σύνταγμα κι όχι να τις καταργήσουν μέσω της "κάρτας του πολίτη", και της ηλεκτρονικής ενοποίησης όλων των αρχείων και των δεδομένων για κάθε πολίτη.
Αν δεν το κάνουν άμεσα, θα είναι εκείνοι που θα μας οδηγήσουν στον παγκόσμιο ηλεκτρονικό φασισμό.
Όμως ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση δεν πρέπει κανείς μας να πάρει την κάρτα του πολίτη. Πρέπει να την στείλουμε πίσω ως απαράδεκτη. Μαζική μη παραλαβή των καρτών θα θέσει την κυβέρνηση προ αδιεξόδου.

Εύχομαι όμως η κυβέρνηση και όλοι οι βουλευτές να ενημερωθούν και να ενεργήσουν συνετά, ΝΟΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ όπως ήδη έχουν κάνει πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ αμυνόμενες στην προσπάθεια της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Ουάσινγκον να επιβάλλει ανάλογη κάρτα πολίτη στους Αμερικανούς. Εάν δεν το ξέρουν, τους παραπέμπω στο ιστορικό του Σχεδίου Νόμου REAL ID Act των ΗΠΑ (του Νομοσχεδίου των ΗΠΑ για την κάρτα πολίτη) και στις ανεξάρτητες νομοθεσίες περίπου 25 Πολιτειών που έχουν τεθεί κατά του Νομοσχεδίου αυτού και μάλιστα πέρασαν νόμους στις επικράτειές τους που απαγορεύουν την λήψη της περιβόητης κάρτας!

Ειλικρινά ελπίζω να ενημερωθεί πλήρως η κυβέρνηση και να ενεργήσει με την δέουσα σύνεση ώστε να μην φθάσουμε σε επικίνδυνη, για την Ελληνική κοινωνία, πόλωση.

Φιλικά,
Ειρήνη Βούλγαρη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις